Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus Gösterge Arızası


Sami Avlamaz

Soru

Arkadaşlar araca anahtarı takıp calıştırdıgımda araç çalışmadan motor arızası veriyor ve kontagı ara sıra 20 kere aç kapa yapıyorum ford focus 2011 tdi , ,servis beyinciye beyinci immoblizer cıya herkes birbirine yönlendiriyor böyle bi durum kimsenin başına geldimi

 

Ford Focus gösterge paneli arızası - MK2 Dashboard Failure.mp4

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Öncelikle geçmiş olsun. Benim arabamda yaklaşık 5 ay önce benzer bir sorun yarattı ancak bende neredeyse bütün lambalar yanıyordu ve motor arızası veriyordu. Hareket halindeysem gaz kesiyor motor korumaya alıyordu kendisini. Duruyorsam motor çalışmıyordu gösterge tablosunu hafif tıklayınca düzeliyordu. Tamirci bir arkadaşa gösterdim gösterge tablosunun arkasındaki entegrelerde lehim çatlağı ya da soğuk lehim olduğunu söyledi yüzde yüz garanti verdi ben de ona 200 TL verdim sorunu çözdü. kısacası benim sorun gösterge tablosundan çıktı sizinki de öyle olabilir. Tanıdığınız cep telefonu tamircisi varsa onlar bile çözebilir gösterge tablosunu sökmek çok basit zaten bence denemeye değer. Tekrar geçmiş olsun kazasız belasız günlerde binin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

bendede motor sistem arızası uyarısını veriyo araç çekişten düşüyo bazen düzeliyo bazen tekrar hata veriyo kontağı aç kapa yapıyorum öyle durumlarda ama ne zaman servise götürecek olsam arıza yanmadı şansıma götüremedim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.