Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431746 Arkadaşlar araca anahtarı takıp calıştırdıgımda araç çalışmadan motor arızası veriyor ve kontagı ara sıra 20 kere aç kapa yapıyorum ford focus 2011 tdi , ,servis beyinciye beyinci immoblizer cıya herkes birbirine yönlendiriyor böyle bi durum kimsenin başına geldimi Ford Focus gösterge paneli arızası - MK2 Dashboard Failure.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431747 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı ve Yapısı kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431827 Öncelikle geçmiş olsun. Benim arabamda yaklaşık 5 ay önce benzer bir sorun yarattı ancak bende neredeyse bütün lambalar yanıyordu ve motor arızası veriyordu. Hareket halindeysem gaz kesiyor motor korumaya alıyordu kendisini. Duruyorsam motor çalışmıyordu gösterge tablosunu hafif tıklayınca düzeliyordu. Tamirci bir arkadaşa gösterdim gösterge tablosunun arkasındaki entegrelerde lehim çatlağı ya da soğuk lehim olduğunu söyledi yüzde yüz garanti verdi ben de ona 200 TL verdim sorunu çözdü. kısacası benim sorun gösterge tablosundan çıktı sizinki de öyle olabilir. Tanıdığınız cep telefonu tamircisi varsa onlar bile çözebilir gösterge tablosunu sökmek çok basit zaten bence denemeye değer. Tekrar geçmiş olsun kazasız belasız günlerde binin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl Yazar comment_431936 Sagolun muhammet bey ama benimki göstergeden degil başka hiç bir arıza yok yola dogru kesilme felanda yapmıyor sadece ilk çalıştirmada yapıyor hayırlısı arabayı beyinciye bıraktım son çare inşallah yarın ne oldugu belli olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432261 Çözülür umarım sorununuz arabada sorun olunca benim nevrim dönüyor. Size geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432528 bendede motor sistem arızası uyarısını veriyo araç çekişten düşüyo bazen düzeliyo bazen tekrar hata veriyo kontağı aç kapa yapıyorum öyle durumlarda ama ne zaman servise götürecek olsam arıza yanmadı şansıma götüremedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın