Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

okan ali

Üye
  • Toplam İleti

    2.050
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    10

okan ali Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    Egea Cross Lounge 1.4 Mnl. 23
  • Meslek:
    Cep Telefoncu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.240 profil görüntüleme

okan ali's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator
  • Very Popular Rare

Recent Badges

5,7k

Toplam Beğeni

  1. @Gürkan Çakıroğlu bi baksin belki bulur. Bende vardi gecen sene 2 ad verdim gitti öyle 🙂
  2. Satılması uygundur gibi duruyor 🙂 tabıkı parasını bı yere baglamak sartıyla tl de kalırsa, olmaz.
  3. Bende Yakupa yakin bir konumdayim, bu konuda.. Arabam 2008 artik eskiyor, hemde eldeki 2 kuruş degerlensin diyerek bende sifir araba ariyorum. Egea croos 1.4 m benzinli bakiyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Not. Ben bi zaman sonra satabilirim, onun için piyasada hizli koşan model tercihim olucak. Manuel sevmesemde, bütceye otomatik uyan yok gibi.
  4. Son güncelleme beni'de vurdu. ? Kısaca özet geç derseniz. Adam x opreratör'den telefon aldı. Bana geldi satacak satamıyor ? Temlik'le alınan cihazlarda faturadaki ismin sim karti ile çalışıcakmış. Haricinde off olmuş.. Yani videodaki gibi düşünüyorum. Düzensizlik önüne geçilsin, ama kardeşim ben bu işin ticaretini yapıyorum. Alıp satmam'dan daha doğal bir şey olamaz ki ? Ülke batacak diye korkuyorlar kemer sıkıyorlar ama vatandaşın kemerini, kendilerinin ki gayet rahat.. Başka sektöremi geçsem ne yapsam ? ?
  5. Bende bu akşam fulleyecektim haberi görünce yarin akşama biraktim.
  6. 2 senedir kaskomu doga'ya yaptırıyorum. Genel olarak memnunum tabıkı anlasmalı servıstır ama olsun yınede o rakamlara veren yok.
  7. Hayırlı olsun full araç almışsınız. Dediğiniz gibi dizel otomatik şuan satıyor. Manuel 1 tık daha zor ama olsun her malın alıcısı vardır 50 tl 15 binide geçer şuan faizler 20 bin rahat ordanda kardasınız.. Alınmış alınmıştır.. ek soru : Arabanın üstünde rehin var dimi satamazsınız ? ? ek not : 2017 yılında bu araba 99 k felandı ( duz tıtanıum ) hey gıdı gunler hey
  8. Geçen gün maillerime bakarken yanıp sönen uyarı kutucuğu gördüm. Anladığım herhalde oyun vs oynayanlar için paralı üyelik, sandım meğersem komple e-posta ücretli oluyormuş. Hele sen mynet'e bak. Artık e-posta servisi ücretli olacakmış sanki kullanana kaldıda, para istiyorlar.. hemde yıllık 100 tl Kibarca servisi kapatıyoruz diyor amcamlar, hoş hotmail bıçakladı myneti gmail'de gömdü. Game over yani.. 2003'ten beri aktif kullanıyorum . 16 sene olmuş mailim var.. Beni hüzünlendirdi lakin yapacak birşey yok diyerek önemli site kayıtlarımı gmaile kaydırdım..
  9. okan ali

    Yeni Peugeot 2008

    3008 modeli bakti peynir ekmek gibi satiliyor. Adamlar hakli olarak işin kaymağini azda biz yiyelim diyerek.. Bmw nin x1 x3 x7 gibi ayni tipin değişik boyutlariyla piyasadan, pastadan pay kapmaya calisiyor. Hakli olarak.. Araça gelirsek; Hoş mu bence hoş neden olmasin güzel araba.
  10. Googlede aratin. Istanbul ümraniyede. Telefonla irtibat kurarsaniz bencede yardimci olurlar. Not : konuyla alakasi yokta şu lpg işi kafama hiç yatmiyor, yani sistem üzerinde direk müdahale gibi geliyor bana ? pimpirikli diyebilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.