Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514249 Merhaba arkadaşlar. Aracimin periyodik bakımı geldi. Filtre setini mann aldim. Bizim araclarda asil hava filtresinde bi tirnak oluyor. Mann bunu sonradan kaldirmis gerek yok diye. Kullanan varmı bosch veya mann filtre cunku ikisindede tirnak yok. Yerinden falan oynarmi. Asil filtrenin fotografini koyuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514254 Ben aldım Mann filtre sorun yok kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514255 sıkı geçmesi lazım laçka şekilde durmadıktan sonra bi sorun olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl Yazar comment_514256 Tesekkur ederim. Pazar gunu takip gorecem artik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20242 yıl comment_514260 Bir sorun yaşamazsınız. Focus 3.5 aracımda ben de kullanmıştım. Yerine oturduktan sonra kolay kolay oynamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516492 Merhabalar, Aracın yıllık bakımı yaklaştı. Genelde önerilen bir marka mann filtre seti. Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? Kullanıp memnun kalan veya kalmayan yazarsa sevinirim. Veya sizin tavsiyeleriniz varsa. https://www.uzmanparca.com/urun/ford-kuga-1-5-tdci-dizel-mann-filtre-bakim-seti-2016-2019-hava-yag-yakit-karbonlu-polen-23156 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516503 7 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? hem de nasil. mann iyidir ancak saticiyi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516505 47 dakika önce, Ozan Kar yazdı: hem de nasil. mann iyidir ancak saticiyi bilmiyorum. Satıcı firmaya baktım biraz. Bir tane şikayet var parça değişimi hakkında. Onuda değiştirmişler ve müşteri teşekkür etmiş. Sanırım güvenilir bir site. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516512 11 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? Kullanıp memnun kalan veya kalmayan yazarsa sevinirim. Sahte konusunda "peynir ekmek gibi" Hocam maalesef. Verdiğiniz siteden son 3 veya 4 bakım parçalarını hatta triger setini aldım. Hiç yanlış veya sahte ürüne denk gelmedim , benim açımdan güvenilir bir site. Farklı bir firma denemek istedim ilk gelen yağ bağıra bağıra sahteydi, iade ettim. Konu başlığına gelirsek Mann ve Filtron markalarda o tırnak yok fakat uyumlu parça aldıysanız sorun oluşturacak bir durum yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516518 12 saat önce, Fikret Ö. yazdı: Merhabalar, Aracın yıllık bakımı yaklaştı. Genelde önerilen bir marka mann filtre seti. Bunların da sahtesi oluyor mu acaba? Kullanıp memnun kalan veya kalmayan yazarsa sevinirim. Veya sizin tavsiyeleriniz varsa. https://www.uzmanparca.com/urun/ford-kuga-1-5-tdci-dizel-mann-filtre-bakim-seti-2016-2019-hava-yag-yakit-karbonlu-polen-23156 4 kere bu siteden alış veriş yaptım. Bütün parçalar orijinal geldi. Zaten çalıştığım ustaya teyit ettirmeden kullanmıyorum. Ustamda gelen parçalara onay verdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 20242 yıl comment_516525 9 saat önce, Emre Akaydın yazdı: Sahte konusunda "peynir ekmek gibi" Hocam maalesef. Verdiğiniz siteden son 3 veya 4 bakım parçalarını hatta triger setini aldım. Hiç yanlış veya sahte ürüne denk gelmedim , benim açımdan güvenilir bir site. Farklı bir firma denemek istedim ilk gelen yağ bağıra bağıra sahteydi, iade ettim. Konu başlığına gelirsek Mann ve Filtron markalarda o tırnak yok fakat uyumlu parça aldıysanız sorun oluşturacak bir durum yok. Teşekkürler ilginize Daha araştırma aşamasındayım. Ama buradan bu takımı alacağım artık. 7 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: 4 kere bu siteden alış veriş yaptım. Bütün parçalar orijinal geldi. Zaten çalıştığım ustaya teyit ettirmeden kullanmıyorum. Ustamda gelen parçalara onay verdi. Mustafa hocam çok teşekkür ederim. Bu seti alayım o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20251 yıl Yazar comment_519396 13.06.2024 - 08:15 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Teşekkürler ilginize Daha araştırma aşamasındayım. Ama buradan bu takımı alacağım artık. Mustafa hocam çok teşekkür ederim. Bu seti alayım o zaman. Geç oldu ama ben filtre marketimden siparis verdim. Begendim urunleri mann yetkili saticisidir kendileri. Ayni zamanda uzmanparçadan triger seti aldim ordanda orjinal urun geldi 2 sitede guvenilir bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20251 yıl comment_519406 Orjinal Mann filtre almak isteyen https://www.filtremarketim.com/ bu siteden de temin edebilir. Ben hep bu siteden alırım. Bi sıkıntı yaşamadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın