Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 merhaba arkadaşlar, benim sol ön paspas da ufacık bir şey. bir takım alacağım ekonomik olacak şekilde. ama döşemeler bej olduğunda paspası da mı öyle almalı acaba? siyah sırıtıyor gibi sanki. ne dersiniz? iyi gibi duruyor sanki. ama sabitlenemediği için kayar mı bilmiyorum. http://www.istanbulbilisim.com.tr/ford-focus-uyumlu-havuzlu-paspas-bej-fiyati,137884.html#TabPanelStart Kiri toz'u daha çok belli etsin diyorsunuz yani? Bence orjinal klipsli halı paspaslarını kullanın yazın (varsa eğer, yoksa servisten temin edin 70TL civarı) Kışın ise 3 boyutlu havuzlu paspas alın kullanın. (Linkteki havuzlu paspas kullanışsız, diğer seçenekleri değerlendirin) 19 sayfa bir paspas mevzusunun konuşulduğuna şaşırmamak elde değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 bu arada ufacık bir şey dediğim aracın orjinal paspasıymış ben de idareten koyulmuş bir şey sanmıştım. daha geniş bir havuz paspas almak gerek bu durumda. konu başlığı takibimde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Tarz Ford Focus III 3D Havuzlu Special Paspas Seti (2012 sonrası) - http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 Bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan , bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 @Kadir Mermer, Ben kullanıyorum uzun zamandır. Yıpranma vs bir şey görmedim, olumsuz tek yönü klipslere oturmayan sabitleme çıkıntıları ve tabanında kaymayı engelleyecek bir yapının olmaması nedeniyle çok fazla kayması. Altına cırt yapıştırmak lazım. Çünkü çok fazla kayıyor. Haricince arabaya tam oturuyor benimkiler. Kalıbında herhangi bir değişiklik yoksa aynıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 @Kadir Mermer, ben de bir yıldır sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye de ederim. Bende kayma falan yapmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Kaymasına bi çözüm bulacağımı düşünüyorum benim için önemli olan döşemeye küçük taş parçaları pislikleri aktarmaması ve koku yapmaması birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum yorumlarınız için teşekkürler ümit ve cem abicim :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 şu halı kaydırmazlardan alınsa paspasların altına yapıştırılsa sorun çözülür gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Paspaslarımı sipariş vereli 2 gün oldu ama hala kargoya verilmedi ve herhangi bir bilgilendirme veya geri dönüş yapılmadı daha önce böyle bir sorun yaşayan olmuşmuydu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Paspaslarımı sipariş vereli 2 gün oldu ama hala kargoya verilmedi ve herhangi bir bilgilendirme veya geri dönüş yapılmadı daha önce böyle bir sorun yaşayan olmuşmuydu Eğer verdiğin linktekini aldıysan zaten ''kargoya veriliş 2 gün'' yazıyor. Hazırlanıp kargoya verilişi 3 gün falan sürer siparişten sonra,gelmesi falan derken 4 günü gözden çıkarmak lazım. Sıkıntı yok yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Tarz Ford Focus III 3D Havuzlu Special Paspas Seti (2012 sonrası) - http://www.hepsibura...goryId=20035778Bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan , bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim Bende aynısından sipariş ettim. Pazartesi akşam sipariş verdim. Çarşamba öğle elimdeydi. İstanbul içi. Gayet güzel oturdu, problem gözükmüyor. Daha önceki daha sert ve kalındı ama kayıyordu. Bu daha ince ama tam oturuyor ve birazda şekil alıyor. Kayma hissetmedim. 1-2 ay önce baktığımda temin edilemiyordu sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim araştırıp geri dönüş sağlanacağını söylediler bakıcaz artık :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Tüzer Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 konu bayağı bi uzunmuş oku oku bitmedi focuscuların derdi hep aynı aracımı aldıgımda banada paspas kucuk geldi ve halıya ayak vurmaya kıyamadım gittim bi yapı marketten siyah taban kaplaması aldım olçüp biçip tabana yerlestirdim paspas cıt cıt larının yerinide actım orjınal paspasıda taktım şimdi aracı yıkarkende kolay oluyor ıslak sungerle sil tamam ve halıye daha ayak deymedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 3d paspaslarım bugün elime ulaştı hemen yerleştirdim ve harika oldu aradığımı buldum sanırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Kadir, düğmeler geçti mi? HB'dan 117 TL'ye mi aldın? Arka taraf uydu mu? Kayma iş nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Kadir, düğmeler geçti mi? HB'dan 117 TL'ye mi aldın? Arka taraf uydu mu? Kayma iş nasıl? Düğmeler geçti kayma yapacağını düşünmüyorum eğer kayarsada çıt çıt alıp sabitlenebilir. Evet HB dan aldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap