Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan Alan

Üye
  • Toplam İleti

    243
  • Katılım

  • Son ziyaret

Volkan Alan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    kocaeli
  • Arabam:
    '13 focus style
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.113 profil görüntüleme

Volkan Alan's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

37

Toplam Beğeni

  1. kapanıyor elektirik sistemi..
  2. benim facebook adresini verdiğim siteya bakarsanız adamlar sorulara cevap vermiş.Diyorlar ki.. Sigorta sizin üzerinize buradan yapıyoruz.Uluslararası sigorta sirketi tarafından..Kazaya karıştıgınızda aynı prosedür..Policeyi karşı tarafa veriyorsunuz diyor.. Almanyadan kiralık araçla gelenlerin durumu gibi sanırım.Onlarda kaza yapınca form dolduruyorlar.. Araba sizin üzerinize oluyor.Ruhsat sizin üstünüze..Sadece arabayı üzerine alabilmek için Gürcistan yasalarına göre size birinin kefil olması gerekiyormuş.Bu sebeple tamamen kefil biz hallediyoruz diyor.Burada vergi yok diyorlar. Hatta almak zorunda değilsiniz buyrun gelin yedirelim misafir edelim gezdirelim diyorlar.Tur bile düzenliyorlarmış.;; 2 yıl sonunda ister getirin al sat yapalım ister alalım ister değiştirilim..siz vergi imiş muayene imiş sigorta ile ugrasmayın dyor.
  3. direk ivmeleniyor işte daha iyi değil mi?...Ben de durum tam tersi araba sabki geç tepki veriyor gibi.. bakım geldi oldu acep ondan mıdır _?
  4. bende suradan takip ediyorum. millet alıyor.firmasıkıntı yok diyor..vekalet değil direksizin üzerinize diyor.. https://www.facebook.com/G%C3%BCrcistan-Araba-Al%C4%B1m-Sat%C4%B1m-131458443853961/?fref=ts
  5. 2013 dizel focus 3 ÖN ve ARKA balata fiyatını öğrenebilir miyim?
  6. Teşekkürler onbeş bin bakımına gidince vereyim. Tabi çok bozulmaz ise
  7. F3 anahtarının sustalı kısmı sıkıntı veriyor.Basınca tam açılmıyor.Başına gelen var mı.* Garantie giriyor mu
  8. Bir şekilde benimki de ötmez oldu bilinçli yapmadım.Dün bir farkettim çalışmıyor.Aslında onun sayesinde kemer taktırıyordum.Gitti.
  9. bende asus tf300 tg var sim kart takılabılıyor cünk her yerde wireless olmayabiliyor.Ayrıca dock ünitesi var klavyesi mevcut, klavyede ayrıca bataryası var klavye takıldığında şarj oluyor.Şu anda çalıştıramadğı oyun yok. Gps filan var ama ben daha hiç kullanmadım. Gayet hızlı. Polaris office yüklü geliyor, word exel işlemlerini kullanıyorum. Yalnız bu kadar para vermeyebilirsiniz.Ben daha çok tv hdmi ile bağlayıp film izlemek için kullanıyorum.
  10. 90 km yazan bir yerde yüzde 10 yan 99 km kadar ceza yazılamıyor mu?
  11. Opetten akşam saatlerinde şifrelerinizi değiştirin smsi almıştım.Tüm kullanıcı bilgileri isim soyisim adres mail şifre bilgileri google.docs'da paylaşılmış. Sosyalist hacker grubu RedHack uluslararası akaryakıt dağıtım şirketi Opet’i hackledi. Redhack’in Opet’in site giriş kullanıcı adını ve şifresini vermesinin ardından yüzlerce kişi Opet’in sitesine girerek işlem yaptı. Twitter adresinden “Madem Benzin 5 Lira olmuş eh bizede buna uygun bir eylem yakışır. Yarım saate kadar hep birlikte hack yapacağız.. Yayalım..” diyen RedHack Opet’i hacklemesinin sebebini “Enerji bakanlığını vs daha önce hacklediğimiz için, bu defa dış destekli kapitalist bir firmaya uğrayacağız.. Eller fişte olsun geliyoruz.” tweetiyle duyurdu. Redhack’in tweetleri şu şekildeydi:
  12. Başka bir boyut getireyim bari son zamanlarda özellikle teknoloji forumlarının önde gelenlerinde ''general mobile discovary'' rüzgarı esmekte... F/P bakımından 1 . olduğu söylenmekte.Mevcut telefon ciddi olarak yok satmakta çoğu site ön satışta 1 aydır bekleyenler var.Telpa garantili 599 lira olan bu telefonu bazı telefoncular yada sahibinden gibi sitelerde 650-800 aralığında satmakta... Kurucularının ABD deki iki Türk olduğu söylenen telefonu sırf merak için hemen alma imkanı olsa alıp kurcalamak istiyorum,neymiş bu öve öve bitiremedikleri telefon...
  13. Yok Cem Abi , sadece Ford garantide bazı parçalarda sıkıntı çıkartıyor mu dedim de Malum forumda da bolca konuşuyoruz.Sorun olsa der yani yakın arkadaş korumaya çalışmaz yani fordu.Bizlik birşey yok Otosanın garanti bölüme kararı veriyor gibi konuştu.Yani değişebilecek durumda ise sorun çıkartmıyorlar dedi. Yani emin olmasam da sanrım 3 ay ve 3000 km gibi bir durum var. Ama nokta tayini işte mayısın kaçında aldınız filan gibi bir durumda olmadı.Ha sistemden görmüş ona göre müdahale etmişlerse bilmiyorum.Belki Otosan bunlara 3 aydan sonrakilere garanti değişimi istemeyen göndermeyin diyorlardır. Bu arada bu arkadaşın şahsı görüşü...O Opete döndüm dedi... Opette olsa yine bekliyoruz hemen yapılmıyor sanırım. Bu Arada Cem Abi sün senin dediğin gibi oldu.Önce değişim yap sonra devam ederse ona göre bak düzelmedi dersiniz demiştin..
  14. Sonuç: .Bugun ugradım.Kaç km de ? ve 3 ay oldu mu dediler? Bi 3000 km lafı geçti.Direk yazalım dediler.Otosan a yazdılar hemen cevap geldi.Sanırım garanti bölümüne 10 kişi bakıyormuş.Kimisi foto isteyebilir dedi.Ama istemedi.Hemen onay geldi değiştirdiler. Ses olayı cam suyunda pek belli olmuyor sonax koymuştum içine.Bi yağmurda deneriz artık.Bu sefer değiştirebilirsek garantiden değişsin devam ederse metal kısma bakarız dediler. Mesela geçen akü ile anahtar varmış.Gönderdik normalde akü sıkıntı çıkabiliyor ama tam tersi oldu sonuçta değiştiler dendi. Sistemi de değiştirmişler verdikleri çıktıya elle yazma olayı bitmiş. Bu arada silecekler 100 lira + 10 işçilik ücreti.Bizim için garanti daha karlı dedi.Biz garantiden değişmesini kesinlikle tercih ederiz.Şahısa indirim yapıyoruz kar, işçiliği düşürüyruz filan, Ama garantide uğresşmıyorz dedi. Çok sorun çıkarmıyorlar garantiden değişebiliecekse değişiyor dedi. '''.Ha yeri gelmişken bu arkadaşta bana önceden hatta aracı alırken 10 faturayı sakla akaryakıtta yeter diyordu bana.Şimdi opete dön bende döndüm dedi. Uğraştırıyorlar, bekliyorsun dedi.'''
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.