Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181760 Opetten akşam saatlerinde şifrelerinizi değiştirin smsi almıştım.Tüm kullanıcı bilgileri isim soyisim adres mail şifre bilgileri google.docs'da paylaşılmış. Sosyalist hacker grubu RedHack uluslararası akaryakıt dağıtım şirketi Opet’i hackledi. Redhack’in Opet’in site giriş kullanıcı adını ve şifresini vermesinin ardından yüzlerce kişi Opet’in sitesine girerek işlem yaptı. Twitter adresinden “Madem Benzin 5 Lira olmuş eh bizede buna uygun bir eylem yakışır. Yarım saate kadar hep birlikte hack yapacağız.. Yayalım..” diyen RedHack Opet’i hacklemesinin sebebini “Enerji bakanlığını vs daha önce hacklediğimiz için, bu defa dış destekli kapitalist bir firmaya uğrayacağız.. Eller fişte olsun geliyoruz.” tweetiyle duyurdu. Redhack’in tweetleri şu şekildeydi: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181762 Aman ne güzel peki ne işe yaradı bu? Şimdi yakıt fiyatları mı düşecek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181768 Dış destekli kapitalist firma diyorlarsa OPET'e gelene kadar o kadar çok firma varki... Çok yanlış olmuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181770 Reklam yaptılar http://www.techworm.in/2013/08/opet-turkey-fuel-company-hacked.html Sitemizin canlı twet gösterimi ile NEDEN yaptıklarını gösterelim Opet'i neden hackledik? Açıklaması toplu halde: http://t.co/hM9nXcUj8i #RedHack Yayalım.. Graphic by @Red_Grafik — RedHack ★ (@TheRedHack) August 24, 2013 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181772 Bize bir zararı olacak mı? Opet kart kullanıcılarına Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181780 Bize bir zararı olacak mı? Opet kart kullanıcılarına abi yayınladıkları listeyi kontrol et varmısın, varsan şifreni değiştir aynı şifreyi başka kullandığın yer varsa oradada değiştir. hala şifreleri böyle düz metin olarak tutan olduğunu görmek ne acı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181794 Redhackin cani cehenneme. Zaten vatana millete yayarli ne is yaptilar. O listeye nereden ulasabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181830 O listeye nereden ulasabiliriz. https://docs.google.com/file/d/0B8BHMC0T29OVQlk2MGF5U3B4cm8/edit?pli=1 Kullanıcıların kişisel bilgilerini ve şifrelerini açıklamak ne zamandan beri halkçılık oldu. Ucuz hareketler bunlar, ego tatmini, başka bir şey değil. Sömürü düzeni ile savaşı daha akılcı bir boyutta sürdürmelerini beklerdim. Kaldı ki insan doğası gereği düzen değişse bile düzülen değişmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201312 yıl comment_181832 Bu kadar insanın artık spam listelerinde yer almasının kime ne faydası var anlamış değilim ben. Benzini ben 5 tl yapmadım ki bana dolaylı olarak spam yollanmasına ön ayak oluyorsun. Araba kullanacak kadar parası olan kimse işçi,köylü,emekçi,öğrenci,kadın,eşcinsel ezilen halk değil yani. Boş işler bunlar, kimseye de bir faydaları yok. Görün bakın Anonymous'ta olduğu gibi bunda da birileri çıkıp "Redhack'i desteklemek için bu dosyayı indirin" diyerek yüz binleri dolandıracak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın