Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Paspas Ve Kirlenme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Beyler  araçta verilen orjinal paspas kücük kalıyor özelliklede ön sol parça , sanki tozdan daılacakmış gibi duruyor.verdikleri paspas arka orta kısmıda kapatmıyor.

Siz birşey yaptını mı durum için. ? Su 3D paspas almaya filan gerek var mı? ya da alan memnun olan var mı ?

Gözüşerinizi bekliyorum

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 90,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğrusu bu kadar korumacılık ben, tedirgin ediyor, zemin halısını korumak için üzerine halı paspas, onu korumak için üzerine kauçuk paspas, onu korumak için de yıkamacının kağıt paspasları (en az bir

• Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum. Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok.  Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir.

• Sucuk birakin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Büyük paspasla değiştirdik.. Yoksa açık olan çok olduğu için dediğin gibi korumasız....

Yanıtlama zamanı:

Ben havuzlu paspas aldım. Çok güzel uyuyor ancak o da kayıyor. Artık çok takmamaya başladım. Ama illa çözüm arıyorsan havuzlu paspaslar işe yarıyor. Kaydırmadan kullanabildiğiğin sürece tabi :D 

Yanıtlama zamanı:

Ben havuzlu paspas aldım. Çok güzel uyuyor ancak o da kayıyor. Artık çok takmamaya başladım. Ama illa çözüm arıyorsan havuzlu paspaslar işe yarıyor. Kaydırmadan kullanabildiğiğin sürece tabi :D

Altlarına cırtcırtın erkek kısmını baly ile yapıştırmayı deneyin. <kaymayı önlersiniz diye düşünüyorum. (denenmiştir)

Yanıtlama zamanı:

Altlarına cırtcırtın erkek kısmını baly ile yapıştırmayı deneyin.

Onu düşündüm ama her almak gerektiğinde cırtların taban halısını yolacağını düşünüyorum.  

Yanıtlama zamanı:

eski aracımın pas pası halı idi, ayakkabıcıda cırt diktirdim altına. şimdi kauçuk ve şöför tarafı kısa. eski aracımın eski  halı pas pasının arka koltuğa olanını focus taki sol ayak dayama yerine gelecek yerine kesik attım ve kauçuğun altına doğru yerleştirdim. 2 pas paslı çözüm buldum yani..

bu başlıktaki resime bakın anlarsınız :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında bu paspas mevzusunun temeli başka yere dayanıyor. Fordun verdiği halı paspasları henüz açmadığım için kontrol etmedim ama daha önceki araçlarımdan ve bazı diğer araçlardan hatırladığım bir şey var. Sürücü tarafındaki paspas koltuk ucundan ya delikli çıtçıt ya da delik ve kanca sistemiyle veya cırtcırtla zemine sabitlenmek zorunda.

Bir markada (sanırım Toyota) paspasın kayarak pedalların altına sıkışması nedeniyle kaza meydana gelmişti. Ayrıca meşhur gaz pedalı geri çağırmasında bu sorundan kaynaklanan hiç kaza olmadığı olan kazanın da paspas sıkışması nedeniyle olduğu açıklandı.

Ford acaba bu nedenle sürücü tarafı paspası küçük tutmuş olabilir mi? Bir de halının durumunu kontrol edeyim ondan sonra karar vereceğim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eski aracımın pas pası halı idi, ayakkabıcıda cırt diktirdim altına. şimdi kauçuk ve şöför tarafı kısa. eski aracımın eski  halı pas pasının arka koltuğa olanını focus taki sol ayak dayama yerine gelecek yerine kesik attım ve kauçuğun altına doğru yerleştirdim. 2 pas paslı çözüm buldum yani..

bu başlıktaki resime bakın anlarsınız :)

Şaft üzerine birşey yaptınız mı ya da yapılabilir mi acaba??

Yanıtlama zamanı:

Ben servisten bir takım kauçuk paspas istedim hediye olarak verdiler. Sağ ön tarafın paspasını aldım şöför tarafına koydum.

Yanıtlama zamanı:

Şaft üzerine birşey yaptınız mı ya da yapılabilir mi acaba??

unutmuşum yazmayı;  şaftada gazete kağıdı ile şablon çıkartım, eski paspastan parça kestim kabaca dikdörtgen.her iki yanına cırt diktirdim :)

eski aracımada yapmıştım

Yanıtlama zamanı:

Olur mu ya nedenini simülasyon ile anlatmışlardı. Pedal değişmişti falan.

Pedallar değişti ama davaya konu olan kaza pedal nedeniyle değil paspas sıkışması nedeniyle olmuş.

http://www.oto-park.com/haberler/takilan-gaz-pedalinin-toyotaya-faturasi-14-milyar-dolar/856

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=17406.0

Özer Öztürk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Pedallar değişti ama davaya konu olan kaza pedal nedeniyle değil paspas sıkışması nedeniyle olmuş.

http://www.oto-park.com/haberler/takilan-gaz-pedalinin-toyotaya-faturasi-14-milyar-dolar/856

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=17406.0

Çevirmiştir onlar, Toyota işini bilir :) Ben inanmıyorum açıkcası böyle sonradan çıkan haberlere

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.