Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özer Öztürk

Üye
  • Toplam İleti

    464
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Özer Öztürk en son Şubat 17 2013 tarihinde kazandı

Özer Öztürk daha önce lider oldu!

Özer Öztürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ADANA
  • Arabam:
    '12 Tdci Tit+Smart+Tekno
  • Meslek:
    Y.Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.745 profil görüntüleme

Özer Öztürk's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

278

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Kağıt filtre takılı ise veya kağıt filtre takacaksınız kendiniz yapın. Ama karbon filtreyi çıkartıp karbon filtre takacaksınız hiç uğraşmayın. Videoda durduğu gibi durmuyor. Adamın canını çıkartıyor. BCM sökülme den mümkün değil gibi. BCM'yi tamamen çıkartmak gerekmiyor. öne doğru getirip arkasındaki boşluk yetiyor. Akü + ucunu sökün. Yeşil okla gösterilen Mandalların tırnaklarını atlatıp yukarıya çevirin. Maui okla gösterilen soketleri çıkartın. Diğerlerine gerek yok. Kırmızı Okla işaretti tırnakları iterek alt tarafı kurtarın. Üsteki tırnakları kurtarın. BCm öne doğru çekildiğinde altta kalan boşluk yeterli olur. Tersten uygulayıp yerine takın.
  2. Tavsiye edecek kadar tecrübem yok. Bir kez bakım yaptırdım Gizerler'i tercih ettim. Fiyat düşük olduğu için. Bir kez de güncelleme için Oto koç'a gitmiştim. Bir şey yaptıklarını düşünmüyorum. Yıkayıp geri verdiler gibi gelmişti bana.
  3. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=301232146400&globalID=EBAY-GB&alt=web Bu ürünü kullanabilirsiniz. Hem kalem gibi ince ucu hem de ince fırçası var. Renk kodu ile sipariş edilebiliyor.
  4. Farları kullanmazsanız 6-7 marş basımı ve 4-5 saat idare eder.
  5. Bu yardımcı olabilir...
  6. Babamın aracındaki kamera da saçmalamaya başlamış. Kayıt yapmama, kilitlenme ve bilgileri resetleme gibi abukluklar yapıyordu. Bugün pilini değiştirdim. Sorun kalmadı. Orijinal pilinden daha amperli ve kaliteli pil taktım. En az 3 yıl idare eder. (Eski pil) Bizdeki Papago P1W modeli. Bugün araştırırken P3 modelini gördüm. Çarpışma uyarıcısı ve şerit takip özellikleri eklenmiş.
  7. Gözlük numaralarım değişmiş. P. tesi öğrendim. Çin'den sipariş ediyordum hep. Ama satıcı artık multifocal cam yapmadıklarını söyledi. Sipariş verdiğiniz yerin bağlantısını alabilir miyim.
  8. 16gb Lexar bir yıldır kullandığımız bir kart. Sorun yok. Toshiba olanını yıllardır sorunsuz kullandım. Transcent iyidir. 1080p için 5dk 223mb yer tutuyor. Toplam 75dk kayıt yapar. Zaten çoğu kamerada dikkat işareti olan tuş var. Ona basınca son 5dk silinmez hale geliyor. G sensörü olanlarda kaza durumunda silinmez dosya otomatik oluşuyor.
  9. Savaş bilimi ve tarihi açısından bakıldığında büyük bir askeri zafer olduğu tüm otoriterlerce de kabul edilen bu büyük zafere başka açıdan bakmak istiyorum. ALİMİN CAHİLE KIRDIRILMASI... Emperyalizm kontrol altında tutmak istediği toplumları önce cahilleştirir. Çanakkale'de yetişmiş, okumuş Osmanlı yedek subayları cahil, başıboş, işsiz güçsüz ANZAK askerleriyle savaşırken yok olmuştur. Üniversiteler yıllarca mezun veremeyecek duruma düşmüştür. Bu açıdan bakıldığında Ç. Kale savaşı büyük hezimettir bizim açımızdan. Zaten de ülkenin işgalini engelleyememiş sadece geciktirmiştir. Bu durumun benzerini 1985 yılından sonra da yaşadık. Aynı emperyalist güçlerin bir takım emellerini gerçekleştirmek için kışkırtıp üzerimize saldığı ayrılıkçı terörist gruba karşı yedek subayların komuta ettiği timlerle mücadele edilmişti. Hatırlarsanız o dönemde de çok y. subay şehit vermiştik. Şehitlerin sivildeki büyük başarıları gazete haberlerine konu oluyordu.
  10. Ayna eğer saf camsa HF asit dışında hiçbir şey aşındıramaz bozamaz. Arkasına geçmeyecek şekilde her türlü kimyasal temizleyici vs denenebilir. Pas için HCl (tuzruhu) veya tiner etkilidir.
  11. Özellikli bir hortum mu? Parçacılarda bu çaplarda metreyle satılan ipli lastik hortumlar var. Çapı tutandan uzunluğu kadar kestirilip takılabilir mi acaba. Ben unoda yapmıştım.
  12. Arka kampana, ön disk olan araçlarda ön balatalar önce biterdi. 4 teker disklerde yine böyle mi?
  13. Aynanın camı dışında başka yerlerde de var mı? Özellikle siyah çerçeveyi inceleyin. Spiral çapağı olabilir mi? Çok benziyor.
  14. Beterin beteri var. Şükretmek gerek. (Dün marketin önünde görmüştüm. Anteni kısaltmışlar, 2 karış 4 de parmak kadar yeni modellerde)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.