Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Önder

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Önder Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    MANİSA
  • Arabam:
    12 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Kimyager
  • Cinsiyet:
    Bay

Ömer Önder's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. maşallah çekiciye sığmamış.. geçmiş olsun
  2. otomatik park asist kullanılamıyordu bu sorunda çözülmüş gibi?
  3. değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim. şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sormakla zaten birçok soruya cevap alınabilir..(ben kendi yöntemlerim ile araçta olabilcek yerleri göz gezdirdim ve forum içi arama yaptım) fakat bu bilgi sadece ben ve servis arasında kalır bunu öğrenmek isteyen başka kişilerde göz atarken öğrenmiş olabilir diye konu açtım.konuyu gereksiz ve yersiz görüyorsanız kilitleyebilirsiniz.ilginize teşekkürler.
  4. Arkadaşlar aracımın polen filtresini bakım öncesi değiştirmek istiyorum ya da en azından bir durumunu görüp hava tutup temizlemek istiyorum.Ne yazık ki nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum..detaylı bir şekilde yerini tarif ederseniz çok sevineceğim..
  5. harika görünüyor bu uygulama acaba garanti kapsamında bir sıkıntı çıkarır mı?ayrıca kapıların içinden elektriği nereden aldılar döşemeler söküldü mü?
  6. ben kesinlikle yaşadığım şehirdeki opet firmasından dolayı opet alamıyorum..zaten böle zorlamaya da iyi gözle bakamıyorum..yaşadığım şehirde petrol ofisinin yıllardır iyi bir imajı olduğu firma var ve hiç sorun yaşamadım ve opettense bana göre benim için en iyisi bu
  7. bende asla aracımdan soğumuyorum her seri üretimde hatalar olacaktır çok normal ama ben otosanın tavrıdan hoşnut değilim..normal olmadığını onlarda biliyor bizde ama insanları saf yerine koyup bana iç sıcaklık dış sıcaklık muhabbeti yapmasınlar bu abest..araçlarımızın içide yağmurlu havalarda buğu yapar fanı açarsınız gider yani bir dengeleyici unsur vardır far içlerinde ise hava kanalları bu görevi görür!!ee bu kanallar sorunlu ise farları valeo nun ürettiğini düşünüyorum(sisler valeo yazıyor farlara dikkat etmedim) bilgi verilip yeni seri üretilmeli ya da bir çözüm üretilmeli..kabul etmemesi normal demesi çok ayıpp!!!
  8. tabiki okudum..bir önceki aracım seat leon da da buğu problemi vardı fakat seat yeni serilerde farların arka kısmını değiştirdi sanırım(su tahliye deliklerini) ve sorun çözüldü..benim farlarıda garantiden sorunsuz değiştirdiler sorunda bitti.. bakın öncelikle şunu söliyeyim her far su ya da nem alır bu normaldir fakat servis bülteninde geçtiği gibi bir süre(en fazla 1 saatte) sonra bu buğuyu tahliyelerden dışarı atar..olması gereken budur.fakat yoğunlaşma oluyor ve bu uzun süre kalıyorsa bu bir üretim hatasıdır bunu da firma gidermelidir. ayrıca tüvtürk te buğulanmanın kusur sayıldığını bilmiyordum çünkü araçlarımı genelde 3 yaşını bulmadan sattım ve vizeye girmek zorunda kalmadım!bunu öğrendiğimde iyi oldu!en azından bunu da firmaya karşı kullanabileceğim bişey,tabi yasal mevzuata bakmak gerekir.
  9. işte benim sıkıntımda bu değişse dahi gelecek üründe de aynı sorun olabilir bunu geliştirme yapıp firma düzenleme yapmalı..ya da anlamadığım neden bir kısmında buğulanma yokta bir kısmında var bu da ilginç..ben çözüm bulamayacaklarını değilde değişimi bir maliyet gördükleri kanısındayım bakalım yaşayıp göreceğiz olanlarıda aşama aşama sizlerle paylaşacağım..
  10. saygısızlığa öncelikle hatayı anlamak ve kabul etmek yerine sürekli işi zora koşarak başlıyorlar!!ben de bir yetkili servisim(LG markası) örnek veriyorum cihazın(led bir tv) zamanla ön panelindeki bir bant yerinden kalkmış müşterimize ben bu çok normal sıkıntı oda sıcaklığınızda dersem ne kadar inandırıcı olurum??!fabrika ortam şartlarını önceden kestirip buna göre üretim yapmalı..kii yapmadı ozaman modifikasyonlar yaparak sorunu gidermeli ya da üretim hatasını kabul etmeli!ama bu çok normal odada soba yakmasaydınız oda ısısı 30 u geçmemeli diyemezsiniz!!otosan direk hava şartlarına olayı bağlayarak bir kere bence 1-0 yenik başlıyor!aracı napacağım hava soğuk farlar buğu yapar kullanmayacakmıyım?basınçlı yıkamadan olabilir diyor napacağım illa akan çeşmedemi yıkayacağım??ya da neymiş görüş açısını etkilemiyormuş görsellilğe birşey yapamazlarmış..bumudur doğru tutum üslup? ortalama günde 20 kadar müşteri ve çağrı merkezleri ile diyolog kuran biri olarak uslubu tutumu anlıyabiliyorum..!!şöyle düşünün biri bu işin üstüne gidiyor ve firmadan en dişli en sert usluplu baskın kişi seçilip müşteri konuşturulmadan nihayi karar budur garanti kapsamında değişim olmaz...ayrıca sadece değişim değil bir çözümü varsa işte silikonlar ortada belli olmadığı sürece onuda kabul edebileceğimi bildirdiğim halde yapılacak bişey yok normal deniyor..emin olun çok seçici ve kesinlikle bir haykırış içinde değil derdimi tam anlatma yoluna gitsem de aykut !bey! çok konuşturmadı beni.. şöle bir diyolog ta geçti açtığı anda adını söyledi ve konuşma devam etti..ben çalıştığım için kişinin adını algılayamadım bu arada yazışma adresi istedim işte bu sorunu teknik olarak anlatın ve bana yazılı belge yollayın..bu arada isminiz neydi dedim..bana yollamıycaksınız beyfendiii verdiğim adrese diyerek tersledi!!ben daha uzakmamak için konuşmayı teşekkür ederek sonlandırdım.
  11. Arkadaşlar focus 3 lerde bildiğiniz gibi birçok kişi buğu sorunu yaşıyor..aynı sıkıntıda bende mevcut.hatta sislerde de buğulanma var!bu şikayetle garanti başvurusunda bulundum farların değişmesi ya da onarılmasıyla servis garantiyi otosanın kabul etmediğini durumun normal olduğunu belirtti kiii biz çok iyi biliyoruz buğulanma olsa dahi 15 bilemediniz 1 saate geçer benimki 2 gün kalıyor!bunun üstüne çağrı merkezini aradım şikayetimi belirttim ve 2 haftaya yakın zamanda döndüler kesin kararmış buğulanma olması normalmiş ve garanti işlemi uygulanamıyor?öncelikle benmi bilmiyorum bu buğulanma olayını??bu 2 güne kadar kalıp farların yarısına kadar buğulanması normal mi?sisler deseniz komple buğu..en son genel merkezden yazılı belge istedim mail adresime açıklamalı olarak atın gerekli yasal süreci başlatacağım için ama aykutmuymuş genel merkezden uslup zaten bozuk,çünkü çağrı merkezindeki nezaket kaybolmuş!!direk kesin karar değişmez olmaz etmez..yazılı belgede maille atamazlarmış..dilekçe yollamam gerekiyormuş adreslerine,bunu yapıcam artık ama sizin tavsiyeniz nedir??sizce nasıl bir yol izleyeyim??yardımlarınızı bekliyorum..
  12. bu durum bendede var hatta bende farlarda da mevcut buğu min. bir gün sonra geçiyor..garantiye başvurdum gelen cevap görüş mesafesini etkilemediği için sıkıntı yok değişim kabul edilmiyor!!bende durumu kabul etmediğimi bildirdim ve bana dönüş yapacaklarını sölediler hala dönen yok(1 hafta oldu) pazartesiyide bekliyorum..sonra yazılı belge isteyeceğim bana mantıklı olarak anlatsınlar..ayıp yakıştıramıyorum ford otosan a neymiş görüş mesafesini etkilemiyormuş?? ee görsellik nerde hiç utanmıyorlar bile bunu sölemeye..ben firmam olarak yerin dibine girerim düşünsenize focus almayı düşünüyorsunuz park halinde aracı görüyorsunuz farların içi buğu..ne düşünürsünüz???!!!ben o aracın görselliği kalitesi için dünya kadar para veriyorum..az yakıyor düşüncesi ile alsaydımmm:(görsellik önemli olmasaydı) dacia alır çok para bağlamazdım bile..hııı emin olun otosandan sa mais bence 10 kat daha müşteri memnuniyetli..yakıştıramadım ford otosana şuanlık gelen tepkiyi bile..2 far sis fiyatı oldukça yüksektir onun için tüketici haklarına gidemiyeceğim bir üst mahkeme ya da hakem heyetine başvuru yapıp bilir kişi raporu isteyeceğim..güzellikle olmayacaksa bii şekilde olacak
  13. hiçbir modifiye yok..hatta ayarlarını bile kurcalamadım sayılır bass cazz tarzında..
  14. peki patlak hoparlörler garanti kapsamında işlem görüyor mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.