Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Shell Fulllsave Kullanılabilirmi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

geçen world cardın BP den 4x100 tl lik yakıt alana 50 tl puan hediye kampanyası ilgimi çekti. tamda ankara yolculuğuna denk gelmişti. ilk 100tl yi doldurdum. dönüşte ankara sungurlu yolunda 1 tane bp yok. demekki banka olayı çözmüş. bp yi bullamayacağımızı anlayınca kampanya yapıvermiş. bende hay böyle kampanyanın diyerekten en sonunda da shell den mazot aldım. shellde bir full force var birde full save vardı. ekonomik olan full save'i koyun dedim fullettim. aldığımdan beri opet kullanmıştım. ancak fullsave de sanki aracın performansı daha iyi gibime geldi.

aynı olay opettede var biri ekonomi, biri performans yakıtı. ekonomi yakıtını f3 lerde kullansak bir zararı varmıdır?

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Bende aynı konuda tereddüt içindeyim,opet kullanım zorunluğu beni çok kasıyor .

Yanıtlama zamanı:

shell in dizeli opet in dizelinden bariz iyi, bunu biladerin dizel focus undan biliyorum. motorun sesi değişiyor..

eski aracım benzinli idi, shell-opet-bp hepsinden de aldım, benim açımdan değişen birşey olmadı..haftada 5 gün ev-iş, haftasonu çarşı..havalar sıcakken hep 7 litre yaktı..

Yanıtlama zamanı:

Kullanilmaz. Haza patlar arabaniz. Bitmis o araba artik. Pert.. Degerinden 15bin lira dustu.. Uf cis.. 

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Kullanilmaz. Haza patlar arabaniz. Bitmis o araba artik. Pert.. Degerinden 15bin lira dustu.. Uf cis..
Bombaaaaaa :):kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:
bir soru sorulmuş, alay edercesine cevap,

isterse 2 kere 2 kaç eder diye sorsunlar..

Espri espri bizde olur böyle arada sırada :) alınmasın kimse yoksa wikipedia (alıntıdır :kıhkıh: ) olur burası değil mi ? :yeah:

Yanıtlama zamanı:

yakup kardeş espriyi bir süre tanıştığın nazının geçtiği insana yaparsın.. ben yapmam..alınabilir konuyu açan arkadaş..

takdir sizlerin..

Yanıtlama zamanı:

Bal gibi de kullanılır, neden kullanılmasın ki?......Otosan'da, Opet'te Koç'un bu nedenle Opet'e muhtaç kılınıyor.Shell'de de yakıtttan dolayı doğabilecek arızalar garanti altına alınıyor zaten.Kim diyebilir ki Opet, Shell'den daha iyidir diye.........

Yanıtlama zamanı:
yakup kardeş espriyi bir süre tanıştığın nazının geçtiği insana yaparsın.. ben yapmam..alınabilir konuyu açan arkadaş..

takdir sizlerin..

Alinirsa o yazar onunla konusuruz bu konuyu.. 

Yanıtlama zamanı:

Dün Sarıyere gitmem icap etti ve acele etmem lazimdi. Yakit ışığım bir onceki gun yanmisti ve 70 km gosteriyordu Avcilardan Sariyere gittim aklimdan çikmia donus yolunda bir baktimki kalan mesafe 15 km. Maslaktaki Opete girmek zorunda kaldim. İlk defa Shell dışından yakıt aldım bakalim değişiklik hissedecekmiyim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ford daha doğrusu koç bu konuda müşterilerini şartlandırıyor. Depo kapağını açtığınızda opet ultra force kullanın yazıyor. otomatikmen insan içkilleniyor.

hatırladığıma göre bizim araçlar euro 5 motor. acaba eco force veya full save euro4 veya daha önceki motorlar içinmi sorusunu akla getiriyor. Aslında benim öğrenmek istediğim buydu?

Yanıtlama zamanı:
Alinirsa o yazar onunla konusuruz bu konuyu.. 

bir sürü insan yazdığınızı beğenmiş, demek sorun bende. forum diline alışamamışım anlaşılan.

iyi forumlar

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
bir sürü insan yazdığınızı beğenmiş, demek sorun bende. forum diline alışamamışım anlaşılan.

iyi forumlar

Bilakis gözlemlediğim kadarı ile katılımınız çok seviyeli bir düzeyde. Mertol Bey konulara genelde espirili yaklaşımda bulunarak yorum yapar, sanırım alışkın olmadığınızdan garipsediniz. Bence ikinize de dargınlık yakışmaz.

Nihat Abukan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.