Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149122 geçen world cardın BP den 4x100 tl lik yakıt alana 50 tl puan hediye kampanyası ilgimi çekti. tamda ankara yolculuğuna denk gelmişti. ilk 100tl yi doldurdum. dönüşte ankara sungurlu yolunda 1 tane bp yok. demekki banka olayı çözmüş. bp yi bullamayacağımızı anlayınca kampanya yapıvermiş. bende hay böyle kampanyanın diyerekten en sonunda da shell den mazot aldım. shellde bir full force var birde full save vardı. ekonomik olan full save'i koyun dedim fullettim. aldığımdan beri opet kullanmıştım. ancak fullsave de sanki aracın performansı daha iyi gibime geldi. aynı olay opettede var biri ekonomi, biri performans yakıtı. ekonomi yakıtını f3 lerde kullansak bir zararı varmıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl Solution comment_149123 Hiçbirşey olmaz tabiki kullanılır EuroDizel olsun yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149143 Bende aynı konuda tereddüt içindeyim,opet kullanım zorunluğu beni çok kasıyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149145 Bende aynı konuda tereddüt içindeyim,opet kullanım zorunluğu beni çok kasıyor . Ben shell gtl midir nedir ondan aliyorum iki depodur memnunum. Serviste onu önerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149156 shell in dizeli opet in dizelinden bariz iyi, bunu biladerin dizel focus undan biliyorum. motorun sesi değişiyor.. eski aracım benzinli idi, shell-opet-bp hepsinden de aldım, benim açımdan değişen birşey olmadı..haftada 5 gün ev-iş, haftasonu çarşı..havalar sıcakken hep 7 litre yaktı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149157 Kullanilmaz. Haza patlar arabaniz. Bitmis o araba artik. Pert.. Degerinden 15bin lira dustu.. Uf cis.. Şubat 10, 201313 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149158 Kullanilmaz. Haza patlar arabaniz. Bitmis o araba artik. Pert.. Degerinden 15bin lira dustu.. Uf cis.. Bombaaaaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149162 bir soru sorulmuş, alay edercesine cevap, isterse 2 kere 2 kaç eder diye sorsunlar.. Espri espri bizde olur böyle arada sırada alınmasın kimse yoksa wikipedia (alıntıdır ) olur burası değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149163 yakup kardeş espriyi bir süre tanıştığın nazının geçtiği insana yaparsın.. ben yapmam..alınabilir konuyu açan arkadaş.. takdir sizlerin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149167 Bal gibi de kullanılır, neden kullanılmasın ki?......Otosan'da, Opet'te Koç'un bu nedenle Opet'e muhtaç kılınıyor.Shell'de de yakıtttan dolayı doğabilecek arızalar garanti altına alınıyor zaten.Kim diyebilir ki Opet, Shell'den daha iyidir diye......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149174 yakup kardeş espriyi bir süre tanıştığın nazının geçtiği insana yaparsın.. ben yapmam..alınabilir konuyu açan arkadaş.. takdir sizlerin.. Alinirsa o yazar onunla konusuruz bu konuyu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149176 Dün Sarıyere gitmem icap etti ve acele etmem lazimdi. Yakit ışığım bir onceki gun yanmisti ve 70 km gosteriyordu Avcilardan Sariyere gittim aklimdan çikmia donus yolunda bir baktimki kalan mesafe 15 km. Maslaktaki Opete girmek zorunda kaldim. İlk defa Shell dışından yakıt aldım bakalim değişiklik hissedecekmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl Yazar comment_149212 ford daha doğrusu koç bu konuda müşterilerini şartlandırıyor. Depo kapağını açtığınızda opet ultra force kullanın yazıyor. otomatikmen insan içkilleniyor. hatırladığıma göre bizim araçlar euro 5 motor. acaba eco force veya full save euro4 veya daha önceki motorlar içinmi sorusunu akla getiriyor. Aslında benim öğrenmek istediğim buydu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149216 Alinirsa o yazar onunla konusuruz bu konuyu.. bir sürü insan yazdığınızı beğenmiş, demek sorun bende. forum diline alışamamışım anlaşılan. iyi forumlar Şubat 10, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149294 bir sürü insan yazdığınızı beğenmiş, demek sorun bende. forum diline alışamamışım anlaşılan. iyi forumlar Bilakis gözlemlediğim kadarı ile katılımınız çok seviyeli bir düzeyde. Mertol Bey konulara genelde espirili yaklaşımda bulunarak yorum yapar, sanırım alışkın olmadığınızdan garipsediniz. Bence ikinize de dargınlık yakışmaz. Şubat 10, 201313 yıl Nihat Abukan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın