Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ufuk özdemir

Üye
  • Toplam İleti

    543
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

ufuk özdemir en son Nisan 28 2013 tarihinde kazandı

ufuk özdemir daha önce lider oldu!

ufuk özdemir Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    16 Octavia 1.6 TDİ DSG STYLE
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.532 profil görüntüleme

ufuk özdemir's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

239

Toplam Beğeni

  1. Kapılar lokalle halledilecek.Autokingte mini onarım+300 liraya.Kapılar da vernikli olacak ama napalım başa geldi artık.
  2. Sağolun.Focustakiler kapak heralde altında metal aksam olabilir yine.Ama darbeyi emer en azından.Servis kapıları indireceğiz koltuklar sökülecek diyor.Autoking kapılarınız sökülmeyecek dedi.Autokinge güvenmeyeyim mi bu konuda?
  3. Sağolun hocam.Kesip biçme işi çok fazla tedirgin oldum.Yoksa marşpiyeli gittim aldım bile.
  4. Arkadaşlar merhabalar.Motosikletli bir arkadaşın kayarak çarpması sonucu sağ marşpiyelim fotoğraftaki hale geldi.Servis ve autoking marşpiyel değişecek diyor.İstanbul'da bu marşpiyeli değiştirmeden yaptırabileceğimiz bir usta bilen var mı?Sizce de değişmesi mi gerekiyor?Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Kodiaqın satmadığını düşünmemelisiniz. Türkiye'ye gelenler dizel olmamasına rağmen daha yoldayken bitti.Her bayide 3-4 tane var hepsinde "Sahibimi buldum yolda görüşürüz" yazıyor. Eğer Karoq da Tiguandan ucuz olursa iyi satacak bence.
  6. Autoking plastik tamiratı yapıyor.Ben kapı iç kollarını demir çubuğa sıyırttıktan sonra autokinge verdim tamir ettiler.
  7. Bana balataların diskleri çizdiği söylenmişti.
  8. O ucuz motorcraftlar benim kadar şanslıysanız! ileride frene bastığınızda direksiyonu titretir hale de gelebilir.
  9. Tecrübemden bahsedeyim.Balatalarımı özel serviste orijinal ürün olan motorcraft ile değiştirdim.Fakat 4000 km sonra ses ve frene bastığımda direksiyonun titremesi şikayetiyle servise gittim.Servise balatalarımı dışarıda değiştirdiğimi söylediğimde motorcraft markasında ticarilere taktıkları ucuz ve şahıs arabalarına taktıkları pahalı model olmak üzere 2 çeşit balata olduğundan bahsettiler.Özel servisin taktığı da bu ucuz olan aslında Focusun üzerinden çıkanla birebir aynı olmayan modelmiş.Ses bundan kaynaklanıyormuş ve bu balata daha sert olduğundan disklerime de zarar vermiş.Neyse balata+disk masrafı epey maliyetli olduğundan biraz daha bu şekilde kullanalım dedik.Zaten o şekilde de aracı sattık gitti.
  10. 3 sene boyunca sunrooflu Focus araç kullandım; şu an ki aracım da açılabilir cam tavanlı. Focusta çok şiddetli yağmurlarda bile sunroof kapalıyken içeride damla görmedim.Bence bir sıkıntı var.Bence farklı bir servise gösterin ya da gittiğiniz servise bu problemin giderilmesi için ısrar edin.
  11. Hocam bu damlalar sunroof kapalıyken mi içeri giriyor.Eğer sunroof açıkken giriyorsa evet normal.Ben de Focusla yağmur yağarken sunroof açamıyordum.Bazı araçlarda sunroof açık dahi olsa içeri yağmur girmiyor.Focus onlardan biri değil.Sunroof açıkken kolçağın oralara ve bazen koltukların baş dayama kısımlarına yağmur damlaları düşer.
  12. Arkadaşlar uzun zaman sonra foruma yazıyorum.En son Golf 1.4 Tsi 150 Bg Dsg için kaparo vermiştim ama bizim bebeğin sadece arabasının bile Golf'ün bagajını iptal etmeye yetmesinden ötürü Octavia bizim kadraja giriverdi.2012 yılında HB Focusu 0 aldım.Yaşadığım bir takım olumsuzluktan sonra 2013 Sedan Titanium Focus aldım.Şimdi ise 2016 Octavia 1.6 Tdi DSG araç kullanıyorum.Bu 3 araç içerisinde Hb Focus için yol tutuşu Focus Sedana göre iyi diyebiliyorken Octavia için Sedan Focus'tan iyi diyemiyorum.Bagajı ağzına kadar dolu (Octavianın bagajı az çok biliyorsunuz) Octavia ile 2500 km yol yaptım fakat yol tutuş konusunda Focusa göre dezavantaj yaşamadım.Esp yandığını da daha görmedim.Bunda lastik ebatlarımın 225/45/17 olmasının etkisi de olabilir.Focusun Octaviadan bana daha hoş gelen yanı sürüş zevki iken Octavia malzeme kalitesi geniş hacim ve performans (Dsg) açısından daha önde.Fakat 100 bin liraya Octavia aldığımı söylediğimde neden Jetta ya da başka bir VW almadığımı soruyorlar.Hiç uzatmadan param yetmedi diyorum.Marka algısı zayıf gibi fakat yollarda algıda seçicilikten mi ne sürekli Octavia görür oldum.Yakın zamanda markaya olan ön yargı da ortadan kalkacak gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.