Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaza Sonrası Marşpiyel Onarım Tavsiyeniz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhabalar.Motosikletli bir arkadaşın kayarak çarpması sonucu sağ marşpiyelim fotoğraftaki hale geldi.Servis ve autoking marşpiyel değişecek diyor.İstanbul'da bu marşpiyeli değiştirmeden yaptırabileceğimiz bir usta bilen var mı?Sizce de değişmesi mi gerekiyor?Şimdiden teşekkür ederim.

image2.JPG

image3.JPG

image4.JPG

• Yakup Ç. A., başlığı Kaza Sonrası Marşpiyel Onarım Tavsiyeniz olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Geçmiş olsun.

Değişecek... 

Niye değişmesin ki?

Sağolun hocam.Kesip biçme işi çok fazla tedirgin oldum.Yoksa marşpiyeli gittim aldım bile.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Ufuk geçmiş olsun,

Sağol Bekir abi.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun . Değişmesi gerekir göçükçüleri aşan bir hasar var . Sanırım marşpiyel kaynakla bağlı bizim focuslarda plastik aksam sökülmesi takılması 10 dk sürmüyor. Önerim Yetkili serviste yaptırın

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Değişmesi gerekiyorsa değiştir bence. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Geçmiş olsun . Değişmesi gerekir göçükçüleri aşan bir hasar var . Sanırım marşpiyel kaynakla bağlı bizim focuslarda plastik aksam sökülmesi takılması 10 dk sürmüyor. Önerim Yetkili serviste yaptırın

Sağolun.Focustakiler kapak heralde altında metal aksam olabilir yine.Ama darbeyi emer en azından.Servis kapıları indireceğiz koltuklar sökülecek diyor.Autoking kapılarınız sökülmeyecek dedi.Autokinge güvenmeyeyim mi bu konuda?

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Sağolun.Focustakiler kapak heralde altında metal aksam olabilir yine.Ama darbeyi emer en azından.Servis kapıları indireceğiz koltuklar sökülecek diyor.Autoking kapılarınız sökülmeyecek dedi.Autokinge güvenmeyeyim mi bu konuda?

Servise vermenizi öneririm.
Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, ufuk özdemir yazdı:

ben autokinge zerre kadar güvenmem ama şube olarak araştırıp çok çok iyi yorumlar varsa DÜŞÜNÜŞEBİLİR.

servislerinde hepsine güvenmeyin mümkün olduğunca çok yerden fikir almaya çalışın.

Bunu doğrultsalar bile (ki sanmıyorum) bi dünya kaynak/delik gerekir bence anlamlı değil.

Yanıtlama zamanı:

Autoking şubeden şubeye değişiyor olabilir.

Ben Antalya'da ilgi görüyor ve genelde yeterli sonuç alıyorum.

Nitekim marşpiyelimdeki bir karışlık bir eziği gayet iyi düzeltmişlerdi. 

Ama seninki fazla yukarıda ve fazla deforme. 

Yetkili servisler de bence Autoking kadar şaibeli. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Neden kapilara bir tek ben endiseleniyormusum gibi geldi?

Kapılar lokalle halledilecek.Autokingte mini onarım+300 liraya.Kapılar da vernikli olacak ama napalım başa geldi artık.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.