Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Nuri Gönder

Üye
  • Toplam İleti

    133
  • Katılım

  • Son ziyaret

Nuri Gönder Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Afyon
  • Arabam:
    13 Focus 1.0 Eco Tit Smrt
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

743 profil görüntüleme

Nuri Gönder's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

103

Toplam Beğeni

  1. Bu aralar bende bir tane Scooter almak istiyorum. Mondial in 125 ZNU modeli nasıldır acaba bilgisi olan varmı ? Markete felan götürsün yeter beni o kadar büyük bir şey istemiyorum birde 2 kişi binebilir mi ona Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  2. Masrafın 4 katı isteniyor 6 aylık pomemin masrafı 4bin tl bize okula girerken 89bin tl lik senet imzalatılmıştı Yıllık 45bin gibi bir şey oluyor sanırım korkum ondan
  3. Yardımlarınız için teşekkürler Alperen bey. Benim için sorun olan faizli almaları faiz yoksa masraf önemli değil. Tekrar teşekkür ederim.
  4. Bir çoğunuzun bildiği üzere mesleğim Polis Memuru(Trafik) ve 2011 PMYO mezunuyum. Meslekte 3. yılım bitti Allah'ın izni ile 4. yıla gidiyorum. Benim sorum ben mesleğimden istifa etmek istiyorum. Yanlız beni bağlayan istifa sonrası ödenmesi istenen tazminat. EMNİYET TEŞKİLATI KANUNU:Ek Madde 24 - (Ek madde: 26/04/2005-25807 S.K/2.mad) Polis meslek eğitim merkezlerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayanlar, Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına aday polis memuru olarak atanırlar. Bu şekilde atananlar, atanma tarihinden itibaren altı yıl süreyle başka kurumlara nakil yoluyla atanamazlar. Bu süre zarfında memuriyetten çekilen, çekilmiş sayılan, meslekten veya memuriyetten çıkarma cezası alan ve aslî memurluğa atanamayarak ilişiği kesilenler, mecburi hizmet sürelerinin KALAN her yılı için, kendilerine yapılmış olan öğretim masraflarını tazminat olarak ödemek zorundadırlar. İbaresi geçiyor yanlız. Anayasa Mahkemesinin 2013/33 Esas sayılı 2013/122 karar sayınısında geçen. 4.6.1937 günlü, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu’na, 26.4.2005 günlü, 5336 sayılı Kanun’un 2. maddesiyle eklenen ek 24. maddenin beşinci fıkrasının son cümlesinde yer alan “...mecburi hizmet sürelerinin kalan her yılı için,...” ibaresinin Anayasa’ya aykırı olduğuna ve İPTALİNE, iptal hükmünün, Anayasa’nın 153. maddesinin üçüncü fıkrasıyla 6216 sayılı Anayasa Mahkemesinin Kuruluşu ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanun’un 66. maddesinin (3) numaralı fıkrası gereğince KARARIN RESMÎ GAZETE’DE YAYIMLANMASINDAN BAŞLAYARAK ALTI AY SONRA YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNE, 10.10.2013 gününde OYBİRLİĞİYLE karar verildi. İfadeleri geçiyor. Benim anlamadığım ben şimdi istifa edersem tazminat ödermiyim. Ödersem faizle mi öderim yoksa bana yapılan masrafları mı öderim. Bu konuda yardımcı olabilcek var mı? Yada çevresinde istifa eden tanıdığı polis memuru varmı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. Benim daha servis zamanı gelmedi. Aralıkta gelecek inş. Ama bir kere servise uğradığım zaman sormuştum o zaman öyle söylenmişti. Özellikle yağı sordum 5*20 dedi.
  6. 4 den 5S e geçtim başım döndü resmen. Samsung S3 ü satıp 4 aldığım zaman da böyle olmuştu. İyiki iphone almışım hiç pişman değilim.
  7. Babamın doğanda da aynı sorun vardı rölantisini biraz yükselttik sorun çözüldü
  8. Böyle durumda yapılacak en güzel şey Polisi arayıp yer belirterek oradan ayrılmaktır. Türk insanının yardımsever duygularını kullanarak yapmadıkları şey yok. Belki aralarında cidden mağdur olan insan vardır ama ya gerçek mağdur değilse hayatınız kararabilir.
  9. Ben Afyon Budan dan fiyat aldım şu an ki fiyatla en fazla 350 dediler. Özellikle yağı sordum 1.0 EB özel yağı normal standart bakım ve değişimler her şey dahil fiyat.
  10. Size zahmet olacak çok teşekkür ederim. Birde Anadolujet te Sinan diye bir pilot tanıyonuz mu acaba
  11. Bu ürün cidden işe yarıyor mu yağmur da yan aynaların ve camın ıslanması neticesinde görüş çok büyük sıkıntı oluyor.
  12. Eylül ayını biliyoruz da insan heycanlanıyor bekliyor işte
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.