Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Orhan Develi

Üye
  • Toplam İleti

    197
  • Katılım

  • Son ziyaret

Orhan Develi Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    '14 Focus Ti-Vct Style
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

966 profil görüntüleme

Orhan Develi's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

137

Toplam Beğeni

  1. Kasko: 818 TL (hasarsızlık + personel indirimi) Sigorta: 216 TL İkiside Ziraat Sigorta.
  2. Cem bey gerekli açıklamayı yapmış, bende şöyle katkıda bulunayım; bugün depo ışığı yandıktan sonra 35 km daha yaptım (şehir içi) yol bilgisayarı kalan yakıt 50 km yazarken istasyona geldim ve depoyu doldurdum ( hemen hemen hep aynı istasyon hatta aynı pompadan benzin alırım ) .55 litrelik depo 43.75 litre benzin aldı, sizin aracınız dizel ama bildiğim kadariyla bizim araçlarda (f3) depo ışığı erken yanıyor, yanılıyorsam daha tecrubeli arkadaşlar düzeltme yaparlar.
  3. Benim kulaklar biraz hassas, kilitlenmeyince çıkan sesi hemen anlıyorum?
  4. Yorumlarınız için teşekkürler Mehmet bey. Arabayı servise götürmeden önce forumdan gerekli bilgiyi almıştım özellikle camber ayarına bakılmasını istedim ön düzenle ilgilenen ustadan. Aracı teslim almaya gittigimde sadece ön düzen ayarı yapıldı , kamber ayarında sorun yok dediler hatta camber ayarının sağlam olduguna dair rapor da bırakmıslar arabanin icine. Su an sorun yok rotasyon da yapildi, ara ara kontrol edecegim lastikerin yanak kısımlarını. Bir de arabayı teslim ederken hiç saga sola cekme yok buna ragmen on duzen nasil gitmis dedigimde, her iki taraftada esit miktarda bozulma var gibi bisey soylediler tabii ben tam anlamadim.?
  5. Bir damla suyun bile bej döşemede leke yapması konusunda Süleyman bey'e katılıyorum. Önceleri benimde gözüme takılıyordu ve bende hemen nemli bir bezle silerek lekeden kurtuluyordum. Artık görmezden gelmeye başladım, leke sayısı artmadan el atmıyorum? Herkesin arabasını keyifle kullanması dileğiyle...
  6. Dün itibarı ile aracım trafikteki ilk yılını doldurdu. Lpg li araçlarla bu kadar kilometre yapmamıstım. Sürüş keyfi bu olsa gerek.
  7. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  8. Aracı 11:30 gibi servise bıraktım. Ön düzen bozulmustur cihaza baglayip butun ayarlarina bakariz ve rotasyonda yapariz dediler. İcine dusen miktara razı olup eve geldim. Problem çözülsunde parasında degilim zaten. 15:30 gibi teslim alacagim insallah.
  9. Son bir sey sormak istiyorum Kaan bey; araç 2 ay önce ilk bakım'a girdi, bu bakımda servis'in ön düzen ayarlarına ve lastiklere bakması gerekir miydi ayrıca camber açısının bozuk olması ve lastik aşınması garanti kapsamında mıdır?
  10. Lastik havalarini 15-20 gunde bir mutlaka kontrol ederim . Arac 16.000 km de, acikcasi cok sasirdim.
  11. Arkadaşlar, bugün lastiklere şöyle bir bakayım dedim ve fotograflardaki manzara ile karşılaştım. Ön iki lastik simetrik bıçimde bir tam tur boyunca yıpranmış, yıpranma şekillerine bakınca taş kesiği gibi düsündüm ama baska bir yerde olmaması (yanaklarda) ve arka tekerlerde hic bisey olmamasi bu fikrimden vazgecirdi beni. Bilgisine guvendigim bir arkadas on duzenden kaynakli oldugunu soyledi ve servise gidip on duzen yaptirmami ayrica lastikleri saat yönünde bir tur donecek sekilde degistirmeleri gerektigini soyledi. Bir de sizlerin fikrini almak istedim ayrica lastiklerin su an ki hali ile kullanilmaya devam edilmesi tehlikeli olur mu, ne dersiniz?
  12. Yorumlarınız için teşekkürler, küçük bir kazaydı ama verilmiş sadakamız varmış ki ucuz atlattık. Sizlerinde dedigi gibi kapılarda başka bir sorun çıkmadığı sürece ( inşallah çıkmaz ) beklemek lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.