Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Neden üstüme alındım bilmiyorum Bilmem Yavruya dokunalı 2 yıl 2 ay olmuş ortadaki yavru kimin acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Böyle bir arabamın olmasını çok isterdim fakat motorunun 2.3L olmasınıda isterdim. Utanmasam 4 çeker de isteyeceğim. Ben nefsimi biraz dizginleyeyim en iyisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Böyle bir arabamın olmasını çok isterdim fakat motorunun 2.3L olmasınıda isterdim. Utanmasam 4 çeker de isteyeceğim. Ben nefsimi biraz dizginleyeyim en iyisi. 2.0 Ecoboost 240 PS'nin üzerine Sprint Booster ve Superchips yazılım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yine focustaki gibi sacma sapan jantla TR ye gelmiş.Arabanın albenisi tamamen gidiyor jant güzel olmayinca..insallah jant opsiyonu sunulur..utanmasalar 205 55 16 lastikle satışa sunacaklar...Donanımlar güzel sanırım ...Hadi hayırlısı bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yine focustaki gibi sacma sapan jantla TR ye gelmiş.Arabanın albenisi tamamen gidiyor jant güzel olmayinca..insallah jant opsiyonu sunulur..utanmasalar 205 55 16 lastikle satışa sunacaklar...Donanımlar güzel sanırım ...Hadi hayırlısı bakalım Off... YİNE yanlış bilgi. Üzerindeki jant 17'' TİTANİUM STANDART Jantı. Türkiye ile alakası yooooook. Almanya'da şurda burada Titanium ile gelen neyse o yani. 235/50 R17 Trend ile 16'' olur o da 215/60 R16 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Lift Back model var mı lansmanda? Varsa bagaj açık, kapı nasıl, içi nasıl vs foto alabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Lift Back model var mı lansmanda? Varsa bagaj açık, kapı nasıl, içi nasıl vs foto alabilir miyiz? LB var evet. Şöyle vereyim; bunun aynısı. Yeni Fotolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 2.0 Ecoboost 240 PS'nin üzerine Sprint Booster ve Superchips yazılım Eski kasadan bahsediyorsun? Yok ben almayım. Hemde powershiftli hiç almayım. Manuel olsun bizden olsun. 300ps+ Sprintbooster ve Superchips desek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Teşekkürler @Yakup Çağatay Şu bardaklıklarda zarif bir sürgülü kapak istemek çok olmak mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Eski kasadan bahsediyorsun? Yok ben almayım. Hemde powershiftli hiç almayım. Manuel olsun bizden olsun. Mondeo 2.0 240 ps'de 6F35'e geçti. PS sadece 2.0 dizel'de kaldı o da ıslak kavrama zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Off... YİNE yanlış bilgi. Üzerindeki jant 17'' TİTANİUM STANDART Jantı. Türkiye ile alakası yooooook. Almanya'da şurda burada Titanium ile gelen neyse o yani. 235/50 R17 Trend ile 16'' olur o da 215/60 R16 o zaman adam gibi jant uretselerdi bu ne öyle..Amerikadaki 19 inc 5 kolluyla gelseydi tr ye...jant opsiyonu olur inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Ben elimde olana bakarım, öyle avrupada şurda burda satılandan banane. Ha yok geliyorsa Türkiyeye bilemiyorum, ben RS motoru isterim. (Sanki sipariş veriyorum, peheyyy) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 o zaman adam gibi jant uretselerdi bu ne öyle..Amerikadaki 19 inc 5 kolluyla gelseydi tr ye...jant opsiyonu olur inşallah. 19'' olan bunun aynısı zaten sadece büyüğü. Hocam fazla büyütüyorsun; gayet güzel duruyor, bi gör önce sakin olun yahu. 19'' bizim ülkemizde sıkıntı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Eski kasadan bahsediyorsun? Yok ben almayım. Hemde powershiftli hiç almayım. Manuel olsun bizden olsun. Yeni kasada da var 2.0 Ecoboost hemde powershift değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yeni kasada da var 2.0 Ecoboost hemde powershift değil. Bak şimdi sen görmüyorsun abi fakat burda gayet heyecanlı, bir o kadar mağrur, hiç olmadığım kadar yaramaz bir duruşum var şu anda. Şu an banka hesabım bu tip hayaller kurmayı reddediyor. Bende yok canım gelmez, niye gelsin manueli, ne gereği var diyip kafamda olayı nötralize etmeye çalışıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap