Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Ne kadar çok paket seçeneği gelmiş eski kasada bir tekno paketi birde güvenlik paketini biliyorum. SONy teyp'inde Titaniumlarda standart olmaması mide bulandırıcı. Şimdi bu segmentte Sony'e rakip olabilecek olan ses sistemleri opsiyonel zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Bu yeni donanımlara ek olarak gelecek değişiklikler aşağıdaki gibidir. Focuslar bundan sonra SYNC ile donatılarak gelecek (titanium ile yani) Focus'a My Ford Touch 8'' dokunmatik ekran Temmuz 2013'de sunulacak Haziran ayında ise Elektrikli Focus yollarda olacak (Avrupa) zaten bundan sonra MFT olacak demiştik. Yine Focus ile Ocak ayı ve sonrası Navigasyon seçeneği olacak ister sony ile ister sony'siz 5.0 TFT ekran ile Harita sorununu türkiye ford çözmüş oldu bundan sonra ford modellerinde Navi görebileceksiniz. Focus'da sunulan navi fiyatı ne olur ? Sony ile 3000 lira veya altı daha fazlası olmayacak yani uçuk kaçık olmayacakmış. Temmuz demiştik güncelleme Ağustos'da geldi. Yakında Avrupa'ya ve Ülkemize Düşer Improved system performance - Geliştirilmiş sistem performansı Improved Home Screen - Geliştirilmiş Ana Ekran Increased Touch Zones on Home Screen - Ana Ekran üzerinde artan Dokunmatik Bölgeler Improved screen interactions while using voice - Sesli Kullanımda Geliştirilmiş ekran etkileşimleri Updated support for phones and media players - Telefonlar ve medya oynatıcıları için güncellenmiş destek Improvements to System Installation - Sistem Kurulum iyileştirmesi Quicker install - < 30 minutes - Hızlı Yükleme - 30 dk altında Persistence of Navigation Favorites during installation - Yükleme sırasında SıkKullanılanların Devam etmesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Aman aman hayırlısı, hafta sonu kullandığım Clio'da bu standart donanımda, hem de sanırım yılbaşından beri... Bekle de gelmesin, Ford'a nazar değmesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Aman aman hayırlısı, hafta sonu kullandığım Clio'da bu standart donanımda, hem de sanırım yılbaşından beri... Bekle de gelmesin, Ford'a nazar değmesin. Clio'daki ekran nere Mft nere. Ama bu sistemi en azından Smart paketle standart yapmaları lazım. Navi gibi ops. olursa kimse almaz. Ben bile dahilim buna. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Bu aralar yine aracı değiştirme arefesindeyim.Yine Focus 3 alıcam ama My Touchlı focuslar ne zaman gelir bayilere acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Bu aralar yine aracı değiştirme arefesindeyim.Yine Focus 3 alıcam ama My Touchlı focuslar ne zaman gelir bayilere acaba? Buradan haber bekleyin Clio'daki ekran nere Mft nere. Ama bu sistemi en azından Smart paketle standart yapmaları lazım. Navi gibi ops. olursa kimse almaz. Ben bile dahilim buna. Niye ? Paketler Opsiyon değil mi ? Kim ne istiyorsa parasını verecek. Alışmak lazım artık.Opsiyon her zaman daha iyi. Paketler olmasa keşke.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Buradan haber bekleyin Niye ? Paketler Opsiyon değil mi ? Kim ne istiyorsa parasını verecek. Alışmak lazım artık.Opsiyon her zaman daha iyi. Paketler olmasa keşke.. Smart'ta Sony yerine bunu koysunlar. Navi gibi paketten bağımsız bir opsiyon olursa fiyatı uçar bunun. Mesela Abd'de Titanum'da standart geliyor mft. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 @Enes Duman,şimdi diyecekki yakup abi ABD ile karşılaştırmayın şu arabaları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 @Enes Duman,şimdi diyecekki yakup abi ABD ile karşılaştırmayın şu arabaları Ooo. Ondan ne şüphe. Bilerek yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Yollarda artık... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Dün bayiye gittim body kit için fiyat almaya.Yedek parçacı orda değildi telefonla aradılar.Yurt dışında var daha Türkiye'ye gelmedi dediler bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Dün bayiye gittim body kit için fiyat almaya.Yedek parçacı orda değildi telefonla aradılar.Yurt dışında var daha Türkiye'ye gelmedi dediler bana. Servislerin dünyadan haberi olmamasına uyuz oluyorum. Ford Türkiye aylar once Facebook'tan reklamını yaptı listeleri servislere duyurdu siparişe açık... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Ben Titanium stoplarını Otokoç'a sormaya gittiğimde öyle bir şey yok, sen başka bir şey istiyorsun demişlerdi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Dün aracın 2. yıllık bakımını yaptırdım servise gitmişken sordum ilk başta yine yok dediler sonra olmaz olur mu otosandan mail bile geldi bununla ilgili dedim zahmet edip baktı.Ön tampon altı eki arka tampon altı eki spoiler ve yan marşpiyellere toplam 3.090 lira fiyat verdi bunlar boyasız gelir burda boyarız dedi boya ve işçilik içinde 600 700 lira civarı alırız dedi indirimle 3.500 e olur dedi.Tamamen kazık bi fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Dün aracın 2. yıllık bakımını yaptırdım servise gitmişken sordum ilk başta yine yok dediler sonra olmaz olur mu otosandan mail bile geldi bununla ilgili dedim zahmet edip baktı.Ön tampon altı eki arka tampon altı eki spoiler ve yan marşpiyellere toplam 3.090 lira fiyat verdi bunlar boyasız gelir burda boyarız dedi boya ve işçilik içinde 600 700 lira civarı alırız dedi indirimle 3.500 e olur dedi.Tamamen kazık bi fiyat Siz neden bahsettiniz ? O neden bahsetti? Ayrı zamanda almak mı ? Ayrı ise fiyatlar öyle olabilir kazıktır zevk işi sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap