Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ne kadar çok paket seçeneği gelmiş eski kasada bir tekno paketi birde güvenlik paketini biliyorum. SONy teyp'inde Titaniumlarda standart olmaması mide bulandırıcı.

Şimdi bu segmentte Sony'e rakip olabilecek olan ses sistemleri opsiyonel zaten.

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 559
  • Görüntüleme 249,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu yeni donanımlara ek olarak gelecek değişiklikler aşağıdaki gibidir.

• Focuslar bundan sonra SYNC ile donatılarak gelecek (titanium ile yani)
  • Focus'a My Ford Touch 8'' dokunmatik ekran Temmuz 2013'de sunulacak
  • Haziran ayında ise Elektrikli Focus yollarda olacak (Avrupa) zaten bundan sonra MFT olacak demiştik.
  • Yine Focus ile Ocak ayı ve sonrası Navigasyon seçeneği olacak ister sony ile ister sony'siz 5.0 TFT ekran ile
  • Harita sorununu türkiye ford çözmüş oldu bundan sonra ford modellerinde Navi görebileceksiniz.
  • Focus'da sunulan navi fiyatı ne olur ? Sony ile 3000 lira veya altı daha fazlası olmayacak yani uçuk kaçık olmayacakmış.

Temmuz demiştik güncelleme Ağustos'da geldi. Yakında Avrupa'ya ve Ülkemize Düşer

• Improved system performance   - Geliştirilmiş sistem performansı
  • Improved Home Screen  - Geliştirilmiş Ana Ekran
    • Increased Touch Zones on Home Screen - Ana Ekran üzerinde artan Dokunmatik Bölgeler
  • Improved screen interactions while using voice - Sesli Kullanımda Geliştirilmiş ekran etkileşimleri 
  • Updated support for phones and media playersTelefonlar ve medya oynatıcıları için güncellenmiş destek
  • Improvements to System Installation  - Sistem Kurulum iyileştirmesi
    • Quicker install - < 30 minutes - Hızlı Yükleme - 30 dk altında
    • Persistence of Navigation Favorites during installation - Yükleme sırasında SıkKullanılanların Devam etmesi

Yanıtlama zamanı:

Aman aman hayırlısı, hafta sonu kullandığım Clio'da bu standart donanımda, hem de sanırım yılbaşından beri...

Bekle de gelmesin, Ford'a nazar değmesin.

Yanıtlama zamanı:

Aman aman hayırlısı, hafta sonu kullandığım Clio'da bu standart donanımda, hem de sanırım yılbaşından beri...

Bekle de gelmesin, Ford'a nazar değmesin.

Clio'daki ekran nere Mft nere. :P Ama bu sistemi en azından Smart paketle standart yapmaları lazım. Navi gibi ops. olursa kimse almaz. Ben bile dahilim buna. :D

Yanıtlama zamanı:

Bu aralar yine aracı değiştirme arefesindeyim.Yine Focus 3 alıcam ama My Touchlı focuslar ne zaman gelir bayilere acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu aralar yine aracı değiştirme arefesindeyim.Yine Focus 3 alıcam ama My Touchlı focuslar ne zaman gelir bayilere acaba?

Buradan haber bekleyin :)  

Clio'daki ekran nere Mft nere. :P Ama bu sistemi en azından Smart paketle standart yapmaları lazım. Navi gibi ops. olursa kimse almaz. Ben bile dahilim buna. :D

Niye ? Paketler Opsiyon değil mi ? 

Kim ne istiyorsa parasını verecek. Alışmak lazım artık.Opsiyon her zaman daha iyi. Paketler olmasa keşke.. 

Yanıtlama zamanı:

Buradan haber bekleyin :)

Niye ? Paketler Opsiyon değil mi ?

Kim ne istiyorsa parasını verecek. Alışmak lazım artık.Opsiyon her zaman daha iyi. Paketler olmasa keşke..

Smart'ta Sony yerine bunu koysunlar. Navi gibi paketten bağımsız bir opsiyon olursa fiyatı uçar bunun. Mesela Abd'de Titanum'da standart geliyor mft. :P

Yanıtlama zamanı:

@Enes Duman,şimdi diyecekki yakup abi ABD ile karşılaştırmayın şu arabaları :D

Ooo. Ondan ne şüphe. :D Bilerek yazdım. :P

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün bayiye gittim body kit için fiyat almaya.Yedek parçacı orda değildi telefonla aradılar.Yurt dışında var daha Türkiye'ye gelmedi dediler bana.

Yanıtlama zamanı:

Dün bayiye gittim body kit için fiyat almaya.Yedek parçacı orda değildi telefonla aradılar.Yurt dışında var daha Türkiye'ye gelmedi dediler bana.

Servislerin dünyadan haberi olmamasına uyuz oluyorum. Ford Türkiye aylar once Facebook'tan reklamını yaptı listeleri servislere duyurdu siparişe açık...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün aracın 2. yıllık bakımını yaptırdım servise gitmişken sordum ilk başta yine yok dediler sonra olmaz olur mu otosandan mail bile geldi bununla ilgili dedim zahmet edip baktı.Ön tampon altı eki arka tampon altı eki spoiler ve yan marşpiyellere toplam 3.090 lira fiyat verdi bunlar boyasız gelir burda boyarız dedi boya ve işçilik içinde 600 700 lira civarı alırız dedi indirimle 3.500 e olur dedi.Tamamen kazık bi fiyat

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün aracın 2. yıllık bakımını yaptırdım servise gitmişken sordum ilk başta yine yok dediler sonra olmaz olur mu otosandan mail bile geldi bununla ilgili dedim zahmet edip baktı.Ön tampon altı eki arka tampon altı eki spoiler ve yan marşpiyellere toplam 3.090 lira fiyat verdi bunlar boyasız gelir burda boyarız dedi boya ve işçilik içinde 600 700 lira civarı alırız dedi indirimle 3.500 e olur dedi.Tamamen kazık bi fiyat

Siz neden bahsettiniz ?

O neden bahsetti? Ayrı zamanda almak mı ? Ayrı ise fiyatlar öyle olabilir kazıktır zevk işi sonuçta

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.