Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Zaten o piyasadaki ürünlere göre belirlenmiş bir fiyat bu bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 1000 tl'ye navigasyon Hah, işte bak hiç farkında olmadan navigasyon paketinin satılması gereken fiyatı yazmışsın, hadi 250'de benden olsun 1250 yeterli bence Benim maliyet hesabım biraz kötü. Smart paket (Sony Müzik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, Elektrikli katlanır yan aynalar, ön ve arka park sensörleri) 2085 tl ederken navi 2250 tl nasıl ediyor idrakı zor benim için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Hah, işte bak hiç farkında olmadan navigasyon paketinin satılması gereken fiyatı yazmışsın, hadi 250'de benden olsun 1250 yeterli bence Benim maliyet hesabım biraz kötü. Smart paket (Sony Müzik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, Elektrikli katlanır yan aynalar, ön ve arka park sensörleri) 2085 tl ederken navi 2250 tl nasıl ediyor idrakı zor benim için. Tamamda navigasyon ve harita olayı apayrı bir olay... Bu sebeple x,y paketi yerine a ve b firması benzer opsiyonu kaça veriyor diye bakmanız lazım...Yoksa bir harita ve sd kartın maaliyeti sizce ne ola ? Bunun parası telif hakkı ve yazılım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 (düzenlendi) ben 2012 model sıfır 1.6 benzinli style hb focus aldım (43000 tl ay tozu gri) araç haftaya elimde olacak satış müdürü plus paketin kaldırıldığını aktif şehir içi güvenlik sistemi, bluetoth , sesli komut sistemi olup olmadığını bilmediğini ancak araç geldikten sonra bilebileceğimizi söyledi 2012 bazı style araçlarda varmış bazılarında yokmuş benim size sorum bu özelliklerin 2012 focus stylelerde olup olmadığı Şubat 23, 2013 Ertan çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Bence fiyati ne olursa olsun insanin elinde bir secenek olmasi guzel birsey. Secenegin olsun da ister al ister alma.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 (düzenlendi) İlk mesaj 2013 için güncellendiğinden 2012 modellerin donanımlarını göremiyorum. Bakabileceğim bir yer var mı? 2012 model "titanium plus" hangi tekno özelliklere sahip öğrenmek istiyorum. (2012 3.ay Bunda start/stop var mıdır) Mart 5, 2013 Özer Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 İlk mesaj 2013 için güncellendiğinden 2012 modellerin donanımlarını göremiyorum. Bakabileceğim bir yer var mı? 2012 model "titanium plus" hangi tekno özelliklere sahip öğrenmek istiyorum. (2012 3.ay Bunda start/stop var mıdır) Start - Stop yok. Otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik mevcut buna ek olarak ısıtmalı ön cam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Start - Stop yok. Otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik mevcut buna ek olarak ısıtmalı ön cam. Şehir içi güvenlik ve kör noktanın modeller var mıydı? Titanyum tekno paketten başka yani. Mesela Style plus da var mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Start - Stop yok. Otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik mevcut buna ek olarak ısıtmalı ön cam. Şehir içi güvenlik ve kör noktanın modeller var mıydı? Titanyum tekno paketten başka yani. Mesela Style plus da var mıydı? Sorunuzu anlamadım. -Titanium ve style bir donanım çeşitidir -Tekno, plus, x , smart vs paket çeşitleri Kör nokta uyarı sistemi sadece titanium + tekno ile mevcut. Aktif şehiriçi ısıtmalı ön cam style plus da mevcut. Normal style'lar da yok. Ayrıca burası yeni başlık ama eski başlık da eski donanımlar da mevcut. Yine bu kategori altında. İnceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Isıtmalı koltuk, sizin oraları bilmem ama buralar için biçilmiş kaftan. Klima veya kalorifer ısınıncaya kadar direksiyon başında soğuktan kastırmıyor. Peki otomatik park, gündüz yanan led lambalar X paket içinde değil mi ? Isıtmalı koltuk kışı sert geçen yerlerde çok güzel birşey tabii hatta ısıtmalı direksiyonda olsa keşke otomatik parkın X paket ile alakası yok, şuan smart paket içersinde sunuluyor. led lambalar dahil ancak X paket içeriğine yazmamışlar ama ekledim. Statik köşe lambasınıda ekledim. Renk farkını saymazsak 2 tip far zaten, 1 halojen 2 bi-xenon + Led DRL + Statik Köşe Lambası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Isıtmalı koltuk kışı sert geçen yerlerde çok güzel birşey tabii hatta ısıtmalı direksiyonda olsa keşke otomatik parkın X paket ile alakası yok, şuan smart paket içersinde sunuluyor. led lambalar dahil ancak X paket içeriğine yazmamışlar ama ekledim. Statik köşe lambasınıda ekledim. Renk farkını saymazsak 2 tip far zaten, 1 halojen 2 bi-xenon + Led DRL + Statik Köşe Lambası Kısaca X paketinde güzelliği ayrı bence, ister kullanayım isterse kullanmayayım yeter ki donanımlı olsun. Sonradan daha donanımlı bir araç gördüğümde hayıflanıp farını, orasını burasını değiştirmekle uğraşmayayım.Yoksa zaten ne yazılırsa yazılsın herkes bütçesine ve ihtiyaçlarına göre istediğini alıyor, bize de bu saatlere kadar yorum yapmak düşüyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Kısaca X paketinde güzelliği ayrı bence, ister kullanayım isterse kullanmayayım yeter ki donanımlı olsun. Sonradan daha donanımlı bir araç gördüğümde hayıflanıp farını, orasını burasını değiştirmekle uğraşmayayım.Yoksa zaten ne yazılırsa yazılsın herkes bütçesine ve ihtiyaçlarına göre istediğini alıyor, bize de bu saatlere kadar yorum yapmak düşüyor. Öyle tabii, dolu arabanın donanımın keyfi başka oluyor. Benim ki benim yorumum donanımlar güzel ancak 5000tl etmez. cmaxin x paketi çok daha dolu mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Öyle tabii, dolu arabanın donanımın keyfi başka oluyor. Benim ki benim yorumum donanımlar güzel ancak 5000tl etmez. cmaxin x paketi çok daha dolu mesela. Tabii ki cmax'in X paketi daha dolu ama sıfır araçta donanım farkı hep pahalı olur.Söylemek istediğim sıfıra yakın 2. el X paketi 2-3 bin TL farkla almak varken sıfırına o kadar para vermek bence pek mantıklı değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Start - Stop yok. Otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik mevcut buna ek olarak ısıtmalı ön cam. Yıllara göre donanımlar çok değiştiği için işin içinden çıkamadım. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. 2011 yılının sonunda yeni kasalar çıktığı için onlara da bakmaya başladım. 2011 model TDCI TİTANYUM araçta start/stop özelliği var (konsoldaki düğmeden belli oluyor). Ayrıca oto park da var (ön tampondan belli oluyor) Ama satıcı ş.içi güvenlik olup olmadığını bilmiyor. Start-stop olmayan 2012 titanium modellerde oto park varsa ş.içi güvenlik de var diye biliyorum ve bugüne kadar incelediğim tüm araçlarda bu böyle. 2011 tdci titanium start-stop ve oto park varsa ş.içi güvenlik olamayabilir mi? araç şu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-iii-titanium-1.6-tdci-115-hp-sedan-41-bin-km-118012483/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Start - Stop yok. Otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik mevcut buna ek olarak ısıtmalı ön cam. Yıllara göre donanımlar çok değiştiği için işin içinden çıkamadım. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. 2011 yılının sonunda yeni kasalar çıktığı için onlara da bakmaya başladım. 2011 model TDCI TİTANYUM araçta start/stop özelliği var (konsoldaki düğmeden belli oluyor). Ayrıca oto park da var (ön tampondan belli oluyor) Ama satıcı ş.içi güvenlik olup olmadığını bilmiyor. Start-stop olmayan 2012 titanium modellerde oto park varsa ş.içi güvenlik de var diye biliyorum ve bugüne kadar incelediğim tüm araçlarda bu böyle. 2011 tdci titanium start-stop ve oto park varsa ş.içi güvenlik olamayabilir mi? araç şu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-iii-titanium-1.6-tdci-115-hp-sedan-41-bin-km-118012483/detay Olmasi lazim ama ufakda olsa eksik üretilmiş araç olabiliyor. Ön camdan ve yol bilgisayar menüsünden anlaşılır. Mesela ben arabada şehiriçi güvenlik var ön cam ısıtma var ama park paketi yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap