Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
d856e3060422913cca321826d8ea6e98.jpgba13f6ae34b05130b827e358e14c5a03.jpg

Testte çıkmamış

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 238,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, H. Cenk said:

zaten amerikada dizel ne arasın,  demek ki bu yeni Kuga için olan bir gösterge. 

Bu arada ben videoda fail yazan bir yer görmedim..

doğrudur parça kodu kuganın :)

Yanıtlama zamanı:

Yalnız yukarıda yanlış yazmışım. Gösterge kodu 18b955 değil, 10849.

Bu da benim instrument cluster test videom :)

Yanıtlama zamanı:
On 2/26/2016 at 10:45, H. Cenk said:

iyi de o zaman km düşürülmüş oluyor benim vicdanım elvermez. İlan veriyorsun km 20 binde abi aslında 100bin der misin ? 

Mil ayarlayınca mil, km ayarlayınca km sayıyormuş sahiden. Test amaçlı denedim. Aşağıdaki resimler benim ekrandan peşpeşe çekildi; mil ve km seçilmiş halleri .. Ozan'ın söylediği gibi, sağ tarafa "km taban" da bulunursa farkı kalmıyor.

mil.jpg

secim.jpg

km.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ya banada bulalım bundan :( Bu ay USA yok hep Çin.. Oradan mı bakayım acaba ? @Murat Kavuk hocam herşey güzel olmuş proceleriz :D

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Teoman Saraç said:

Ya banada bulalım bundan :( Bu ay USA yok hep Çin.. Oradan mı bakayım acaba ? @Murat Kavuk hocam herşey güzel olmuş proceleriz :D

Bulabilirsen alabilirsin. Çayniz versiyon bizle aynı ..

cin.jpg

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk said:

cin.jpg

makyajlı bu :) 

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Murat Kavuk said:

cin.jpg

Teşekkürler. Bakarım. Yanlış hatırlamıyorsam kod falan gerek yok sadece soldaki kadran 8 olacak, gerisini sistem kendisi belirliyor dimi?

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Teoman Saraç said:

kod falan gerek yok sadece soldaki kadran 8 olacak, gerisini sistem kendisi belirliyor dimi?

bunlara + olarak benim merak ettiğim mil olan gösterge alsak içindeki hız şemasını değiştirip bizimkini takabilir miyiz? Kolay mıdır bu olay

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman Saraç said:

Teşekkürler. Bakarım. Yanlış hatırlamıyorsam kod falan gerek yok sadece soldaki kadran 8 olacak, gerisini sistem kendisi belirliyor dimi?

Evet. Sadece kugaların montajı farklı, ona dikkat etmek gerek. Bir de makyajlının uyumunu test eden yoktu en son ..

32 dakika önce, Semih G. said:

bunlara + olarak benim merak ettiğim mil olan gösterge alsak içindeki hız şemasını değiştirip bizimkini takabilir miyiz? Kolay mıdır bu olay

Ben hararet + depo kısmını değiştirmiştim (benim eski gösterge ile). Forumda da paylaştım (hangi konu hatırlamıyorum ama benzer bir başlık idi). Yalnız, hız bölümünde kenardaki farklılıktan dolayı sanki bir uyum sorunu var gibi, ama emin de değilim. Sanki geniş ekranlı da kenar taban daha yüksek gibi bir şey kalmış aklımda. Küçük ekranlarda dikkat ederseniz, analog kısımlarda (hız ve devir), geniş ekranda gördüğünüz kenar kabartmasının olmadığını farkedeceksiniz.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Murat Kavuk said:

Bir de makyajlının uyumunu test eden yoktu en son ..

Ben hararet + depo kısmını değiştirmiştim (benim eski gösterge ile). Forumda da paylaştım (hangi konu hatırlamıyorum ama benzer bir başlık idi). Yalnız, hız bölümünde kenardaki farklılıktan dolayı sanki bir uyum sorunu var gibi, ama emin de değilim. Sanki geniş ekranlı da kenar taban daha yüksek gibi bir şey kalmış aklımda. Küçük ekranlarda dikkat ederseniz, analog kısımlarda (hız ve devir), geniş ekranda gördüğünüz kenar kabartmasının olmadığını farkedeceksiniz.

Makyajlı kasadaki kod F1ET ile makyajsızınki CM5T ile mi başlıyor peki Murat hocam? 

Evet o kabartma benimde dikkati mi çekti acaba arızalı ürünler mi bunlar diye bakınırken hepsinin böyle olduğunu gördüm :) Anlaşılan o etiketleri değiştirebiliyoruz teşekkürler açıklama için

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Semih G. said:

Makyajlı kasadaki kod F1ET ile makyajsızınki CM5T ile mi başlıyor peki Murat hocam? 

Makyajsızlar AM5T ve BM5T idi. CM5T görmedim. Ebayde falan arayınca çıkıyor ama hepsi Amerikan.

ek bilgi: Avrupada makyajsız ST'ler CM5T ile başlıyormuş.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatiyor gibi olacagim ama dun almis olsugum gosterge bugun elime ulasti. Vakit bulabilirsem aksama takmaya calisacagim. Resimlerin hemen hemen hepsi acilmiyor. Vidalarin yerlerini buldum fakat cetvelle bastirmamiz gereken yerden bahsedilmis resimlerde olmadigi icin anlayamadim elinde resim olan varsa ekleyebilirmi?

Birde kutup basini sokmem kesinlikle gereklimi?

Yanıtlama zamanı:

Yok yok bir şey sökmeyin. Sokulan yer tam orta kısım olması lazım (Yumuşak malzeme ile gösterge arasında). O görselleri yenilememiz gerekiyor onu da bir F3 sahibi olmayan biri olarak yapmam lazım sanırım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.