Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350373 hayır o klipsler sorun çıkarmıyor ben onlarla beraber taktım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350375 8 dakika önce, Hakan K said: hayır o klipsler sorun çıkarmıyor ben onlarla beraber taktım. O klipsler var ise gerçekten kuga demektir. Peki onlar arkadaki duvara çarpmıyor mu? Mevcut boşluk yeterli mi? Kuga panelinde onun için ilave kanallar gördüğümü hatırlıyorum. @Gürkan Çakıroğlu Allegro da bi dolu kuga gösterge var, 200 liraya bile alabiyorun.. Mart 9, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350378 49 dakika önce, Murat Kavuk said: O klipsler var ise gerçekten kuga demektir. Peki onlar arkadaki duvara çarpmıyor mu? Mevcut boşluk yeterli mi? Kuga panelinde onun için ilave kanallar gördüğümü hatırlıyorum. @Gürkan Çakıroğlu Allegro da bi dolu kuga gösterge var, 200 liraya bile alabiyorun.. Yettim Murat Hemen alalım Güzel haber... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350379 200 liramı benimkide renkli olsun beri hazır müşteri +1 şu olur yani http://allegro.pl/ford-kuga-mk2-licznik-zegar-dv4t-10849-jl-benzyna-i6041909066.html eğer olursa şahanee uygun fiyata bi türlü gelmeyen geniş ekranı bulmuş oluruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350382 boşluk var evet bir sıkıntı olmadı isterseniz önceki sayfadaki resimlere bakabilirsiniz. 17. sayfada resimler bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350389 1 saat önce, Olcay Sert said: 200 liramı benimkide renkli olsun beri hazır müşteri +1 şu olur yani http://allegro.pl/ford-kuga-mk2-licznik-zegar-dv4t-10849-jl-benzyna-i6041909066.html eğer olursa şahanee uygun fiyata bi türlü gelmeyen geniş ekranı bulmuş oluruz Olcay evet bu senin arabaya uyar... Bir saat önce, Teoman Saraç said: Nası yani? Kuga uyuyor mu? Öyleymiş Teoman Temaslara başladım da, bu Polskiler int. post'a karşı. Navlun işini çözmem lazım Geçen aylarda bir tane getirdim Türkiye'ye ama 83 Euro sipaliye maloldu, gümrüğe takılma ihtimali de cabası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350391 Polonya ya vize varmıydı Ben bi gideyim 3-5 alıp geleyim Birde piyasayı çok uyandırmamak gerek bu sefer kuga nın ekranlarıda uçar Mart 9, 201610 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350392 illa bi kobay gerek değil mi? :))) tamamen safiyane bi şekilde yaptım ama işe yaradı ise sevindim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350393 34 dakika önce, Hakan K said: boşluk var evet bir sıkıntı olmadı isterseniz önceki sayfadaki resimlere bakabilirsiniz. 17. sayfada resimler bu arada Arkadaki klipslerden bahsediyorum. Resimde c-max ve kuganın panellerini veriyorum. Kuga panelinde olan boşluklar, c-max panelinde yok. O kısım klipslerin girmesi gereken alan olarak görünüyor. Dolayısıyla klipsleri kırmadan montaj mümkün değil gibi duruyor (ya da paneli kesmeden) .. Mart 9, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350396 o klipsler oturmasa gösterge öne eğik bir şekilde durur ama hiç öyle bir durum yok. gösterge arkasındaki konsol focuslarda böyle değil sanki. boş duruyor gibi hatırlıyorum. yani gösterdiğim resimlerde bir gariplik sezdiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350397 19 dakika önce, Teoman Saraç said: Polonya ya vize varmıydı Ben bi gideyim 3-5 alıp geleyim Birde piyasayı çok uyandırmamak gerek bu sefer kuga nın ekranlarıda uçar Vize sana vız gelir Bende de yeşil var nasılsa Sen yine gitmeden önce haber ver ben malları adrese indireyim Şaka bir yana şu teog meog sınavları bitsin Mayıs gibi bir kaçayım o tarafa diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350398 12 dakika önce, Murat Kavuk said: Arkadaki klipslerden bahsediyorum. Resimde c-max ve kuganın panellerini veriyorum. Kuga panelinde olan boşluklar, c-max panelinde yok. O kısım klipslerin girmesi gereken alan olarak görünüyor. Dolayısıyla klipsleri kırmadan montaj mümkün değil gibi duruyor (ya da paneli kesmeden) .. Abi bunlar ters direksiyon gıcıklığına klips yapmışlardır. Bizi severler yapmazlar bize Ya ben vizeyi sevmimmmm. Uğraşmak istemiyorum. Zamanında Balçikadan alırken nerseyse mülakatta kadınla kavga edecektim. Sen bi bak bakalım hocam Guangzhouda varmı bunları bi yeri alayım ordan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350410 44 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Vize sana vız gelir Bende de yeşil var nasılsa Sen yine gitmeden önce haber ver ben malları adrese indireyim Şaka bir yana şu teog meog sınavları bitsin Mayıs gibi bir kaçayım o tarafa diyorum. Bana da ekranı alalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350411 Vay arkadaş, focusta orası boş görünüyor. Demek focus'a direk oluyor ama c-max'a bir şeyi kırmadan ya da kesmeden olmuyor.. @Teoman Saraç resimler dingiliz sitesinden, ondan tersler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın