Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Hayırlı olsun, bu gösterge yine mi sıfırlandı yahu ? sağ alttaki günlük km 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 km değeri sökülen ile eşitlendi. o konuda problem yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 iyi güzel arkadaşım hayırlı olsun fakat bu göstergeyi sök tak aracımız sıfır km,mi olucak yani hiç hoş deyil bence ikinci el alırken tak bitane yeni gösterge paneli wuuuuuuuuuuuuuuuu az km yapmış.................temiz araba almak lazım falan......... Gosterge degisimi ile nr alakasi var, yapmak isteyen gostergeyi degismeden 5 dk. da ayarlatir zaten. Piyasadaki 2. ellerin hicbiri gosterge degistirmemis araclar ama cogunun km.si dusurulmus durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Gosterge degisimi ile nr alakasi var, yapmak isteyen gostergeyi degismeden 5 dk. da ayarlatir zaten. Piyasadaki 2. ellerin hicbiri gosterge degistirmemis araclar ama cogunun km.si dusurulmus durumda. Hasettendir hasetten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fatih yeşil Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 aman cem abi bu hasetlik lafı bana geldiyse üzülürüm ben sadece göstergeyi takınca km sıfırlanmış dedi arkadaşımız ben bu kadar kolaymı diye yazmıştım.....hasetlik kitabımızda yok.....ve bu foruma üye olmama fokus 3 ü almama siz ve yakup arkadaşımızın yorumlarınızla aranıza katıldım ............hatamız varsa affolaaaaaaaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 aman cem abi bu hasetlik lafı bana geldiyse üzülürüm ben sadece göstergeyi takınca km sıfırlanmış dedi arkadaşımız ben bu kadar kolaymı diye yazmıştım.....hasetlik kitabımızda yok.....ve bu foruma üye olmama fokus 3 ü almama siz ve yakup arkadaşımızın yorumlarınızla aranıza katıldım ............hatamız varsa affolaaaaaaaaaa Bundan çok daha kolay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 1 December 2012 - 18:28 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bugün Bora Bey'den aldığım göstergeyi aracıma monte ettirdim. Adana Otokoç çok yardımcı oldu sağ olsunlar. Gizerler'e de bugün git yarın gel tavırları için teessüf ederim. İşte birkaç foto: Ayrıca gaza gelip St spoiler ve aydınlatmalı vites topuzu da satın aldım. ST spoiler herşey dahil 600 TL, vites topuzu da 165 TL. Spoiler hafta içi boyanacak, haftasonu taktırırım. vites topuzunun fotoğrafını da karanlıkta çekip ekleyeceğim. Kendi arabama bakar gibi oldum birden ) Güzel olmuş Utku Hayırlı olsun....Bu arada bu göstergede Günlük yapılan km sağ altta gözüküyor,sonraki versiyonlarda ise sağ altta gözüken Toplam Km...Günlük km nin sürekli olarak sağ altta gözükmesi daha iyiymiş meğerse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 4 December 2012 - 21:16 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Hayırlı olsun ne kadara aldınız ve nasıl bir işlem oldu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 4 December 2012 - 21:16 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Hayırlı olsun...Tesisat nerden çekildi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 (düzenlendi) Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Fiyatı merek etmiştim zaten yazılmış.... Aralık 5, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Ayrıca gaza gelip St spoiler ve aydınlatmalı vites topuzu da satın aldım. ST spoiler herşey dahil 600 TL, vites topuzu da 165 TL. Spoiler hafta içi boyanacak, haftasonu taktırırım. vites topuzunun fotoğrafını da karanlıkta çekip ekleyeceğim. İyi olmuş kaça mal oldu....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yoldan geldim yorgunum oy tombulum tombulum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yoldan geldim yorgunum oy tombulum tombulum.... Tombul mu? Vaaaayyy beeee... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Tombul mu? Vaaaayyy beeee... Yok be yaa...Yorgunluğu anlatan bir ifade sadece ....Tombul tamam anlamsız bir ifade takılma sen ona...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap