Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kadir Utku Özen

Üye
  • Toplam İleti

    69
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kadir Utku Özen Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    Focus 3 Tdci Titanium HB
  • Meslek:
    Kimya mühendisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

797 profil görüntüleme

Kadir Utku Özen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

28

Toplam Beğeni

  1. Bu konu hakkındaki özet açıklama bu olmuş. Ford da bu hatadan dönmüş. Olay bu kadar basit. Devir ekonomi devri.
  2. İngiltere'de de mi satışları otosan yapıyor. Broşürü incelerseniz 2.0 TDi hariç bütün lastikler 205/55 olarak geliyor. Kalıplardan kurtulmayı bir becerseniz, hayat daha güzel olur emin olun.
  3. Ben de aynı konudan muzdariptim, Bu konu çok yardımcı oldu. 205'lik almaya karar verdim. Sanırım Primacy 3 alacağım. Aslında Ford makyajlı focusta 205 ölçüsüne dönerek bu sorunun cevabını vermiş oldu. Bizi iki lastik arasındaki gereksiz fiyat farkından da kurtarmış oldu. İyi akşamlar.
  4. Iyi akşamlar , Araçta bu fazla anlık tüketim gösterme problemi bir tekleme sonrası mı başladı? Utku
  5. Herhalde bu otomobil firmalarında cafcaflı laflar üretmek için özel departmanlar var. Okuyan Porsche veya Ferrari ayarında bir sistem yapmışlar zannedecek.
  6. İyi günler; 4,2" veya 5,0" Sony müzik sistemi elinizde bulunmakta mı? Eğer varsa resimleri ile birlikte fiyat ve ödeme seçenekleri hakkkında bilgi vermeniz mümkün mü? Kolay Gelsin Utku Özen
  7. İyi geceler; Eğer rölantide titreme şikayetiniz var ise, hiç boşuna yakıtla falan uğraşmayın. Cumartesi günü 60.000 km bakımı için 71.000 km de Mersin Ergin Ford servisine gittim. Rölantide aşırı titreme var deyince, ben daha cümleyi bitirmeden tamam motor kulak takozlarını garantiden değiştiririz dediler. Şu anda araçta ne titreme ne de çalıştırıp durdururken aşırı sallantı var. Tek kelime ile müthiş oldu. Eminim ki orijinal takozlar fabrika çıkışı hatalı. Ford bunu biliyor ama hiçbir şey yapmıyor. Bu arada sağ olsun Ergin oto bakım ücreti olarak araca sıkışmış olan 640 TL'yi büyük bir ustalıkla aldı. Hiç bir ekstra işlem yapılmayan bir araç için biraz fazla gibi bu ücret. Garanti hatırına katlanıyoruz. Bu bakımda fren balatası çıkar diye korkuyordum ama sonuç iyi aynı balatalar ile yola devam.
  8. Iyi akşamlar, Rölantide aşırı titreme ve 2.viteste silkelenme sorunu yaşamayan yok herhalde. Benim araba da kanguru gibi zıplıyor bazen. Bence bir arıza değil. Motor şanzıman uyumsuzluğu, debriyajın çok yukarıda kavraması, motorun alt devirlerinin ölü olması, gaz pedalının hissizliği buna sebep oluyor bence. Gaza biraz haşin davranırsanız silkelenme bayağı azalıyor. Rölanti devri bende de aynı. Vites değiştirirken devirin o anki hızınızın atacağınız vitesteki devirinde sabitlenmesi bir problem değil, bir özellik. Bence vites geçişlerinin yumuşaması amacı güdülmüş. Kazasız sürüşler.
  9. Geçmiş olsun. Umarım çok büyük bir arıza çıkartmaz. 20000 km'de balata bittiyse eğer, buradan Ford'a tebriklerimi iletiyorum.
  10. Arabanın ne olduğunu sanırım gayet iyi biliyorum. iki yıldır, 65000 km'dir kullanıyorum. Bırak benim verdiğim 56.000 TL'nin; Sizin çok güzel kabullendiğiniz 90.000 TL'lik fiyatın karşılığını hayatta vermez. VW çok haklı o zaman dizel highline DSG Golfü 88.000 TL'ye satmaya. Bir de yeni Qashqai fiyatlarını gördüm, o varken dediğin fiyatlara Ford almak ne kadar mantıklı olur onu düşünüyorum. 93.990 TL gibi mükemmel bir fiyata !!! 1.6 Dizel otomatik Tekna donanım ile satılıyor. Tasarım olarak ta Ford tasarımcılarına ders verirler. Bir de bu nasıl bir ülkede bir arabanın fiyatı iki yılda 56.000 TL'den 80.000 TL'ye yükseliyor. Anlayan varsa anlatsın!!!
  11. İyi güzel de bu dandik Ford - Otosan yüzünden, resimlerdeki donanımların % 90'ının Türkiye'ye gelmeyeceğine eminim. Ha gelirse de fiyatını çok merak ediyorum. Orta sınıf bir kompakta 100.000 TL verecek akıllıyı zor bulurlar.
  12. evet ama artık Mersin'de yaşıyorum. Ailem hala orda tabiki.
  13. Bugün Ezpar otomotivi arayıp, focus 3 sony teyp için fiyat sordum. Teyp için 350 TL fiyat verdiler. Ama ellerindeki ekranlar hep çatlakmış. Resimlerini mail atın dedim ama imkan yok dediler. Bu parçayı hiç gidip yerinde gören var mı acaba? Almakta bir problem olur mu sizce?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.