Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl comment_265942 Merhabalar , 2012 1.6 dizel focusum da eskiden anlık yakıtta 5-5.5 lt gösterdiği yerlerde şimdi 13-15 lt gösteriyor özellikle 3. viteste çok farkediyor bu neden kaynaklanabilir acaba fikri olan varmı , uzun zamandır aldıgım yerden farklı yerde mazot aldım yine aynı firma ama başka şubesi ondan sonra oldu sanırım ona pek ihtimal vermiyorum ama yine de aklıma gelmiyor değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl comment_265944 Ortalama tüketim yere göre değişmez. Anlık tüketim olmasın dediğiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl Yazar comment_265946 evet kusura bakmayın biraz acele açtım yazıyı kontrol etmedim . anlık tüketim dediğiniz gibi çok yükseklerde geziyor hemde aynı yerlerde ve aynı devirlerde kullanmama rağmen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl comment_265947 Sorununu anlatma tarzın tam bir çizgi oluşturmadı gözümde. Vites'e göre mi düşük demeye çalışıyorsun? Her viteste devir ve şarta göre 10 lt vb şeyler görebilirsin bu normal. Aynı vites aynı yol ve aynı devirde (ağırlık vb şartlar değişmedikçe) böyle bir değişim varsa, servise görün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl Yazar comment_265953 Aynen sanırım servislik bi durum ama yine de bir danışayım istedim sizlere , teşekkürler . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl comment_265965 Iyi akşamlar , Araçta bu fazla anlık tüketim gösterme problemi bir tekleme sonrası mı başladı? Utku Ekim 1, 201411 yıl Kadir Utku Özen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201411 yıl comment_265990 Bakıma kaç km kaldı ? Carbon Clean yaptırmanı tavsiye ederim,ben servise yaptırmıştım , yakıtı baya etkilemişti. Hava filtresi de tıkanmış olabilir , nefes alamayınca araç daha fazla tüketmesi normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266050 bende de durum çok farklı değil aracım benzinli alışma dönemi denildi çok yakması normal falan denildi ama dahada kötüye gidiyor .. 100 Tl lik benzinle sadece şehiriçinde 150 155 km anca gidebiliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266052 bende de durum çok farklı değil aracım benzinli alışma dönemi denildi çok yakması normal falan denildi ama dahada kötüye gidiyor .. 100 Tl lik benzinle sadece şehiriçinde 150 155 km anca gidebiliyorum lpg Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266053 aslında haklısın Alparslan kardeşim fakat garantinin bozulması beni düşündürüyo garantili arabalara verdikleri cevapları okuyoruz hergün bide lpg li olursa başımıza neler gelir bimiyorum asabi bi yapım var başıma iş açarım diye korkuyorum ... peki km de 0,64 kuruş gibi bi değer sence normalmi sen bu rakamlara çıktınmı hiç .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266087 Allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bakımları zamanında yaparsanız sorun olmaz aslında haklısın Alparslan kardeşim fakat garantinin bozulması beni düşündürüyo garantili arabalara verdikleri cevapları okuyoruz hergün bide lpg li olursa başımıza neler gelir bimiyorum asabi bi yapım var başıma iş açarım diye korkuyorum ... peki km de 0,64 kuruş gibi bi değer sence normalmi sen bu rakamlara çıktınmı hiç .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266175 aslında haklısın Alparslan kardeşim fakat garantinin bozulması beni düşündürüyo garantili arabalara verdikleri cevapları okuyoruz hergün bide lpg li olursa başımıza neler gelir bimiyorum asabi bi yapım var başıma iş açarım diye korkuyorum ... peki km de 0,64 kuruş gibi bi değer sence normalmi sen bu rakamlara çıktınmı hiç .. çorum a uzun yıllar önce gittim. çok lambalı mı şehir şimdilerde bilemiyorum, kalkışlarda sakin kalkın.. ev iş yeri arasında kullanıp bu mesafe 3 km altında ise yakar.. vites geçişlerini 2300 deviri geçirmeden yapacak kadar sakinlikte kullanmayı deneyin, hissediliyorsa.. siz ne kadar sert gaza basarsanız vites değişimini o kadar üst devirde yapar araba. size tepki verir yani. herşey size bağlı.. ama kısa mesafede ve arada 3-4 lamba varsa 9-10 lt normal de sizinki 13 ü buluyor.. Ekim 2, 201411 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266176 şehir içi 22 kuruş yakıyorum...evet lpg kullanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271168 arkadaslar kusura bakmayın telefondan ve memletten girdiğim için telefon cekmıyor burda bu yuzden buraya yazdı sorumu. soruma gelince biras önce opetten benzin aldım eve geldiğimde yakıt deposunun kapağına bir bakayım dedim oradaki kilitli meteli parmağumla ittirdiğimde depo pompa giriş yeri açılıyor daha önce baktıgımda böyle birsey olmuyordu sorun ne olabilir acaba? tamm konuyu çözdüm. k. bakmayın bakmayın buraya yazdık:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın