Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

St spoiler


Önerilen Mesajlar

Bu gün aracımı teslim aldım.Sıkı bir pazarlıktan sonra birde st spoiler taktırdım(fiyatı söyleyemem söz verdim)

İnternette hiç beyaz araçla st spoiler resmi yoktu.Çok merak etmiştim nasıl duracağını.Düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Benim fikrim ufacık parça tüm arabanın duruşunu değiştirdi.

Buyrun fotoğrafı

post-1870-0-39711400-1335561470_thumb.jp

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Spoiler orjinal olduğu için üstündeki stock spoiler çıkıyor buda yerine cuk diye oturuyor.Aynı vida yerlerinden takılıyor.

Ben bu spoiler ı izmir izkardan aldım ama dediğim gibi fiyatını söyleyemem.Yeni araç aldığım için güzel bir indirim yaptılar.Sonradan isteseydim aldığım fiyata olacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konu uzerinden devam edeyim dedim ST spoiler buldum araci aldigim bayide deponun arkalarindan cikti boyaya gonderdiler 1-2 gune fotolar yeni konu acarim. Buarada orda servis danismani Ilker Özdel Mertol abiyi taniyormus selamlarini iletti :kıhkıh: sitemizdende haberleri var meshuruuz :kıhkıh:

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konu uzerinden devam edeyim dedim ST spoiler buldum araci aldigim bayide deponun arkalarindan cikti boyaya gonderdiler 1-2 gune fotolar yeni konu acarim. Buarada orda servis danismani Ilker Özdel Mertol abiyi taniyormus selamlarini iletti :D sitemizdende haberleri var meshuruuz :kıhkıh:

hayırlı olsun,nekadara aldınız acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dediğim gibi kesinlikle tavsiye ediyorum.Uzun yolda ve yüksek süratte denedim en ufak rahatsız edici bir rüzgar sesi yok.

Nekadarı doğru bilmem bana pek mantıklı gelmedi ama bunun görüntüsü haricinde yüksek hızlarda araca sedan etkisi yaptığından bahsediyorlar.

Bilmeyen arkadaşlar için çok araştırdığım bir konu olan hatchback araç düşük hızlarda daha iyi yol tutar sedan araçsa yüksek süratlerde yola daha iyi oturur mantığıyla bakıldığında 2 özelliği tek araçta topluyor bu spoiler.(Örnek bkz tüm wrc ralli araçları)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.