Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137505 Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137506 Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Torpido aydınlatmasından olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137509 Kadir Utku Özen, 05 Aralık 2012 - 16:50 tarihinde yazdı. Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Torpido aydınlatmasından ola Tam bilmiyorum ama aracın kontağına bağlı. Motor çalışınca yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137510 Yok be yaa...Yorgunluğu anlatan bir ifade sadece ....Tombul tamam anlamsız bir ifade takılma sen ona...... Anlamsız ha. Vaaaayyyyy beeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137511 Tam bilmiyorum ama aracın kontağına bağlı. Motor çalışınca yanıyor. Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137523 Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. Motor çalışınca yanıyor. Yani farlar kapalıyken gündüzde yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137524 Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. torpido lambası kontak kapalıykende yanıyor abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137528 torpido lambası kontak kapalıykende yanıyor abi Birde benim bildiğim sadece torpidoyu açarsan yaniyor bagaj lambalari gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137531 Birde benim bildiğim sadece torpidoyu açarsan yaniyor bagaj lambalari gibi Ben de böyle biliyorum. Yolcu tarafı göğsün altı sigortanın orası değil mi? Boş olan bir taneye takarlarsa sonradan takılan Bi-Xenon DRL'leri gibi kontakla çalışsa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137534 Torpidoyu acinca yanmasinin sebebi switchi aciyor olmamiz yoksa kontak acilinca elektrik geliyor oraya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137536 Nasil yapildigi anlatilmis http://www.mediafire.com/?5qifeyl78a01zur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl Yazar comment_137543 Zaten bir soket var içerden topuza gelen,2 pinli bir soket...o soketin takıldığı bir pin yeri var yolcu tarafındaki konsol altında..Ama o konsol çok zor takılıyor geri yav...Ben sony ekranı takarken bi tane parça düştü orta konsol içine onu almak için söktüm yolcu tarafını kenardan sonra taktırmak için 1 saat uğraştılar serviste....Acayip kıl bir kapağı var oranın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137544 Torpidoyu acinca yanmasinin sebebi switchi aciyor olmamiz yoksa kontak acilinca elektrik geliyor oraya. kontak kapalıykende yanar abi yani gittin kapıyı açtın direk torpidoyu açtın yanar. switche gelen elektrik tavan lambasına gelen elektriğe paraleldir %99 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137546 Çok şey söküyorlarmış yav. Ama görünüşü gece güzeldir diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl Yazar comment_137547 Bu arda o vites topuzunda geri vites için yukarıya çekilen mandal yok,acaba geri vitese neasıl takılıyor o topuzla eklenince ?Ben Çakır Otomotivde buldum bundan ama almadım,çok gerekli gelmedi bana birde fazla alengirli takılması falan,geri vites olayı da tereddüte düşürdü beni... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın