Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serhat E.

Üye
  • Toplam İleti

    350
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serhat E. tarafından yazılan her şey

  1. Babamın arabasına jant lastik takımı alacağım. Servis 3 adet set öneriyor. Hiç anlamıyorum bu lastik konusundan. Kış için en verimlisi hangisi olur? Üzerindeki lastikler ön 245 35 18 arka 275 35 18 Servisin setlerinde tüm lastikler aynı ebat. 1) Michelin Alpin 5 ZP 225 55 17 2)Good Year UG8 245 45 18 3)Pirelli winter sottozero 3 225 40 19
  2. Nerde ne zaman ne yapacağımızı bilmiyoruz çünkü. Bayram dönüşü kırşehirden ankaraya gelirken kaman-bala-gölbaşı yolunu kullandım. Normalde sakin olan bir yol ama bayram dönüşü olduğu için kalabalıktı. 117 km sabit giderken sağdan bir duster çıktı. Yola hiç bakmadan. Direk sola geçti sonra nasıl becerdi bilmiyorum iki şeridi ortalacak şekilde çapraz bir şekilde durdu. Çok zeki bir vatandaş karısına bayram dönüşü ana yolda araba sürmeyi öğretiyordu sanırım. Aşırı hız konusuna katılıyorum. Ülkede tüm boşanmalar sebebi ne olursa olsun şiddetli geçimsizlik, tüm kazalar sebebi ne olurda olsun aşırı hızdandır
  3. 2010 audi a6 2.0 tdi aracımızı geçen ay sattım. 150000 km de iki parça boyalı olarak 100 bin liraya verdik aracı. Sürüş keyfi arıyorsanız o araç a6 değil.
  4. ZF8 e göre vasat bir şanzıman. Sadece Çok zorlandığı zaman veya yanlarken kafası karışıp ciddi vuruntu yapıyor.
  5. E90-91-92-93 bunların hepsi 6 ileri şanzıman. 3 serisinde 8 ileri otomatik f30 kasayla geldi.
  6. Yaklaşık 50 bin km e92 320d kullandım. Dizel olduğu için yakıt ve performans beni tatmin ediyordu ama bu 16i ler maalesef çok ağır kalıyor. Arkadan itiş bir araç olduğu için maalesef temizini bulmak zor. Yanlış ellerde çok yanlış kullanılıyor. Kronik bir arızasına denk gelmedim. Bakımları genel olarak pahalı. Özellikle diskler ve rft lastikler. Konfor olarak c serisinden daha geride. Yol tutuşu her bmw gibi gayet iyi. Şanzımanı 8 ileri değil bu araçların. 6 ileri vasat bir şanzımana sahip. Ben olsam mercedes ve bmw arasında kalır yine gider bmw alırdım.
  7. Bmw maalesef bıraktı bu motorları. 1.5 litre kendi motorlarına geçti.
  8. Şimdiye kadar ki tüm araçlarımıza app plaka taktım. Kırşehir emniyetin verdiği plakalar rezalet mecburen yeni plaka yaptırıyorum ama bu sefer bastıracak yer bulamadım. Herkes yasak cezası var diye bırakmış bu işi. Ankarada olan arkadaşların var mı bildiği bir yer ?
  9. G20 kasa 3 serisi de Güney Afrikadan gelecek.
  10. Gerçekten çok güzel olmuş ama eğer bu araç s coupe rakibiyse neden bu kadar spor, eğer amg gt rakibiyse neden arkada koltuk var
  11. Diğer birmottaki araç kırmızıydı ben pek sevmedim Fiyattan haberin var mı Ozan? Z4 parasına 124 satan danışmana da helal olsun
  12. Dışardan bakınca gerçekten çok güzel ama dediğin gibi iç mekan kalitesi çok kötü. Sürüşü çok keyiflidir diye tahmin ediyorum test aracı gelirse ki hiç sanmıyorum mutlaka denemek lazım. Ben satış danışmanına 110 bin vereyim dedim. Adam baya şaşırdı iskontolarımız o seviyede değil olması imkansız dedi. Seneye bu zamanlar 2017 olanların fiyatı baya düşecek bence. Bu fiyata satabileceklerini hiç sanmıyorum.
  13. Koç kulelerinin altındaki Fiat bayiye gelmiş haberin olsun
  14. 110 civarı olursa düşünülür diyordum ama fiyat beni baya baya aştı. Bu fiyatlarla satması çok zor. Araç getirmedikleri iyi olmuş [emoji4] Araca gelecek olursak ilk tanıtıldığında da çok beğenmiştim hala da beğeniyorum. Kilit diferansiyel ile çok keyifli olur. Bir de park sensörü berbat görünüyor.
  15. Fiat 124 spider ın fiyatı açıklandı mı ?
  16. Karar verildi bugün 530i xdrive luxury için siparişi verdim. Haziran gibi teslim edilecek araç. Başta Ozan ve Mertcan olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  17. Çok teşekkür ederim
  18. Ben Bmw ye sabah gittim Ozan test aracı daha gelmemişti. Aracı görünce zaten gözümde diğer tüm seçenekler silindi. Showroom daki aracın kombinasyonunu da çok beğendim. Sizin beğenmenizde aracın güzelliğini tesciller nitelikte oldu. Araç maalesef Türkiyeye sınırlı sayıda gelmiş. Çoğu zaten gelmeden satıldı. Bize hiç xdrive araç kalmadı. En yakın mayıs üretim araçlara sipariş geçebiliyoruz. Kurdan yana korkularım var. Tüm bayilere soracağım yarın stok araçlarını. İhtimaller marka olarak bire, model olarak ikiye indi. 2017 530i xdrive 2016 X5 25d Mercedes konusuna gelince ben de severim ama bu kasa 5 gerçekten çok iddialı. Volvoya gelince zaten asla Bmw ile kıyaslanamaz. Audi ile yarışabileceğini düşünüyorum. Hatta ikisi arasında kalsam ben volvo alırdım. Test aracının sürüş asistanlarını çok beğendim ben.
  19. Ozan volvoya gidersen eğer Bmw ye de vakit olursa uğrayabilir misin? Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum Borusan haftaya geliyor araçlar dedi ama bugün aradılar araç yarın esenboğa subemizde olacak diye.
  20. Siteler kavşağının orda olan arkas otoya gidin. Test aracı baya dolu
  21. Yok Ozan hiç kullanmadım. Allroad olanları diyorsan çok övüyorlar ama dediğim gibi audi yi sevemedim gitti.
  22. Volvo, audi ve mercedes i test ettim. Audi her zaman ki gibi. Bu model 7 yılda kendine hiçbir şey katmamış. 2010 modelle 2017 model arasında sadece yıpranma farkı görebildim. Konfor var ama sürüş zevki sıfır. Performansı o paraya göre yetersiz. Oldum olası sevmezdim yine sevmedim ama fiyatı makul. Volvo ise gerçekten çok güzel olmuş. Aracın donanımı emsallerine göre çok zengin. Performansı gayet iyi buna rağmen tüketim baya düşük seyretti. Sürüş asistanları head up 360 kamera vs çok başarılıydı. Tablet benzeri ekranını sevmedim sadece. Volvo ön yargısı olan beni ciddi anlamda etkiledi. Mercedes E220d eski kasayla arasında uçurum oluşmuş. Malzeme kalitesi, konforu, izalasyonu, şanzımanı s class ayarında olmuş. 4 matic fiyatı yüksek maalesef. Tek olumsuz yanı c class ın kopyası olması. Bmw de araçlar 6 nisanda gelecekmiş. Onun yerine 730i test ettim. Performans araç 7 olmasına rağmen çok hoşuma gitti. Yeni 5 serisini test etmeden karar vermek istemiyorum. Genel kanı da benim yönlendirmem üzerine bmw ve volvo üzerine yoğunlaştı.
  23. Zaten g30 kasayı test etmeden asla karar vermeyecez. Tüm testlerde dışarıdan çok değişiklik olmamasına rağmen aracın f10 dan çok daha farklı ve güzel olduğunu söylüyorlar. Tek sıkıntı opsiyonları çok ciddi paralara geldi. Şerit takip ve adaptif cruise 30 bin lira civarı. @Süleyman Ünal Ford gerçekten çok sevdiğim bir marka hocam. 2 yıl focus 3 kullandım belki şimdiye kadar beni en çok memnun eden araçtır ama bu kadar paraya beni üzer gibi. @Serkan Z. Hocam aracı babama alacağımız için 4 grand coupe bizim için fazla spor ve küçük kalır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.