Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136761 Hayırlı olsun, bu gösterge yine mi sıfırlandı yahu ? sağ alttaki günlük km Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136763 km değeri sökülen ile eşitlendi. o konuda problem yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136764 iyi güzel arkadaşım hayırlı olsun fakat bu göstergeyi sök tak aracımız sıfır km,mi olucak yani hiç hoş deyil bence ikinci el alırken tak bitane yeni gösterge paneli wuuuuuuuuuuuuuuuu az km yapmış.................temiz araba almak lazım falan......... Gosterge degisimi ile nr alakasi var, yapmak isteyen gostergeyi degismeden 5 dk. da ayarlatir zaten. Piyasadaki 2. ellerin hicbiri gosterge degistirmemis araclar ama cogunun km.si dusurulmus durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136767 Gosterge degisimi ile nr alakasi var, yapmak isteyen gostergeyi degismeden 5 dk. da ayarlatir zaten. Piyasadaki 2. ellerin hicbiri gosterge degistirmemis araclar ama cogunun km.si dusurulmus durumda. Hasettendir hasetten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136771 aman cem abi bu hasetlik lafı bana geldiyse üzülürüm ben sadece göstergeyi takınca km sıfırlanmış dedi arkadaşımız ben bu kadar kolaymı diye yazmıştım.....hasetlik kitabımızda yok.....ve bu foruma üye olmama fokus 3 ü almama siz ve yakup arkadaşımızın yorumlarınızla aranıza katıldım ............hatamız varsa affolaaaaaaaaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136781 aman cem abi bu hasetlik lafı bana geldiyse üzülürüm ben sadece göstergeyi takınca km sıfırlanmış dedi arkadaşımız ben bu kadar kolaymı diye yazmıştım.....hasetlik kitabımızda yok.....ve bu foruma üye olmama fokus 3 ü almama siz ve yakup arkadaşımızın yorumlarınızla aranıza katıldım ............hatamız varsa affolaaaaaaaaaa Bundan çok daha kolay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136803 1 December 2012 - 18:28 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bugün Bora Bey'den aldığım göstergeyi aracıma monte ettirdim. Adana Otokoç çok yardımcı oldu sağ olsunlar. Gizerler'e de bugün git yarın gel tavırları için teessüf ederim. İşte birkaç foto: Ayrıca gaza gelip St spoiler ve aydınlatmalı vites topuzu da satın aldım. ST spoiler herşey dahil 600 TL, vites topuzu da 165 TL. Spoiler hafta içi boyanacak, haftasonu taktırırım. vites topuzunun fotoğrafını da karanlıkta çekip ekleyeceğim. Kendi arabama bakar gibi oldum birden ) Güzel olmuş Utku Hayırlı olsun....Bu arada bu göstergede Günlük yapılan km sağ altta gözüküyor,sonraki versiyonlarda ise sağ altta gözüken Toplam Km...Günlük km nin sürekli olarak sağ altta gözükmesi daha iyiymiş meğerse... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137418 Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137419 4 December 2012 - 21:16 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Hayırlı olsun ne kadara aldınız ve nasıl bir işlem oldu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137422 4 December 2012 - 21:16 tarihinde, Kadir Utku Özen yazdı: Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Hayırlı olsun...Tesisat nerden çekildi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137449 Bu da aydınlatmalı vites Topuzu resmi. Daha karanlık olsa iyi olurdu ama. O daha sonra. Fiyatı merek etmiştim zaten yazılmış.... Aralık 5, 201213 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137454 Ayrıca gaza gelip St spoiler ve aydınlatmalı vites topuzu da satın aldım. ST spoiler herşey dahil 600 TL, vites topuzu da 165 TL. Spoiler hafta içi boyanacak, haftasonu taktırırım. vites topuzunun fotoğrafını da karanlıkta çekip ekleyeceğim. İyi olmuş kaça mal oldu....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137466 Yoldan geldim yorgunum oy tombulum tombulum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137467 Yoldan geldim yorgunum oy tombulum tombulum.... Tombul mu? Vaaaayyy beeee... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl comment_137471 Tombul mu? Vaaaayyy beeee... Yok be yaa...Yorgunluğu anlatan bir ifade sadece ....Tombul tamam anlamsız bir ifade takılma sen ona...... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın