Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar şu an bende F3 kullanıyorum sakın yanlış anlaşılmasın muhalif değilim, çokta önemli değil ama F2.5'ların bagaj ve iç mekan olarak daha geniş olduğunu her iki aracın gerek sedan ve gerekse de hb modellerini kullanmış biri olarak söylüyorum.Buna ister donanım fazlalığı, ister kullanılan malzemenin kapladığı alan ve açısı vede kinetik tasarımdan kaynaklı olduğu densin maalesef bu böyle...Neyse zaten insanlar beğendiğini kanıksayıp öyle alıyor, fazla da uzatmanın anlamı yok bence.. ;)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar otomatik için siparişleri almaya başladık. Özelden banka hs numaramı gönderiyorum. Peşinatı ilk yatıran arabayı ilk alır. %10 kadar peşinat rica ediyoruz.

Üçüncü köprüde satılık mı ..:):)):). Hani inşaattan girersek hesaplı olur diye düşündümde ..:):):)::)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Üçüncü köprüde satılık mı ..:):)):). Hani inşaattan girersek hesaplı olur diye düşündümde ..:):):)::)

Köprü satışları doldu. Belki ufak bir tek oda çıkar. Nükleer santral var. Güzel manzaralı. Sudan az pahalı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mehmet Bey, F3'te ki ebatlar artmış olabilir fakat bunun yolcu ve bagaj hacmine yansımamış olmasından bahsediyorum. Kokpitin insanı sarmış olması ayrı bir haz veriyor ancak şahsen sürücü koltuğunu geriye doğru ayarladığımda arkadaki yolcuda yetişkin biri olursa F2.5'taki kadar rahat etmiyor, yolcuyu rahatsız etmeme adına koltuğu azıcık öne aldığım zamanda inerken çok dikkatli inmezsem dizim muhakkak göğüsteki far ayarlarının olduğu kısıma değiyor.Ayrıca bu mukayese hb ile sedan arasında değil, F2.5 sedanı ile F3'ün sedanı ve aynı şekilde hb modelleri ile yapılmalı, örneğin; F2.5'un sedanın bagag hacmi yanlış hatırlamıyor isem 526 lt iken F3'te 377 lt, F2.5'ta hb bagaj hacmi 385 lt iken F3'te ise 277 lt.Evet F3 donanım olarak çok daha iyi ve dıştan dışa ebat olarak daha enli ve uzun olabilir fakat önceki kasa her halukarda çok daha genişti.

Önceki aracım 2006 fiesta idi ve boyum 1.90 olmasına rağmen o araca bile daha rahat binip inebiliyordum. Arabamı alalı bir ay oldu hala şöför koltuğuna alışamadım.Alışamadım derken benimseyemedim yani kendimi bir türlü rahat hissedemedim.(Bunda ilk sıfır aracım olmasının ve kıyamamamında etkisi olabilir).Neredeyse her inmeye dizim göğüsteki far ayarlarının olduğu kısıma değiyor ve far açılıyor.Yükseklik ayarlı koltuğu indirsem bel kısmı ile minder kısmının birleştiği yer derinleşiyor ve binerken alçakta kaldığı için çukura düşüyormuşum gibi oluyor,inerken ise o çukurdan zorla çıkıyorum.Arka diz mesafesi bence yetersiz.Gerçi benim 3 çocuğum var ve en büyüğü 6 yaşında  olduğundan benim için sorun olmuyor.Ancak bu aracın herkese hitap ettiğinide  düşünmek gerekir.Müzik sistemide yine önceki fiestamdan kötü demesem de üstünde değil.Bu değerlendirme ses açısından tabi.

Aracımın en beğendiğim tarafları ise; C sınıfı sedanlar içerisindeki en güzel dış tasarımlardan birine sahip.Yol tutuşu ve sessizliği de gayet güzel.

Bilgi sahibi arkadaşlara sormak istediğim bir sorum olacak.Benim aracım 1.6 benzinli.Arka tampon altında egzozun altında herkangi bir koruma yok ve açıkta.Ancak bugün dikkatimi çekti ve gördüğüm iki sedan aracında egzozunun altında koruma sacı veya plastiği mevcuttu.Bu farklılığın sebebini bilen biri açıklarsa sevinirim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

.Benim aracım 1.6 benzinli.Arka tampon altında egzozun altında herkangi bir koruma yok ve açıkta.Ancak bugün dikkatimi çekti ve gördüğüm iki sedan aracında egzozunun altında koruma sacı veya plastiği mevcuttu.Bu farklılığın sebebini bilen biri açıklarsa sevinirim.

 

Dizeller öyle benzinliler sizinki gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Merhaba,

Geçenlerde garajda duran aracıma baktım, bi çalıştırıp tekerleri oynatmak için. Kumanda çalışmadı, kumanda içindeki anahtarı kullanmak zorunda kaldım. Araç belli süre çalıştırmayınca (2-3 hafta olmuştu açmayalı) immobilizer aküyü korumak için devre dışı kalıyor, ancak manuel anahtarla açabiliyorsunuz. Özellikle titanium serisi arkadaşların bilgisi olsun istedim, bozuldu bu ***** diyip camı patlatmasınlar sonra :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.