Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yokuş aşağı inerken anlık tüketimin 0 dışında bir değer göstermesi normal mi?

Vites boşta.

saçmalıyor yaa , 6 ya atınca 0 gösteriyor ... :)  aynı kaynımda da var  :muha:

Yanıtlama zamanı:

Yokuş aşağı inerken anlık tüketimin 0 dışında bir değer göstermesi normal mi?

Vites boşta.

Normal tabi :) istersen 150yle giderken bosa al vitesi araba kendini durur vaziyetde gibi algilar ve rolantide ne yakiyorsa onu yakar. Egerki vitesdeyken ayagini gazdan cekersen yokus asagi o zaman 0 yakar. Cunki motor lastigin mekanik enerjisiyle doner. Vitesi bosa alip motoru lastiklerden ayirirsan rolantide yaktigini yakar. Trust me I'm an engineer ;)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Normal tabi :) istersen 150yle giderken bosa al vitesi araba kendini durur vaziyetde gibi algilar ve rolantide ne yakiyorsa onu yakar. Egerki vitesdeyken ayagini gazdan cekersen yokus asagi o zaman 0 yakar. Cunki motor lastigin mekanik enerjisiyle doner. Vitesi bosa alip motoru lastiklerden ayirirsan rolantide yaktigini yakar. Trust me I'm an engineer ;)

Videoyu izlersen rolantideki gibi 0,6-1,0 civarı bir tüketim göstermiyor 3-5-7 diye gidiyor :)

I am also an engineer!  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Videoyu izlersen rolantideki gibi 0,6-1,0 civarı bir tüketim göstermiyor 3-5-7 diye gidiyor :)

Böyle bir soruyu senden hiç beklemezdim :D araba çalışırken ve vites boştayken nasıl sıfır yazsın :D sıfır yazması saçma zaten :)

sadece araç duruyorken saatte yaktığını gösteriyor anlık tüketim, hareket halinde yine rölantıde yaktığını yakıyor ancak işin içine "yol" girince hesaplar değişiyor farklı değerler göstermeye başlıyor. yani gösterdiği değerleri göstermesi normal.

Yanıtlama zamanı:

Aynen Ozanin dedigi gibi durur vaziyetdeyken saatdeki yakit tuketimi harekete baslarken 100kmdeki yakit tuketimi

Yanıtlama zamanı:

Ben kendimi baya yanlış ifade etmişim siz de doğal olarak sıfırdan anlatmışsınız  :blush: :).  

O kadar da vahim değilim  :aman:  0 dışındayı 0,6-1,0 aralığı dışında ile değiştirmeli.

Bana mantıksız gelen anlık tüketimin vites boşta ve hareket halinde iken saçmalaması. O da normalmiş.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bagaj havuzu sponsorumuzda yokmuş. Ayrıca mini-stepneye uygun ürün yokmuş.

Madem öyle size firma veriyorum. Bu firma üreticidir yani alıp satan değil. Talep ederseniz belki üretiler.Bunlarda da hala kalın steple hali satılıyor. 75 TL

Yps Plast

Edit: Az önce mail attım. Bakalım dönecekler mi

Yanıtlama zamanı:
Madem öyle size firma veriyorum.

Benim aldığım yer. 2-3 sefer alışverişim oldu. Kaliteli ve uygun fiyatlı oluyor. 1-2 günde geliyor. Focus'a da aldım. Çok takılırsanız almayın ufak aralıklar kalıyor. Ama sonuçta bagaja su basmayacak. Olursa ufak akıntı ve sızıntı olacağı için çok bana problem gelmedi. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gelen cevap:

Merhaba İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ederiz. Kesin bir süre verip yanıltıcı olmak istememekle beraber FOCUS III HB VE SEDAN ince stepneli modellerine uygun bagaj havuzu hazırlanacağını belirtmek isteriz. Ürünler hazırlandığında web sitemizde satışa sunulacaktır.

----

Hayırlı olsun

Yanıtlama zamanı:

Ford kullananlar mrb...2012 ford3 hbsmart+tekno paket aracı kısmetse alıcam kafamı takılan mesele var yardım ederseniz sevinirim.araçta dikkatimi direksiyonda göstergelerin oradaki yol bilgisayarı ufak.bazı araçlarda bu büyük ekran.sanki daha havalı gözüküyor.bunun sizce büyük olanından talep hakkım var mıdır.aracı daha teslim almadım.araç içi paketlere bu ufak ekran bana sıkıntı yaratırım...teşekkür ederim şimdiden

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.