Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145023 zaten boya garantisi ücretsiz tamir şeklinde, servise yaptırın..ister rütuş isterseniz hafif lokal boya.. yaptırmazsanız her yıkamadan atma artabilir.. bende 10 gün oldu arabayı alalı, güneş karşıdan vurunca yağmur sensörünün hemen altında 5 cm e 10 cm lik bir leke beliriyor. kendim alkolle sildim geçmedi..sabahları buz kazıyıcı kullandık geçmedi..arabayı yıkattım geçmedi..tırnakla kazımaya çalıştım hiç iz dahi bırakmadı. herhalde üretim hatası dedim.. sonunda bugün servise gittim..aseton denedi geçmedi, pasta sürdü geçti.. bende rahatladım..yoksa garantiden camı değiştirtmek zorunda kalacaktık belkide.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145063 boya kalkmalarini farkettim Tamponlardaki boya en ufak bir temasta dökülüyor pul pul. Ojeleyip duruyorum. Uzun vadede boya isteyecektir. Önemsiz küçük lekeler sonuçta, dert ettiğimden değil ama dayanıklı değil boya! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145064 Tamponlardaki boya en ufak bir temasta dökülüyor pul pul. Ojeleyip duruyorum. Uzun vadede boya isteyecektir. Önemsiz küçük lekeler sonuçta, dert ettiğimden değil ama dayanıklı değil boya! Niye öyle peki ? Her araçta mi boyle ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145066 bu konuda en mim li marka hyundai dir, özellikle accent era öncesi olanlar.. ama son dönemlerde pek öyle sıkıntı yok.. buradaki sıkıntı boyasız ve boyalı yerin çok yukarda olması sanırım.. boya kesiti iyi olmadıysa sıkıntı olacaktır.. yıkattırmalarda basınçlı su tabancasını uzaktan tutturmakta fayda var.. aracını alan herkes siyah plastik ve boyanın birleştiği çizgiye "hard shell" cila uygulasınlar faydası olacaktır.. veya boydan boya kağıt bant çekip 2-3mm lik bir çizgide vernikte uygulanabilir.. siz yapmasanız bile birisi tamponunuza dokunup esnetmiş olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145067 Niye öyle peki ? Her araçta mi boyle ?siz bide hyundailerin eski accentlerini falan görün. nasıldır tamponları ... Ocak 16, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145126 @Sabri Özer, Sabri resmi ilk gördüğümde sanki birşey sürtmüş gibi gelmişti ama yorumları okuyunca bir oje edinmek gerektiği kanısına vardım........Aslında kasko mini onarımdan faydanılabilinir........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl Yazar comment_145127 Sabri hiç elleme bir ara rötüş at dersin 30 sn de işlem tamam. Oje işime girme gerek yok. Yani fırça ile boya sürecek sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145149 Yani fırça ile boya sürecek sadece Eeee, oje de fırça ile boya işte.... Üstelik 2 TL ve bayağı da dayanıklı Ocak 17, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145183 Rötuşa gidicem, zaten yakın servis birde benim renge yakın oje nerden bulucam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145184 Bencede uygun renkte oje bulmak zor olabilir. Rötüş boyası pahalı değil zaten, kaç gram bilmiyorum ancak ojeden kat kat fazladır 7tlye almıştım ben fırça ile sürerek bitecek gibi değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145185 Rötuşa gidicem, zaten yakın servis birde benim renge yakın oje nerden bulucam Sen bir kız arkadaşına söyle ojeyi o sana bulur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145187 Sen bir kız arkadaşına söyle ojeyi o sana bulur -bana mavimsi gri oje verir misin? -tabi, napicaksin ki -arabama surcem -sapik !!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145188 Sen bir kız arkadaşına söyle ojeyi o sana bulur -bana mavimsi gri oje verir misin? -tabi, napicaksin ki -arabama surcem -sapik !!! Ve bir ilişkide son bulur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145371 Sen bir kız arkadaşına söyle ojeyi o sana bulur Çapkııın -bana mavimsi gri oje verir misin? -tabi, napicaksin ki -arabama surcem -sapik !!! Sabri sende arabanı göstererek istede canım ilişki sona ermesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145373 Sen bir kız arkadaşına söyle ojeyi o sana bulur Çapkııın Gençliğimizdeydi Bekir abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın