Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fiyatı bencede uygun değil zaten Ford'a göre daha ucuz demek istemiştim sonuçta fullünü 55 bine alabiliyorduk sanırım. Ama haklısınız tabii ki pahalı.

renonun fiyatı hiçte uygun değil hemde kalitesi düşük olmasına rağmen geçenlerde reno plazaya gittim makyajlı dizel fluance  edc şanzıman en fulüne 67 bin tl dedi satış elemanı ..neresi ucuz bunun  3 bin lira daha koyar dizel 1.6 passat confortline ye binerim 
  • Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ecoboost 1.0'lara yazılım güncellemesi geliyor mu acaba? Servisteki genç bir arkadaş tereddütlü bir şekilde "Ecoboostlara güncelleme yapılamıyor" dedi ama kendisinin bilgisi yoktur diye düşündüm. Fazla vaktim olmadığı için de diğer ustalarla konuşamadım. "Güncelleme gelmiyor" ile "Güncelleme yapılamıyor" arasındaki farkta anlaşamadık belki de.

Yanıtlama zamanı:
Ecoboost 1.0'lara yazılım güncellemesi geliyor mu acaba? Servisteki genç bir arkadaş tereddütlü bir şekilde "Ecoboostlara güncelleme yapılamıyor" dedi ama kendisinin bilgisi yoktur diye düşündüm. Fazla vaktim olmadığı için de diğer ustalarla konuşamadım. "Güncelleme gelmiyor" ile "Güncelleme yapılamıyor" arasındaki farkta anlaşamadık belki de.

Geçenlerde bende servisteki arkadaşı merak edim aramıştım daha gelmediğini söyledi.Yapılamıyor gibi bir terim kullanmadı ama büyük ihtimal sizi yanlış anladı genç:)

Herhangi bir güncelleme olursada 1.0 ecoboostcular olarak paylaşalım lütfen:)

Yanıtlama zamanı:

Bizim araçlardaki çeki demiri universal bir şey midir yoksa araca özel mi? Bir de kalite olarak fark olur mu sizce?

Yani herhangi bir Ford yedek parçacısına gitsem onlardan alacağım aynı işi görecek parça sorun/sıkıntı yaratır mı?

Babam bizim memlekette köye gittiğinden lazım olma ihtimali yüksek bir kaç gün içinde halletmem gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bizim araçlardaki çeki demiri universal bir şey midir yoksa araca özel mi? Bir de kalite olarak fark olur mu sizce?

Yani herhangi bir Ford yedek parçacısına gitsem onlardan alacağım aynı işi görecek parça sorun/sıkıntı yaratır mı?

Babam bizim memlekette köye gittiğinden lazım olma ihtimali yüksek bir kaç gün içinde halletmem gerekiyor.

Arabada yok muydu ?

Yanıtlama zamanı:

İlk aldığımızda vardı da kayboldu. Ben babama gösterme amaçlı bulup çıkartmıştım sonra ortadaki bardaklı yerine koymuştum bagajı tekrar açmaya üşendiğimden, sonra ne oldu bilmiyorum. Bugün yine tembelliğimin tutması ve arabanın kirli olmasından dolayı arayamadım arabada da yarın bakınıcam tekrar, bulamazsam gidip alıcam mecburen bir tane.

Yanıtlama zamanı:

@Mertcan Çelik,

Mercan onun orada ne işi var :P.................  şaka bir tarafa koltuk arkasındaki ceplerde de olabilir....Oğlumun zulası ordan biliyorum.........

Yanıtlama zamanı:
Koltuk arkasında cep mi var  :kıhkıh:  Daha hiç kullanmadım onları, çocuk olmayınca arkayla işimde olmuyor...

Sen böyle söyleyince Ahmetim aklıma :) Alperenim geldi o da tatile gitmese arka kapı üstü tutacakların olmadığını farketmişti :P  :P

Yanıtlama zamanı:

Uzun yagmur camur kar döneminden sonra arabamı yıkattim ve kirden gozukmeyen boya kalkmalarini farkettim kesinlikle ben surtmedim ve benden baska kullanan yok. Birde sanki surtmeyle olacak bisey degil gibi ? Rötuşla hallolur heralde

IMAG1486_zps05a82820.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.