Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muhammed Keser

Üye
  • Toplam İleti

    297
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muhammed Keser Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    Manisa
  • Arabam:
    12 style Sd 1.0 EB
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.214 profil görüntüleme

Muhammed Keser's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

102

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Elm kullanmadım hiç ama kabloyu temin ettikten sonra bi denerim teşekkür ederim
  2. Onu yaptım f-35(klavuzda aktif ızgara benzinli yazıyor) nolu sigortayı söktüm ama bu kez start stop devre dışı kalıyor
  3. Konuyu hortlatıyorum ama bu ızgarayı nasıl iptal edebilirim.
  4. Herkese mrb ecoboostlarda bu hortum sorununu daha kalın olanını değiştirmekle ford çözdü ama yabancı forumlarda bazı kullanıcılar.Mk3,5 ecoboost ta güncellenen hortumu mk3 ecoboosta entegre etmişler.bunu kendi aracımda uygulasam bi sorun olurmu acaba.elimden geldiğince resimlerle anlatmaya çalışıyım. Bu 2015 ee kadar üretilen focusların boru sistemi.Burada motordan çıkan ince hortum bir T plastik parça ile ve tturbodan çıkan kauçuk hortum ikisi birleştirilip taşırma kabına bağlanmış. Buda 2015 sonrası güncellenen focus boru sistemi.turbodan çıkan boru direk taşırma kabına değilde bir T parça ile sisteme bağlanmış,motordan çıkan ince hortum ise yönü değiştirilip(büyük ihtimal turbo sıcaklıgına maruz kalmasın diye) önden dolaştırılıp taşırma kabına bağlanmış. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. 2013 1.0 ecoboost Aracımın sağ ön amotisörü patlamış ve su pompasından çok az su sızdırıyor.Bunları yaptırmak istiyorum önerebiliceğiniz servis varmı acaba.Birde ön amotisörün her ikiside değişmesine gerek varmı yoksa sadece patlak olanımı değiştireyim.
  6. Bende her yıkamadan sonra ilk kalkışta oluyor.İlk hareketi geri yaparsanız daha az zorlamadan kalkış yaparsınız.Merak edicek bir durum degil.Yada aracı yıkadıktan sonra biraz hareket ettirin frende basın bu arada disk temizlendikten sonra yapmıyor.
  7. Faturada 4 lt yazıyordu ama yağ çubuğunda en alt çizgideydi.Bende erolotomotivden 1 lt yağ sipariş geçtim 0.5 lt ekledim ve haftada 1 kontrol ediyorum yağ seviyesi olması gerektiği gibi büyük ihtimal eksik koydular.
  8. Telefonum xperia sp android 4.3 yazılımı.
  9. Ben biraz önce denedim telefon şarj oluyor bağlayınca ve sadece sd karttaki müzikleri okuyabiliyor.
  10. Biraz pimpiriklendim sanırım yağ diyince büyük sorun olmadığından emin olmak istedim kusurumuz varsa affola;) (aracıyla ilgilenenler hep böyle olmazmı).
  11. Bence tam ortasında olması lagzım kitapcık 2 çentik arasında olmalı diyor önerilen miktarda4.1 ise 2 önergede tutuyor.sizin teoriniz gibiyse benim araca 4 lt bile konmamış çünkü en alt çizgide çizgi arasıda 0.8 gr bildigm kadarlıyla faturadada 4 lt konuldugunu söylüyor.lastik basıncı 2 3 psi etkilemez diye düşünüyodum ama lastiklerden bi başlıyım.
  12. Normalde 4.1 lt konunca yağ çubuğunun 2 çentigin tam ortasına denk gelmesi gerekiyor dimi şuan alt çizgide nerdeyse lastik basıncı bu kadar etkilermi
  13. Herkese İyi bayramlar. 1 Hafta önce aracıma bakım yapıldı 4 lt 1'er lt'lik halinde fmy marka yağ koydular ama yağ çubuğuna baktığımda(motor soğuk ve düz bir zeminde) yağ seviyesi en alt çizginin çok az üstünde nerdeyse alt çizgiyle birlikte. Sizler periyodik bakımlarda kaç lt yağ koyuyorlar servisden servise değişiyormu.
  14. mrb elinizde castrol veya fmy marka 1.0 ecoboostlar için 5w-20 1lt yağ bulunuyormu acaba vede fiyatını rica edicektim.
  15. doğru hava koşullarıda var,araban varmı derdin var Kafa yormıcam artık bakımda halletsinler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.