Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20188 yıl comment_480669 2013 1.0 ecoboost Aracımın sağ ön amotisörü patlamış ve su pompasından çok az su sızdırıyor.Bunları yaptırmak istiyorum önerebiliceğiniz servis varmı acaba.Birde ön amotisörün her ikiside değişmesine gerek varmı yoksa sadece patlak olanımı değiştireyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20188 yıl comment_480670 İzmir'de Ustaeller Sabri Usta öneririm kesinlikle, çok teknik, çok güzel tespitleri olan bi ustadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20188 yıl comment_480673 Ozan Beye katılıyorum, İzmir veya çevresindeyseniz Sabri Ustamızla kesinlikle tanışın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20188 yıl comment_480697 7 saat önce, Muhammed Keser yazdı: 2013 1.0 ecoboost Aracımın sağ ön amotisörü patlamış ve su pompasından çok az su sızdırıyor.Bunları yaptırmak istiyorum önerebiliceğiniz servis varmı acaba.Birde ön amotisörün her ikiside değişmesine gerek varmı yoksa sadece patlak olanımı değiştireyim. ustaeller iyidir ancak fiyatıda göreceli yüksektir. nereye giderseniz gidin parçaları kendiniz alıp götürün daha uyguna gelir. Sponsorumuz Erol otoda İzmirde zaten, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Amortisörlerin çift değişmesi tavsiye edilir ancak şart değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20188 yıl comment_480748 21 saat önce, Ozan Altundal yazdı: İzmir'de Ustaeller Sabri Usta öneririm kesinlikle, çok teknik, çok güzel tespitleri olan bi ustadır. +1 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın