Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ozan Altundal

Üye
  • Toplam İleti

    92
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ozan Altundal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '10 Focus 1.6 TDCi Titanium ST
  • Meslek:
    Oto.Proje Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.012 profil görüntüleme

Ozan Altundal's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

82

Toplam Beğeni

  1. Özellikle hanıma almalık güzel bir model olmuş bence. Ucube EcoSport'dan sonra işlevsel bagajı, Porschevari ön farları ile dinamik, haylaz, şehir çocuğu gibi duruyor. İç hacim de yeterli olursa eğer rekabetçi olabilir segmentinde. Tabi fiyat politikası da çok önemli.
  2. üretim tekniği belirsiz, merdiven altı gibi yerlerde dökümle üretilen, hiç bir kalite kontrolü olmayan jant mı? orjinal, testleri yapılan, kalite kontrol ve arge süreçlerinden geçen, tahribatlı tahribatsız muayene yapılan jant mı? arabanızı yerle bağlantısı olan 4 tane şey bunlar. siz karar verin. 17' olarak oem güzel modeller de var. cmax jantı bulabilirsiniz, kuga jantı olabilir.
  3. tasarım epey güzel olmuş, uzak doğulu rakiplerini andırıyor. bir önceki kasada önden duruş amerikanvari daha heybetliydi ama bu toplamda daha şık. özellikle içi epey derli toplu
  4. önyargıları parçalamak atom parçalamaktan daha zordur demişler ? ben de mesela arka kol dayamayı hiç dert bile etmedim. kemer ayarı yapılamayan arabalar gerçekten başlı başına tez konusu. arka tarafta benim asıl eksik gördüğüm havalandırmaydı. neyse belki ilerleyen dönemde gelecek araçlar içinde ve paketlerde kol dayama ve jantla ilgili gelişmeler olur belki.
  5. Satılacak Ürün Hakkında Marka ve Model: Ford Focus 1.6 TDCİ Model Yılı: 2010 Donanım: Titanium Kilometre: 86.xxx Motor Hacmi ve Gücü: 1.6 TDCİ 109 PS Yakıt: Dizel Vites: Manuel Kasa Tipi: Hatchback Garanti: Yok Diğer Detayları: Aracımı çok yakın bir arkadaşımdan 57 Bin KM'de aldım. Kendisi de yine bilindik birinden 24 bin km'de almıştı. Geçmişi bilinen, bakımlarına özen gösterilmiş, hatasız, kazasız belasız, sorunsuz bir araçtır. Benden önceki arkadaşımda park halinde sürtmeden dolayı sağ arka çamurlukta lokal boyası mevcuttur. Haricinde kaza,boya,değişen,düzeltme vs yoktur. KM'si yaşına göre oldukça düşüktür. İlk sahibinden bu yana hepimizde haftaiçi servis kullandığımızdan genellikle haftasonları ve yazın uzun yolda kullanılmıştır. Yapılan ekstralar orjinaline sadık kalınarak orjinal aksesuarlarla yapılmıştır. Aracın ön orjinal tamponu,orjinal yayları durmaktadır. Aracım bende ve arkadaşımda temizliğine dikkat edilerek, kullanılmıştır. Araç için özel temizlik ve boya koruma ürünleri ile korunmuştur. İçi dışı pırıl pırıldır. Koltuklarda,direksiyonda hiç bir deformasyon,yırtık yanık vs yoktur. Sigara içilmemiştir. Haftaiçi her ikimizde de genelde kapalı otoparkta tutulduğundan güneş solması, yanması vs söz konusu değildir. Aracın bakımları ilk sahibinde yetkili serviste, 2. sahibinde amcasına ait olan Ford Mekanik Kartal'da, bende iken ise Yetkili Ford ve Bosch Car Service'de yapılmıştır. Son bakımı 80 Bin KM'de Otokoç'da yapılmıştır. Otosan çalışanı olduğumdan tüm bakımlarını aksatmadan 10bin km'de bir özenle yaptırdım, kontrollerini sağladım. Tüm kayıtlarını sorgulatabilirsiniz. Km ve tramer sonuçlarını da sorgulayabilirsiniz. Herşeyi orjinal. Yedek anahtarları,Kitapçıkları bulunmaktadır. Dizel Otomatik Vites Yeni Focus düşündüğüm için satıyorum. İstediğiniz yetkili servis,ekspertiz,ustaya gösterebilirsiniz. Tüm sorgu ve kontrollere açıktır. İlan Linki : Tüm detaylar ilanda ve imzamdaki araç konusunda da mevcut. Dileyen olursa şeritler üstünde teslim ederim, isteyen olursa tamamen orjinale çevirip teslim ederim herşeyi ile . Satış Hakkında Satış Yöntemi: Nakit İstenilen Karşılık: 67.500 İletişim Bilgileri İsim Soyisim: Ozan Yaşadığı Şehir: İstanbul İletişim Kanalları: İlandaki Cep Telefonu Ürüne Ait Resimler
  6. Buradaki örnekten çok daha başarılı olan kamyon şoförleri var ?
  7. İstanbul Park'ta konuşmuştuk sanırım konuyu. Artık müşteriye seçenek de sunulacak bu konuda sanırım.
  8. Ben bu motoru ve şanzıman uyumunu çok beğeniyorum, tüm kalibrasyonlar başarılı şekilde ayarlanmış durumda. Çift kavrama ve kalibrasyon konusu çok önemli bir şanzımanda yazılım yapıp orjinali bozmaya değer mi kararsızım. Kendim manuel dizel focusumda 145 hp civarında yazılımla kullanıyorum, çok da memnunum ancak ps konusunda kararsızım. Her ne kadar şanzıman sağlam olsa da sanki aracın orjinal yazılımı kickdownlarda motorun gücünü bilerek kısarak (özellikle tork anlamında) şanzımanı korumaya çalışıyor gibi bir davranış sergiliyor. Duman konusu ise tamamen yapılan yazılıma bağlı. Custom ve güvenli yapılacak bir yerde yaptırırsanız alt devirlere yüklenmeyip, yazılımın gücünün 2300-2400 lü devirlerden sonra vermesini isteyerek yaptırabilirsiniz.
  9. Benim 1.6 tdci 109 ps'de de benzer durum görülüyor. sorun olduğunu sanmıyorum
  10. Çekime bu donanım mı gelmiş? Halojen farlı falan ? Focus yine HB olarak güzel olacak her zamanki gibi. Sedana bir türlü ısınamadım. Ama bunun sedanı da bayağı D segment boyutlarında. Araç oldukça uzun görünüyor. iç hacim bu defa gerçekten büyümüştür.
  11. İzmir'de Ustaeller Sabri Usta öneririm kesinlikle, çok teknik, çok güzel tespitleri olan bi ustadır.
  12. Hayırlı uğurlu olsun, yolum düşerse uğrarım. Bol kazançlar :)
  13. atom modeli gibi döner. tamamen anlık düşüncemle yazıyorum. Zaman zaman medyaya düşüyor haberler, mars dünyadan görülebilir açıda, ay tutulması bu defa şöyle olacak ve kanlı olacak vs gibi. Hep sabit dönse bu olaylar rutin yaşanırdı. bu mantıkla düşündüm açıkçası ?
  14. Türk mühendisliğinin böyle somut örneklerini görmek gurur verici oluyor. Umuyorum ki yeni çekici ile birlikte Dünya'ya daha güçlü açılacak Otosan.
  15. Elektronik destekleri çok etkili ve iyi çalışmış. Small overlap testini de görmek isterdim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.