Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Eyüp Gökmen

Üye
  • Toplam İleti

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

Eyüp Gökmen Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    F3StyleTdci
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

607 profil görüntüleme

Eyüp Gökmen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. Maşallah be abi çok klas adammışsın arabaların hepsi birbirinden baklımlı birbirinden güzel Ama ben en çok siyah eb yi beğendim
  2. Ahahahahah çok güzel olmuş ya bir o kadar da gerçek
  3. Sabri kış ayının mutlaka etkisi var ama sürekli bir titreme demek mutlaka sorun demektir.Bende F3 dizel kullanıyorum, bazen soğuk havada ilk çalıştırmada kısa süreli bir titreme oluyor fakat sürekli değil. Bence servise gitmende fayda var.
  4. Bence Focus'dan sonra ne polo da ne fiesta da aradığın konforu bulamazsın zaten performans dan hiç bahsetmiyorum. Ama forumda 1.0 eb kullanıcıları her açıdan oldukça memnun.En güzeli test edip, karar vermek.
  5. Herkesin yorumunu okudum şu an merak ettiğim tek şey 1.6 EB'nin performansı. Yaktığı yakıtın hakkını veriyorsa düşünülebilir. Golf 1.6 EB ile baş edebilir mi yahu.
  6. Tamamen kullanımla alakalı bence. Mesela ben full depo ile ancak 600 km yapabildim. Ama bazılarımız 100 km de 4 litre yakıt ortalamasını bile görüyorlar.
  7. 85 kw 115 beygir yapıyor oradan hesaplayın işte
  8. Çok hoş durmuş gerçekten. Garanti böyle basit işlem için sıkıntıya girecekse zaten hiç olmasın.
  9. Titanium ve style arasında yalıtım farkı yok diye biliyorum. Alt korumanın işi olabilir sizin arabanın sessizliği
  10. Aynı sorun Focus'dada mevcut maalesef. Taş, kum hiç fark etmiyor pata küte, pata küte aşırı ses geliyor arabanın içinde.
  11. Yazılanları okudum teşekkür ederim Yakup. Lakin altta ki altı çizili nokta bende bir sorun olduğu düşüncesini güçlendirdi. Sen arıza verir deyince aklıma geldi Park sensörleri ile ilgili bir arıza verdi araba 2 gün önce tam olarak ekranda ne yazdığını hatırlayamıyorum ama kısa süre sonra o yazı gitti ve bir daha çıkmadı. Fakat bu arızayı vermeden öncede durum aynıydı sensörler ile ilgili. Servise gitmem de fayda var sanırım değil mi ? "Park sensörünün varsayılan ayarı devre dışıdır.Park sensörünü devreye almak için geri vitesi seçiniz veya gösterge panelinde ki anahtara basınız. Park Sensörü devreye girdiğinde anahtarda ki ışık yanar. Devre dışı bırakmak için anahtara tekrar basınız.
  12. 15 km kadar bile çalışmıyor maalesef çok kısa bir süre sonra (yaklaşık 1-2 dakika) kapanıyor. Sürekli aktif tutmanın bir yolu yok mudur acaba ? Hem ön hem arka park sensörleri için bu arada benim dediğim sorun. Yani arka park sensörü de daimi açık değil.
  13. Herkese Merhabalar ; Malum F3 lerde arabanın önü görünmüyor. Sensörler bu durumda yardımcı kuvvet görevini üstleniyorlar. Ama ben bu sensörlerin nasıl çalıştığını anlayamadım.Arabayı ilk çalıştırdığımda geri vitese taktığımda Park sensörü tuşu ışığı yanıyor ve on yazısı çıkıyor ama bu ışık ve yazı bir süre sonra geri sönüyor.Ben ışık sönünce de çalışmaya devam ettiğini sanıyordum fakat bugün denedim öyle değilmiş.Tekrar tuşa basıp aktif ettiğimde ise gene bir süre on yazısı ve ışığı yanıyor bir süre sonra ışık ve yazı geri gidiyor.Sensörlerin çalışma prensibi bu mudur yoksa arabada mı bir sıkıntı var acaba?
  14. Parçanın Türkiye'de olmamasından çok benimde fiyat dikkatimi çekti ya hakikaten bu nedir böyle 700 tl ye şahini komple topluyorlar Mercedes,Bmw kategorisine mi girdik biz focus olarak anlamadım ben
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.