Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35417 Okyanustan geçip derede boğuldukları başka bir konuda bu bence mazot tam doluyken yaklaşık çeyrek düştüğünde ve yarıya inene kadar geri giderken bir anda durunca yada ani kalkış ve hemen duruşta lambur lumbur depoda çalkalanan yakıtın sesi geliyor aracın içine. bunun sebebi ise depo içine dalga kıran dediğimiz engelleri koymadıkları için olsa gerek... Benzinlilerde de var mı acaba bu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35420 %50 %75 dolu iken geliyor yani... Hmmm Dalga kıran olmasa her türlü ses gelmesi gerekmez mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35421 %50 %75 dolu iken geliyor yani... Hmmm Dalga kıran olmasa her türlü ses gelmesi gerekmez mi ? varsada yetersiz sanırım. ciddi ses var çünkü Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35422 Bu sesi bende duyduğumu söylemiştim, Bora beyse ben bu tür sesleri duymuyorum deyip benim Focus'uma laf atmıştı. "Çakma Focus 3" diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35428 Hergün binen sizlersiniz Olmadı Focus III'ümüz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35429 Depoyu dün dolduran biri olarak bugün deniyim bakalım bende var mı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35437 benzinlide öyle bir ses duymadım şuana kadar. daha dikkatli dinleyeyim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35439 Bende böyle bir ses yok,hiç olmadı....Ümit söyledikten sonra da baktım duyamadım,hatta arabayı ileri geri ani durdurdum,yavaş yavaş giderken sağlı sollu manevra yaptım ama duyamadım...Acaba sizin söylediğiniz ses başka bişey mi?Benim arabada duyduğum sesler sol kapıdaki trimlerden gelen tırıltı sesi ile yÜksek hızlardaki rÜzgar sesi..Ha birde kışlıkları takınca çok hafiften bir yol sesi duyuyor gibiyim ama hiç rahatsız olmuyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35444 Bende de bu ses var. Park yerinden çıkarken denedim, gerçekten normalden fazla gibi. Bu zamana kadar dikkat etmemiştim ancak bugün dikkatle dinleyince normalden fazla bir çalkalanma sesi var malesef. Arabanın deposu full sayılır 15 km yol yaptım henüz. belki azalında daha az ses oluyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35448 Kesinlikle müthiş bir lambur lumbur var.. Ses asiri derecede rahatsızlik verici.. İlk ceyrek bitince ozellikle .. Kesmeyi başaran olursa burdan yazarsa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35449 arkadaşlar benim focus 3 te böyle bir sorun yok varsada beni rahatsız eden bir ses olayı yok.yaklaşık 1 haftadır arabamı kullanıyorum bu forumda olsun başka sitelerde olsun focus 3 le alakalı cok sert eleştiriler yapılıyor.yok ses alıyor,yok tıkırtı geliyor ne bileyim bir sürü şikayet ediliyor.ben 1 haftalık deneyimimle ama buna karşılık 10 yıllık ehliyet sahibi olarak kullandığım diğer marka renault laguna,mazda 3,seat toledo,honda civic,toyata avensis,ford focus2 gibi araçlara göre cok samimi söylüyorum bence en az 5 gömlek fazla yeni focus3. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35450 aracımız benzinli, bizim araçta da var. ilk duyduğumda şaşırmıştım, yeni üretilen bir araçta bu ses olur mu diye. şimdi diğer tıkırtılar ve süspansiyon sesleriyle beraber alışmaya çalışıyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın