Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yakıt Deposundan Ses Gelmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Okyanustan geçip derede boğuldukları başka bir konuda bu bence :yeah:

mazot tam doluyken yaklaşık çeyrek düştüğünde ve yarıya inene kadar geri giderken bir anda durunca yada ani kalkış ve hemen duruşta lambur lumbur depoda çalkalanan yakıtın sesi geliyor aracın içine.

bunun sebebi ise depo içine dalga kıran dediğimiz engelleri koymadıkları için olsa gerek...

Benzinlilerde de var mı acaba bu ?

• Yanıt 96
  • Görüntüleme 28,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• m.ali kırtaş
    m.ali kırtaş

aynı problemi bende yasıyorum,bugune kadar yazılanları okudum ama cözüm anlamında bişey ortaya konamamış sanırım.. servisle gorustugumde bu sorunu yasayan bi musterilerinin daha oldugunu,onun deposu

• Benim de pek dikkatimi çekmedi, ama pek ses dinleyen biri de değilim. Tevfik'in önerisi ile Bocelli dinliyorum... Alttaki mesaja sonradan cevaptır, almaz mıyım, özellikle "Sogno" hem parça hem a

Yanıtlama zamanı:

benzinlilerde yok..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

%50 %75 dolu iken geliyor yani... Hmmm

Dalga kıran olmasa her türlü ses gelmesi gerekmez mi ?

varsada yetersiz sanırım.

ciddi ses var çünkü :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu sesi duymamak mümkün olmamalı :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Bende böyle bir ses yok,hiç olmadı....Ümit söyledikten sonra da baktım duyamadım,hatta arabayı ileri geri ani durdurdum,yavaş yavaş giderken sağlı sollu manevra yaptım ama duyamadım...Acaba sizin söylediğiniz ses başka bişey mi?Benim arabada duyduğum sesler sol kapıdaki trimlerden gelen tırıltı sesi ile yÜksek hızlardaki rÜzgar sesi..Ha birde kışlıkları takınca çok hafiften bir yol sesi duyuyor gibiyim ama hiç rahatsız olmuyorum...

Yanıtlama zamanı:

Bende de bu ses var. Park yerinden çıkarken denedim, gerçekten normalden fazla gibi. Bu zamana kadar dikkat etmemiştim ancak bugün dikkatle dinleyince normalden fazla bir çalkalanma sesi var malesef. Arabanın deposu full sayılır 15 km yol yaptım henüz. belki azalında daha az ses oluyordur.

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle müthiş bir lambur lumbur var.. Ses asiri derecede rahatsızlik verici.. İlk ceyrek bitince ozellikle .. Kesmeyi başaran olursa burdan yazarsa sevinirim

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim focus 3 te böyle bir sorun yok varsada beni rahatsız eden bir ses olayı yok.yaklaşık 1 haftadır arabamı kullanıyorum bu forumda olsun başka sitelerde olsun focus 3 le alakalı cok sert eleştiriler yapılıyor.yok ses alıyor,yok tıkırtı geliyor ne bileyim bir sürü şikayet ediliyor.ben 1 haftalık deneyimimle ama buna karşılık 10 yıllık ehliyet sahibi olarak kullandığım diğer marka renault laguna,mazda 3,seat toledo,honda civic,toyata avensis,ford focus2 gibi araçlara göre cok samimi söylüyorum bence en az 5 gömlek fazla yeni focus3.

Yanıtlama zamanı:

aracımız benzinli, bizim araçta da var. ilk duyduğumda şaşırmıştım, yeni üretilen bir araçta bu ses olur mu diye. şimdi diğer tıkırtılar ve süspansiyon sesleriyle beraber alışmaya çalışıyorum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.