Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496491 normal bir durum focus 3 lerde depo dolu iken bu şekilde çalkalanma sesi gelebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496499 Mete kimbilir nasıl kullanıyorsun araba sana böyle sesleniyor:):) --3 dakika sonra eklendi-- Depodan geliyorsa, normal deniyor genelde ses için.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496502 Fordun deniz kenarında hissetmenizi sağlayan hizmeti. ? Yarım depo ve üstünde duyuluyor genel olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496521 Bu ses benim araçta ya yok ya da duymuyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl comment_496543 sürekli dolu kullandığım halde duymuyorum öyle bir ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl comment_496544 Bir sorun olmaz, evet o ses var. Kimisi alışkındır fark etmez belli dolulukta ve gaz/fren hallerinde duyuluyor zaten. Örneğin, Mk3 dizel ve Mk4 dizel yakıt karşılaştırmasında sırasıyla iki aracı kullanınca net fark ediliyordu ses gelen ile gelmeyen; ses sistemi kapalı vs. Eski konumuzla birleştirildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl comment_496546 Merso A180, Opel Astra j, B7 Passat, Golf, Jetta, Seat Leon, Toyota Corolla, Auris, Alfa giulietta, önceki kasalardan civic hb dizel, Hyundai'nin bazı modelleri, Renault'un bazı modelleri, Subaru outback, Kia Cerato... bunlar benim görebildiğim modeller. Fazlası da var. Bu araçların hepsinin belli yıllarda üretilmiş modellerinden, çoğunlukla dizel motorlu araçlarından depoda ki çalkantı sesi geliyor. Şikayetleri mevcut. İlk zamanlar Focus'a özel olduğunu düşünmüştüm ama belli ki tüm sektör bundan etkilenmiş. Servise sorduğumda depoyu değiştirmenin çözüm olmayacağını, yeni deponun da aynı geleceğini söylediler. Tek çare deponun dışına yalıtım yaptırmak yahut hafif müzik açmak ? Şubat 23, 20197 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın