Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146422 Selam arkadaşlar araç seyir halindeyken lastiğin fırlattığı küçük taşlar aşırı ses yapıyor paliomda bile yoktu. En ufak yoldaki toz tarzı yerden bile geçsem aşırı ses geliyor. Bu ses kesilebilirmi davlumbazın olduğu yere herhangi bir koruma yaptırılıyormu. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146463 Aynı sorun Focus'dada mevcut maalesef. Taş, kum hiç fark etmiyor pata küte, pata küte aşırı ses geliyor arabanın içinde. Ocak 24, 201313 yıl Eyüp Gökmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146465 Aynı sorun Focus'dada mevcut maalesef. Taş, kum hiç fark etmiyor pata küte, pata küte aşırı ses geliyor arabanın içinde. bu durumda ya titanium farkı yada alt koruma işe yarıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146482 bu durumda ya titanium farkı yada alt koruma işe yarıyormuş Ben rahatsızlık duymadım hiç, çok taş toprak yola sokmadım ondandır belki de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201313 yıl comment_146510 Titanium ve style arasında yalıtım farkı yok diye biliyorum. Alt korumanın işi olabilir sizin arabanın sessizliği bu durumda ya titanium farkı yada alt koruma işe yarıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201313 yıl Yazar comment_146582 Aracım titanium garibime giden 2004 palio Go serisi aracım vardı onda bile bu tarz sesler gelmiyordu. Belki bana kızacaksınız ama paliom daha sessiz bir araçtı, yanlış anlamayın hiçbir şekilde kıyaslamıyorum. fiesta bir çok konuda başarılı bir araç bu segmentte çok fazla şey beklememek lazım diye düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın