Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Levent Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    108
  • Katılım

  • Son ziyaret

Levent Ö. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    '12 titanıum x TDCİ
  • Meslek:
    yönetici
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

799 profil görüntüleme

Levent Ö.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

45

Toplam Beğeni

  1. hayırlı olsun.. güle güle kullanın... bende taktırdım ama 280 tl ye mal oldu..
  2. ARAÇ: '12 TİTANIUM X TDCİ KASKO DEĞERİ: 56,250 + 3000 HASARSIZLIK PRİMİ ŞİRKET : BAŞAK GROUPAMA YILLIK BEDEL: 978,00 TL
  3. hayırlısı olsun.gule gule kullanın.. benımde şuan araştırdıgım ve yapmak istediğim değişim
  4. Bencede mantıklı..belki değiniz gbi plakadan araştırırsa belkide bu siteden resımlere ulaşabılırler.. ben satıcıya mesaj atmayı düşünüyorum.bu aracı eger bile bile satıyorsa bu düpedüz sahtekarlık.
  5. HİÇ SATICIYA MESAJ GÖNDERDİNİZMI SİTEDEN..BELKİ İLANI KALDIRIR.. BİR İNSANIN PERT KAYITLI BU ARACI ALMASINI ENGELLEMİŞ OLURUZ..
  6. istersenız bir focusclab klanı kuralım bende 78 lewel im
  7. fucus yazılısını almayın bence.ben aldım taktım, diğeri sade oldugu için daha hoş duruyor. bu arada aliekspress de daha uygun. ben 7,5 dolar a getirtmiştim..ebay da aynısı 12 dolar.
  8. öncelıkle geçmiş olsun... en kötüsü bu olsun.. benimde benzerı başıma geldi.yani klima düğmesi tam tur boşa dönuyordu.servise göturdum.( izmir - izkar ) bozuldu dedim. aynı gunun akşamına aldım.dugme butonlarının oldugu bölum sabit bir parça.komplke onu değiştiriyolar..
  9. ahhh ahhh eski arabamın yenisi mazda 3 un yeri başka dır bende... km göstergeleri yeni kasa volvo s60 ve s80 den alıntı gibi olsada spor çizgilere tasarlanacak en guzel iç dizayn olmuş.. şimdi focus' umdan soğudum
  10. Levent Ö.

    Xenon Renk Konusunda..

    bencede kesinlikle merceksiz xenon tamamen yanlış bir tercih..onun yerine osram nıghtbraker plus 5000 k ampul kullanın hepsinden iyidir. ben kullanıyorum. ve çok memenunum..
  11. koray oto yu bende onerıyorum..gecen ctesi yaptırdım.işçilikleri guzel. 3m değildi yaptırdıgım ama iyi bir malzemeydi. sadece arka camlar ve arka farlarada aynı yerde karartma yaptılar. 150 tl ödedim.isterseniz numarasınıda verebilirim.
  12. walla ozaman geç oldu. . bende gunduz ledi getirtmiştim.geldi taktım.ondanda tavsiye ederim.resım koyacagım buraya..en kıza zamanda ... walla bnde şaşırdım.urunu ladım dedim bune ya.kım tasarlamış bunu. hemen anahtarımıza uyacak diye sipariş verdım ama fiyasko
  13. dogan bey hevesinizi kırmak istemem ama 3. siparişinizi iptal edin derim.çünkü bende farklı bir ilanda bunun fosforlu yeşilini sipariş ettim ve urun elime geçince çok şaşırdım.çünkü tamamen kullanışsız bir ürün.anahtar kılıfı gibi duruyo ama alakası bile yok.anahtar içine girmiyo.girse bile anahtarı açamıyorsunuz..sizdeki anahtar nasıl bilmeme ama ben kullanışsız buldum.ben görür gürmez size yardımcı olmak istedim. karar sizin yine bir tekrar bakın istersnız.. ayrıca ilk siparişinizi bende getirttim.krom çerçeve çok zengin duruyo araçta..
  14. güzel olmuş güle güle kullanın....
  15. guzel olmuş..gule gule kullanın. bende klima düğmelerini yazılı aldıgıma pişman oldum.ama yinede eskisinden iyidir. tavan aydınlatmayı bende beyaz led düşünüyorum..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.