Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Koç

Üye
  • Toplam İleti

    346
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Burak Koç Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus3 Titanium
  • Meslek:
    Satınalma
  • Cinsiyet:
    Bay

Burak Koç's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

423

Toplam Beğeni

  1. Piyango banada vurdu ..Biraz önce hortum için benide aradılar yarın gelin garantiden ücretsiz olarak değiştirelim dediler...hadi hayırlısı..
  2. Bizim şirket araçlarında sık rastladığım olay bu..Bu durum arkadaşlarında dedikleri gibi diskin yamulmasından kaynaklanıyor..bununda başlıca sebeplerinden biride diskler sıcakken yıkamada tazzikli suyla disklere yakından su tutmalardan dolayı oluyor... Diskleri tornada taşlatınca problem ortadan kayboluyor.
  3. KTM Duke200 ve kawa er6f 2i tercih ederim hele istanbul trafiğinde ulaşım için kullanmak için şart bence..
  4. Bütün Motorsiklet grupları ile birlikte bugün istanbulparkta sezon açılışı partisi vardı..Bizde baba-oğul motorlarımızla oradaydık..işte bir kaç foto.. http://imgur.com/VFs2hu7 http://imgur.com/DClTJE6 http://imgur.com/UgyQaOn http://imgur.com/4BAOdAf http://imgur.com/rSNurLP http://imgur.com/lnInX9d http://imgur.com/tv2CT9a http://imgur.com/skFbNBg http://imgur.com/5KzkgZL http://imgur.com/G5JdOvS http://imgur.com/vCCiktS
  5. Ufff...canım çekti...
  6. Tühh..öpücüğü kaçırdık.. buarada tarzım olmayan bir araç,ama kalabalık aileler için ideal gözüküyor.
  7. ellerinize sağlık..Anadola ve sizin miniğe hasta oldum..
  8. Eğer bütçe yeterse 17jant lastik+yay+cam filmi - titantium spoiler .
  9. Metin kardeşim merhaba, Ben şirket araçlarını ve kendi aracımı Maltepedeki Şahsuvaroğluna götürüyorum.Benim aracımda aynı sizinki gibi km.dolmadığından iki bakımda yıldan girdi.Hatda ikinci bakım için geçen gün götürdüm. Oraya giderseniz müşteri temsilcisi Berk Soylu 'yu bulun.Benim ismimi verin ve benim gönderdiğimi söyleyin.Eminimki bana yapılan ilgi ve alaka sizede gösterilecektir.Hatda oraya gittiğinizde veya gitmeden beni arayabilirsinizde ben burdan Berki arayıp sizi yönlendirebilirim. Kısacası ben memnunum,araba titizliğinde kıl olduğum için beni iyicene tanıdılar ve sağolsunlar azbuçuk nazım geçiyor.Ama sizin beklentileriniz nasıl olur memnun kalırmısınız kalmazmısınız bilemem.Ben sadece bukadar yardımcı olabiliyorum size.. Kolay gelsin.
  10. Dün aracımı ikinci periyodik bakıma soktum. Start-stop olayı bendede yakın zamanda çalışmamaya başlamıştı.Dün servisde aküyüde kontrol etmelerini söyledim.Aküyü ölçtüler ve %75' düşmüş ve sizlerinde dediği gibi akünün değeri düşünce start-stop devreye girmiyor.(Fordlara mahsus bir şey buda) Neyse Aküyü sarj ettiler akünün değeri %100 şu an ve start-stop canavar gibi çalışıyor..
  11. Valla İsteyen isim takar isteyen takmaz..ne varki bunda..madem böyle bir başlık açılmış bende fikrimi söyleyeyim bari.. Bu arada istediğinizi söyleyebilirsinizde bana ben alınmam pek... Bundan önceki aracım siyahtı,adıda ARAP dı...Motorsikletimin rengide siyah onun ismide halen ARAP.. Canım Focusumda beyaz adıda Beyaz Prenses... Yağmurda dışarı gezmeye çıkarmam,kar nedir hala bilmez zavallıcık....Gecede arada bir kapalı garaja iner bakarım üşüyormu ,bir şeye ihtiyacı varmı diye,Bazen acıkmış olur,bir bardak ılık benzin içirir,uykuya dalmasını beklerim.. Bende böyle valla..yalan yok..
  12. Soğuk soğuk su içip sırtınız terliyor,ondan dolayı böyle hissediyorsunuz..
  13. Fotolar ve videolarla harika bir anlatım olmuş,ellerine sağlık Yakup.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.