Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün Led Gündüz Farı Taktırdım Pahalımı Acaba 350 Tl

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün gündüz led farı taktırdım 350 tl ye.Acaba pahalımı serviste taktırdım.

Bide focusculardan desteğe ihtiyacım var.Yarışmaya katıldım beğenilerinize ihtiyacım var.Teşekkürler.

06mfk93 plakalı aracım.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=685045448183413&set=a.683830151638276.1073741832.206345872720042&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

Ben on ızgara ya takılan ledleri hic beğenmiyorum hic yakışmıyor araca ayni clio nun ledleri gibi saçma yerde ..en guzel led x paket teki farla bütünleşmiş olan ledler .bu x paket teki ledlere benzer

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-ship

• Cem Boneval
    Cem Boneval

O fiyata bir de kalite tartışılsa acayip olurdu zaten, güle güle kullanın, çok pahalı!

Yanıtlama zamanı:

Ben on ızgara ya takılan ledleri hic beğenmiyorum hic yakışmıyor araca ayni clio nun ledleri gibi saçma yerde ..en guzel led x paket teki farla bütünleşmiş olan ledler .bu x paket teki ledlere benzer ledler satılıyor piyasada onlar daha güzel. ..Tabi bu benim şahsi görüşüm başkası begenebilir ben beğenmiyorum bu şekildeki ledleri....Güle güle kullanın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tabiki araca sonradan takılanlar orjinali gibi durmuyor.Ama keseyide düşünmek gerekiyor.Far taktırmak isterim ama maliyeti yüksek gelir bana.Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, o ışık 350tl mi   :blink:

Yanıtlama zamanı:

Cenmax markası sanırım servis bana da aynı fiyatı çekmişti.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, o ışık 350tl mi   :blink:

Aşağıdaki üçgenler ile birlikte olabilir birde bu ışıkların gerçekten kaliteli olanları da var (pilipis di sanırım).. Unutmazsam eklerim çok şık'lar

Yanıtlama zamanı:

Taktıralı 1 hafta oldu.350tl bende yaptırdım.

Taktıralı 1 hafta oldu.350tl bende yaptırdım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi serviste taktırdım komple o platiğiyle birlikte.Ford un onayladığı en iyi markaymış ama arabadan bakıp markasını sizlere iletiyim.Fiyatı için pahalı diyen arkadaşlarım var sizce pahalımı.

Yanıtlama zamanı:

pahalı desek ne olacakki ; sonuçta takılmış aracına ...  Bana pahalı geldi geri sökün de diyemeyeceğine göre , güle güle kullan ...   Zaten dile getirilmiş ; bu konular almadan , taktırmadan önce sorulmalı  :fikir:  ...

Yanıtlama zamanı:

@Teoman Akyar abinin araç daha net bilgileri verebilir. Fotolar ne kadar kaliteli çekilsede canlısı gibi olmuyor.

Ben ilk kez beğenmiştim canlı görerek. Çakma durmuyordu.

IMG_2250-1.jpg

IMG_2252-1.jpg

IMG_2253-1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-shipping-2012-Ford-Focus-3-LED-DRL-daytime-running-lights-fog/1278310397.html

Israrla sordunuz diye yazdım...

Yanıtlama zamanı:

Aşağıdaki üçgenler ile birlikte olabilir birde bu ışıkların gerçekten kaliteli olanları da var (pilipis di sanırım).. Unutmazsam eklerim çok şık'lar

Philips olanına baktım ben sadece led 199$  :angry:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.