Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Taner K.

Üye
  • Toplam İleti

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Taner K. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    OSMANİYE
  • Arabam:
    FOCUS 2.5 1.6COMFORT
  • Meslek:
    ÖĞRETMEN
  • Cinsiyet:
    Bay

Taner K.'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Toplam Beğeni

  1. benimde 2010 focus dizel var her zorlandığında debriyaj balatasından uğultu geliyor, focuslarda olabilecek normal bir durummuş 3 ayrı yetkili servise götürdüm bu normal focusta olur dediler. 100bin km yi devirmeden değiştirmeyin dedi. şuan 53bin km de aracım.
  2. kesin garantiden değişir. fiyat farkını ödemeyi teklif edin olmuşken titanium direksiyon taktırın.
  3. merhaba arkadaşlar 2011 focus comford aracıma çok abartılı olmayan sade ve kaliteli bir ses sitemi yaptırmak istiyorum. paylaştığım ürünlerle ilgili yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. http://www.sony.com....eri/xs-gtx1622s http://www.sony.com....orleri/xm-n1004 mid takımını kapılara taktırıp paylaştığım amfiyle de desteklemek istiyorum, belki bide sony slim bass takarım ama emin değilim. siz değerli dostlardan tavsiyeler bekliyorum
  4. bence bu fiyat aralığında en iyisi 1.6 multijet 120hp BRAVO olur. hem şık hem de donanımlı İtalyan arabası. otomatiği nasıldır bilemem ama çevremde kullanalar var şikayet etmiyorlar vitesle ilgili.
  5. teşekkür ederim Hüseyin bey. benim klima düğmelerinde hiçbir sıkıntı yok normal bir şekilde çelişiyorlar. çok teşekkür ederim Ahmet bey.
  6. bilgilerde bir anormallik varsa başka araca yönelin bence, araba alırken de kullanırkende de kafanızın rahat olması lazım ki zevkle direksiyona geçin.
  7. teşekkür ederim hakan bey. ledleri Adanadan bir oto aksesuarcıdan aldım, çifti 10tl ampulün fotoğrafını da sizin için ekleyeyim çok güzel aydınlatıyor. hem parklarda çok güzel duruyor hem de tüm iç aydınlatmalar süper oluyor. arıza falan yanmıyor herhangi bir sıkıntı olmuyor
  8. 276 tl de çok ya ben 100-150 arasında bulur muyum diye aklımdan geçirmiştim ama galiba olmayacak,bu sevdada vazgeçmek zorunda kalacağım gibi. ilginize çok teşekkür ederim Murat bey. ben aracımdaki difüzörü sahibinden.com'dan aldım ama sizin linkteki daha güzel bi malzeme ben o siteden aracıma deneme amaçlı birkaç küçük parça sipariş etiim ama daha elime geçmedi. aldıklarım elime sorunsuz geçerse bende o siteyi aktif kullanmayı düşünüyorum. İbrahim bey ben en iyisi hafta içi onları arayıp bi görüşeyim, başka türlü bulamayacağım yardımınız için çok teşekkür ederim.
  9. bu linkteki direk rs tampon benim aradığım parça orijinal tampona uyumlu bir ızgara
  10. Arkadaşlar fotoğrafını paylaştığım focus 2,5 için olan bu tampon ızgarasını ve st ön panjuru nasıl temin edebilirm yardımcı olabilir misiniz?
  11. çok teşekkür ederim. Ben özellikle yazılı aldım klima düğmelerini, daha hareketli gösteriyor. çok teşekkür ederim. tavan aydınlatması beyaz led olunca bayağı güzel ışık veriyor hem kullanışlı hem de şık. focus yazılı klima düğmeri şuan güzel görünüyor bana ama zamanla sıkılırsam bakarım çaresine bundan sonra daha dikkatli olurum acemilik var daha
  12. ARACIMIN TÜM AYDINLATMASINI BEYAZ LED AMPULLERLE DEĞİŞTİRDİM LED PARK AMPULLERİM VE 4300K PHİLİPS SİS AMPULLERİM led plaka aydınlatması aracımın bagaj aydınlatması bana çok zayıf geliyordu orijinal lambadan bir tane daha alıp diğer aydınlatmanın tam karşısına monte ettim ampulleride beyaz led ile değiştirdim bu benim yaptığım 2. lamba buda orijinal lambası değerlendirme sizin VEEE SONUNDA BENDE KLİMA DÜĞMELERİME KAVUŞTUM ÇOKTA GÜZEL OLDU
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.