Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Hb sedan fiyat farkı kalkmış, 1.0eb sadece titanium'a geçmiş gibi. Ama fiyatlar uygun bence ülke şartlarını göz önüne alırsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 1.5 motorların hiçbiri yok Bunları aylar önce açıkladık, ne zaman geleceğine dair. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ama bu kuZu oldu vallahi. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Makyajlanmış bir araç için bence sınıfındaki araçlar düşünüldüğünde fiyatlar gayet makul. Gerçi ben Focus'a tek rakip olarak VW grubu araçları gördüğüm için onlara göre değerlendiriyorum. Herkesin merakla beklediği esasında otomatik seçenekler. Özellikle de dizel otomatik seçeneği. Bakalım onda durumlar ne olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ön Led'er sinyal verince artık birazcık kısılıyor Makyaj öncesi eklenmemiş olan garip şeylerden biri. Fiesta'ya benzedi focus Kimi tipine göre benzetiyor işte kimi cıncığına bakarak Herkesin merakla beklediği esasında otomatik seçenekler. Özellikle de dizel otomatik seçeneği. Bakalım onda durumlar ne olacak. 1.5 Ecoboost ve 1.5 Tdci otomatik farkları benzinli 1.6 gibi olacaksa yani 5.000 tl gibi; peynir ekmek olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) Titanium dizel sedan şeker kirmizi tekno+ bixenon+sunroof 80 bine alabiliyorum ne dersiniz? Yoksa dizel otomatik beklwyeyim mi? Sadece navigasyon yok. Kasım 21, 2014 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Titanium dizel sedan şeker kirmizi tekno+ bixenon+sunroof 80 bine alabiliyorum ne dersiniz? Yoksa dizel otomatik beklwyeyim mi? Sadece navigasyon yok. Ben olsam, tamamen şahıs 1.5 dizzy Powershift + Xenon + Navi alırdım. Sunroof ve tekno olmasa da olur. Hatta naviyi forumca sonradan ekleyebiliriz heralde ona da gerek kalmayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ramazan bey'e katılıyorum. Hatta sadece vw ile değil, diğer muadillerine nazaran uygun bir fiyat. Bu fiyatlarla türkiyede iyi bir satış grafiği yakalar. Hatta 2014 modellerde düşüş olursa ilk 3 e girer. Hatta 1. Bile olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Hayırlı olsun, bu yılki satış rakamlarına göre %10-15 artış beklerim O da dizel otomatik hatırına, biraz daha toparlanmış, ama genel karakteri değişmemiş. Hala içi basıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) Resmi sitede iç donanım özellikleri verilmemiş, linkine tıklayınca dış özellkler açılıyor. Bizim elimizde mevcut mu? Tamamdır sitemizde buldum Kasım 21, 2014 Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Bu fiyatlar bu sene için geçerli değil mi? Acaba 2015 te almak istersek fiyat farkı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Sunroof opsiyonel mi yoksa hangi pakete ilave edilmiş Ayrıca 1.5 tdci 120 ps hb 74500 Adaptif far 3900 Tekno paket. 5000 Navigasyon geri görüş 2000 Metalik renk ? Elektrikli sunroof. ? Böyle bir aracı bayiye sipariş geçtiğim zaman ne zaman elimde olur . Ne kadar ücret ödemem gerekir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Bu fiyatlar bu sene için geçerli değil mi? Acaba 2015 te almak istersek fiyat farkı olur mu? Arabaya talep olursa fiyat artar Döviz artarsa fiyat artar Ötv değişirse yani yükselirse fiyat artar Model yılı değişiyor diye fiyatın artacağını sanmam çünkü zaten sınırlı stok geliyor elde mal kalmaz haliyle bu politika izlenmez. Düşer mi? O iş zor Yüksek oranla benzer kalabilir. Sunroof opsiyonel mi yoksa hangi pakete ilave edilmiş Ayrıca 1.5 tdci 120 ps hb 74500 Adaptif far 3900 Tekno paket. 5000 Navigasyon geri görüş 2000 Metalik renk ? Elektrikli sunroof. ? Böyle bir aracı bayiye sipariş geçtiğim zaman ne zaman elimde olur . Ne kadar ücret ödemem gerekir ? 1.5 tdci yok, 1.6 tdci fiyatı o. 1.5 tdci otomatik olarak gelecek. (en azından 2016'ya kadar son bilgi bu) Bayiye kaç ödemeniz gerekir için; valla bi sormak lazım Şuan elde zor araba bulursunuz o yüzden pek inmeyebilirler ama ortalama 85 bin tl ödersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yakup dizel otomatik beklemi dersin. Şuanki aracım Punto 95hp Dizel Otomatik ve cam tavanlı o yüzden Sunroof istiyorum. Manuele geçmek zorlar tabi. Fakat otomatik fazla fiyatla geleceği kesin ne yapsam bilemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Arabaya talep olursa fiyat artar Döviz artarsa fiyat artar Ötv değişirse yani yükselirse fiyat artar Model yılı değişiyor diye fiyatın artacağını sanmam çünkü zaten sınırlı stok geliyor elde mal kalmaz haliyle bu politika izlenmez. Düşer mi? O iş zor Yüksek oranla benzer kalabilir. 1.5 tdci yok, 1.6 tdci fiyatı o. 1.5 tdci otomatik olarak gelecek. (en azından 2016'ya kadar son bilgi bu) Bayiye kaç ödemeniz gerekir için; valla bi sormak lazım Şuan elde zor araba bulursunuz o yüzden pek inmeyebilirler ama ortalama 85 bin tl ödersiniz. 1.6 tdci var zaten bende onun için beklemek daha iyi olacak galiba belki bakarsın 2.0 dizel st gelir allah büyük onu alırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap