Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Orkun S.

Üye
  • Toplam İleti

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

Orkun S. tarafından yazılan her şey

  1. Ford Türkiye resmi sayfasınada eklenmiş araç.
  2. Yakup abi Çin'deki tanıtımın videosu ya da fotoğrafları yok mu? Sedan karoser hakkında net fotoğraf yok hâlâ sitede, artı başka sitelerde.
  3. Tanıtım internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak mı? Lansmanı nereden takip edebiliriz?
  4. Bakalım sedan kasada focus yazısı nasıl gözükecek. Açıkçası ben tahmin etmiştim böyle bir büyük focus yazısını
  5. Cenevre-Detroit arası özel etkinlik diyorum.
  6. Son resimler eğer yeniyse demek ki bütün araçları renkli kamuflajla kaplamamışlar.
  7. Sedan yakıyor ortalığı. Ledler ve jant çok güzel göstermiş. Böyle bir jantla gelirse titanium donanım gerçekten harika olur.
  8. Bence ön taraf fena değil. Fiesta gibi fazla yuvarlak durmuyor. Sis farları beklediğimden iyi duruyor. En çok sedan tasarımını beğeneceğimizi düşünüyorum. Artık donanımları, teknik özellikleri ve fiyatı görmek için bekleyeceğiz. Bunlar iyi olursa bu araba satar bence.
  9. Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtılma olasılığı nedir? Sanırım Edge orada tanıtılacak.
  10. Bu haliyle gelecekse hiç gelmesin daha iyi. Arkasının öyle olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Ön tasarımında daha hırçın olacağını düşünüyorum. Fiesta gibi ördek suratlı, ebleh bir tasarımla geleceğini düşünmüyorum.
  11. https://tr.motor1.com/news/182673/ford-focus-active-soylenti/ 2018 başında tanıtılıp yaz sonunda satışa sunulacak deniyor.
  12. Broşürde yazmıyor abi. Yeni Fiesta Teknik Broşür adlı linkte yazıyor donanım özellikleride. Bende ilk önce sadece teknik bilgiler vardır diye düşünmüştüm ancak açınca gördüm donanım özelliklerini.
  13. Bence seneye Cenevre'de tanıtılacak. Çoğu haber sitesi bu yönde haber yapıyor. Ben hem o kadar uzun sürmez diye düşündüğümden hem de burada konuşulanlardan dolayı Frankfurt olarak düşünmüştüm.
  14. Frankfurt Otomobil Fuarı'na az kaldı. 14-24 Eylül olması lazım yanılmıyorsam. Bu tarihten önce tanıtılması zor görünüyor. Büyük ihtimalle bu fuarda görürüz Focus MK4'ü.
  15. Niye düşünüyorsun abi? MK4 gelince MK4 alırsın
  16. Abi bilmediğimden soruyorum, fuar haricinde tanıtım nasıl oluyor? Bir gün ansızın internet sitesinde mi yayınlıyor, yoksa kendi çaplarında bir fuar mı yapıyorlar? Teşekkürler, iyi günler
  17. https://tr.motor1.com/news/175234/ford-focus-uretimi-erken-mi-baslayacak/
  18. En dar iç hacimli ve en az bagaj kapasiteli C sınıfı araç diye tabir edilen Focus'tan en geniş iç hacimli ve en fazla bagaj kapasiteli C sınıfı araç olan Focus'a geçiş mi olacak acaba? Bu arada lafın gelişi söyledim bunları. Sonra gelip en dar iç hacim Focus'ta değil demeyin
  19. Aynen abicim. İlk güvendiğimiz yer burası. Bende sadece okuduklarımı buraya aktararak bilgi paylaşımında bulunmayı istiyorum Birkaç aya kadar kamuflajsız fotoğrafların çıkacağı düşüncesindeyim. Bu sene içinde de tanıtılacaktır bence bir otomobil fuarında.
  20. motor1.com adresinde hatchback Focus'un Mart 2018'de Cenevre'de tanıtılabileceğini söylüyor. Bu çok geç bir tarih değil mi? Mk4 konularının başlarını okuduğumda Mart 2018'de Türkiye'de satışa sunulacağı yazıyordu. Ben Mart 2018'de Sedan Ford Focus'u isterim
  21. https://tr.motor1.com/news/174400/2018-ford-focus-sedan-daha-premium/ Mobilde olduğum için sadece link atabildim. İsteyen fotoğrafları konuya ekleyebilir.
  22. Kusura bakma abi bilmiyordum. Bende yeni bir konu bulup forumu biraz canlandırmak istedim ama pek kısa sürdü . O zaman 6 ileri keyfi başlasın diyebiliriz.
  23. Bir soru sorarak yeni bir tartışma konusu açmak istiyorum Sizce bu sefer Focus'ta benzinli motorlarda manuel şanzımanda 6 ileri vites gelir mi yoksa 5 ileri ile devam mı edilir? Volkswagen,Peugeot,Honda,Toyota gibi bir çok marka 6 ileri şanzımanla satıyor araçlarını. Ford'unda artık böyle yapması gerekmiyor mu? Gerek konfor gerek yakıt tüketimi olarak lazım olduğunu düşünüyorum. 6 ileri şanzıman maliyetli olduğundan mı 5 ileri geldi şimdiye kadar acaba? Sizce 6 ileri gelir mi?
  24. Bugün güzel haberler peş peşe geliyor. Sedan karoser bence gerçekten şık olacak duruyor. Hem heybetli hem de heybetinin hakkını verecek bir araba izlenimi uyandırdı. Ayrıca 1.5 EB 150 PS 8 ileri tam otomatik şanzımanlı kombin çok iyi olacaktır. İnşallah fiyatlar makul seviyede olur. Hatchback'te pek heyecanlanmamıştım ancak sedanla birlikte Focus 4'ü bekleme heyecanım bir kat daha arttı.
  25. Sanırım yan aynaları biraz uzatmışlar ve daha sportif bir görünüme kavuşturmuşlar. Açıkçası Focus 3.5'taki aynalar gerçekten dar. Yüksekliği iyi ancak iyi bir görüş sağlaması için gerekli yatay uzunluğa sahip değil. Focus 4'te bu sıkıntı giderilecek gibi duruyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.