hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 (düzenlendi) bende bunu paylaşıcaktım hızlı davranmış arkadaşımız teşekkürler. Yorum:daha agresif olmuş.Beğendim sanırım Şubat 22, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 İç kısımdaki klima ve teyp kumandalarının olduğu kısım çok plastikimsi duruyor. Bizimkilerde krom bölümler vs var ve bunlar farklı bir hava katıyor. Yenisinde bahsettiğim bölümler daha soğuk görünüyor gibi. Ön tampon tasarımını beğendim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 dış ve içi de beğendim, ama iç mekandaki değişiklikler daha olumlu gibi, focus 3 le başlayan focus sevgim devam edeceğe benziyor, halihazır focusumu ancak, 1.6 eb ps şanzıman şartıyla değiştiririm herhal, birlikteliğimden bir şikayetim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 1.5 ecoboost 18x ps ve/veya düşük versiyonuna otomatik gelecek inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Düşündumde bu araba böyle gelirse bizimkiler ölecek. Zaten tanıyan adam az bu direk yeni kasa olarak oturacak, F2.5 eski kasa olarak tahtını koruyacak bizimkiler kaynayip gidecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Cam fiskiyeleri nihayet kaput altında ve klima kontrol ünitesinin altına bi saklama gözü gelmiş sanki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Eğer böyle gelecekse... Focus Mk 3 baştan böyle olmalıydı Neredeyse Mk 4 denilebilecek kadar değişmiş Tüm değişiklikleri beğendim, kesinlikle albenisi, fetişizm konusunda deneyimsiz olduğum için cinsel cazibesi konusunda yorum yapamayacak olsam da, daha şık, daha asil, daha dinamik göründüğü kesin. Önde tek panjur eski kasanın orta - ya - kaput altı şeklindeki dağınıklığını gidermiş ve gözü yormayan ve değerli hissi yaratan bir tasarıma yer vermiş. Çıkıntılı kaput, incelmiş far kasası, şekilsel uyumlu sis farları ile hem sadeliğe vurgu yapılırken hem de dinamik görüntü sağlanmış. Yan çizgide değişiklik fark etmedim. Sadece bu jantları pek beğenmedim, aslında rengi de... Arka tasarımda da stoplar küçülmüş, bagaj kapağı yeniden tasarlanmış ve stoplarla entegre daha keskin bir iniş gösteriyor, muhtemelen aerodinamiye katkısı vardır. İç mekanda genelde sadeleşme var. Isı kontrol ünitesine koltuk ısıtma da ekelnemiş, bazı kontrol düğmeleri vites yanına alınmış, ESP Off'u da burada görmek isterdik. Ses kontrol ünitesi de sadeleşmiş ve dokunmaya duyarlı büyük ekrana kavuşmuş. Öndeki gözün varlığı, çakmağın ve USB yeri daha kullanışlı görünüyor. Kısacası çok olumlu gelişmeler. Ve evet bizim Focus'ların pabucu dama atılır ister istemez. Yanılmıyorsam bu gece yarısı resmi görüntüler de yayınlanacak. Bakalım ne çıkacak, bununla uyumlu olursa tebrikler Ford! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 (düzenlendi) herşey güzelde şu hız sabitleyiciyi neden menü kontrolün olduğu yere koymazlar anlamadım.. ve böyle kalacaksa yeni halinde düğmeler bir birleriyle aynı hizada, parmaklarla rahat kontrol edilebilir mi göreceğiz.. şu anki durum daha iyi..cancel-res altta..artı-eksi üstte.. klima altı boşluk gözlük veya cep tel için iyi olmuş..zaten birde sürgülü bölüm var..ama oradaki usb tel içindir de, müzik usb için 2. bir giriş mevcuttur inşallah.. bu eleştirilerim aksi şekilde ortaya çıkarsa, iyi... birde her yenilik daha çekici gösterir bu muhakkak. gelelim sadede, bu donanımı hangi cart-curt paketlerle verecekler vites topuzunun oradaki düğmeleri okuyamadım. mesela alt donanımda olmazda oralarda boşluk doldurulmuş delikler olursa en gıcık gittiğim şeydir.. arabanın fiyatını iyice şişirdiler, makyajlı hali gelince bugünkü fiyatlarla satılır ve elde kalanlar ucuzlarsa bir nebze, yok üstüne 3-5 bin daha koyarlarsa sıkıntı.. era yı değştirmek için dünya borca girdik, focusu satıp tekrar focus almak için dünya borca gireceksek vay halimize. çoluk çocuk uzaklaşınca, focus tan sonraki arabam, b-max yada nissan note gibi bir şey olacaktır sanırım.. hb hiç düşünmem. test ettiğim 1.0 hb i sert bulmuştum sadece süspansiyon değil, fren pedalı bile dokununca fren yapıyordu. arkadaşa yeni aldık 1.0 tit.. o da aynı.. hb süspansiyonu anlarız serttirde, pedallar niye. arabanın motoru 1.0 sonuçta.. bizdeki 125 bg de hb deki 175 bg değil ki süper spor bir araba olsun. Şubat 23, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 herşey güzelde şu hız sabitleyiciyi neden menü kontrolün olduğu yere koymazlar anlamadım.. ve böyle kalacaksa yeni halinde düğmeler bir birleriyle aynı hizada, parmaklarla rahat kontrol edilebilir mi göreceğiz.. şu anki durum daha iyi..cancel-res altta..artı-eksi üstte.. klima altı boşluk gözlük veya cep tel için iyi olmuş..zaten birde sürgülü bölüm var..ama oradaki usb tel içindir de, müzik usb için 2. bir giriş mevcuttur inşallah.. bu eleştirilerim aksi şekilde ortaya çıkarsa, iyi... birde her yenilik daha çekici gösterir bu muhakkak. gelelim sadede, bu donanımı hangi cart-curt paketlerle verecekler vites topuzunun oradaki düğmeleri okuyamadım. mesela alt donanımda olmazda oralarda boşluk doldurulmuş delikler olursa en gıcık gittiğim şeydir.. arabanın fiyatını iyice şişirdiler, makyajlı hali gelince bugünkü fiyatlarla satılır ve elde kalanlar ucuzlarsa bir nebze, yok üstüne 3-5 bin daha koyarlarsa sıkıntı.. era yı değştirmek için dünya borca girdik, focusu satıp tekrar focus almak için dünya borca gireceksek vay halimize. çoluk çocuk uzaklaşınca, focus tan sonraki arabam, b-max yada nissan note gibi bir şey olacaktır sanırım.. hb hiç düşünmem. test ettiğim 1.0 hb i sert bulmuştum sadece süspansiyon değil, fren pedalı bile dokununca fren yapıyordu. arkadaşa yeni aldık 1.0 tit.. o da aynı.. hb süspansiyonu anlarız serttirde, pedallar niye. arabanın motoru 1.0 sonuçta.. bizdeki 125 bg de hb deki 175 bg değil ki süper spor bir araba olsun. vites topuzunun ordaki düğmeler start-stop-otomatik park birde park sensörü on/off tuşu , bir tuş daha var keşfedemedim ne olduğunu belki vw gibi esp falan tuşu koyabilirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 vites topuzunun ordaki düğmeler start-stop-otomatik park birde park sensörü on/off tuşu , bir tuş daha var keşfedemedim ne olduğunu belki vw gibi esp falan tuşu koyabilirler Düğmeler soylediginiz gibiyse mantikli olur yeni yerleri. Bir de saçma el freni şeklinden kurtulup elektronik yaparlarsa super olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 (düzenlendi) Düğmeler soylediginiz gibiyse mantikli olur yeni yerleri. Bir de saçma el freni şeklinden kurtulup elektronik yaparlarsa super olur.. düğmeler aynen o şekilde yalnız en alttaki düğmeyi çözemedim yalnız direksiyon simgesi gibi birşey var en alttaki düğmede o da yorgunluk tespit sistemi veya sürüşle ilgili başka birşeyi aktifleştirmek gibidir diye tahmin ediyorum ...El freni bence iyi bazen el freni ile dönmek gerektiği durumda elektronik olsa dönemeyiz Şubat 23, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Olmuş buna şeker kırmızısını ne gider beeeeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Her şeyiyle 10 numara olmuş, makyajlı kasanın yanında bizim titaniumlar hele ki X paket olanları nispeten idare ederde ama diğer donanımlar hapı yuttu sanırım. Gel gelelim zurnanın zırt dediği yere, fiyat durumu nasıl olacak acaba?.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Facebook'ta ""Bunun yerine sıfır Golf alınır""cılar demediklerini bırakmadılar arabaya Ayrıca bir ek daha Türkiye'ye de umarım bu donanımda gelir. Fakat full fiyatı 90k olacak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Şuan resmi açıklama yok hala fakat yorumlar gırla ve ciddi hele Facebook da ki boş boş insanları görünce iyiki baĞĞĞzı forumlar var diyoruz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar