Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Neyi bekliyorsun ki sen abicim,

Misal bu site olmasa veya başka yayın organları 1.0'ın satışda olduğunu bilecek miydin ? Atıyorum MFT veya SYNC bunlar ülkemize hiç gelmeyebilirde, gelmek zorunda da değil :D

Yani ne demek istiyorsun sen kardeşim dersen;

Gelen ve sunulan ne ise buna bakarak yönelmek mantıklı, araç sektörü böyle her ülkeye herşey verilmeyebiliyor bu çok doğal süreç..

Dışarılara bakmadan ülkedeki şart ve araçlara bakarak karar vermek gerekmektedir.

Ülkedeki şartlarda, ford için konuşuyorum, yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum fiyatlar ve sunulan donanım oranına baktığımda çok dalgalanma yaşanıyor. akıl oyunları yapmaya çalışıyor pazarlama depertmanı.. Bu da güven sarsıyor bende. beklemem bundandır.... ;) yoksa bende hemen isterim almayı ama karşılıklı güven esastır. Demem o ki zirve var dağın eteği var :D

• Yanıt 559
  • Görüntüleme 248,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ülkedeki şartlarda, ford için konuşuyorum, yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum fiyatlar ve sunulan donanım oranına baktığımda çok dalgalanma yaşanıyor. akıl oyunları yapmaya çalışıyor pazarlama depertmanı.. Bu da güven sarsıyor bende. beklemem bundandır.... ;) yoksa bende hemen isterim almayı ama karşılıklı güven esastır. Demem o ki zirve var dağın eteği var :D

Ne tür oynama oldu mesela ?

Fiyatlar her bayide artıyor iniyor..Donanımda pek bişey değişmedi isimler değişiyor.. :)

Trend misal ne ise o, style ne ise o (artı bile), tit ne ise o..

Yada ben anlamadım.

Yanıtlama zamanı:

Ne tür oynama oldu mesela ?

Fiyatlar her bayide artıyor iniyor..Donanımda pek bişey değişmedi isimler değişiyor.. :)

Trend misal ne ise o, style ne ise o (artı bile), tit ne ise o..

Yada ben anlamadım.

Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor :D Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burda ki bayiye gidiyoruz mesela (2-3 defa çaylarını içmiş olduk) adamlar tok satıcı utanmasa direk liste fiyatını verecek önüme. 500tl - 1000tl atıyor budur diyor kredili alınca liste fiyatını geçiyor :D Bu siteyi takip etmesem fazladan 3-5bin vermiştim çoktan. Adana ya gitmeyi bekliyorum, tit 1.0 smart paket bekliyorum. bekliyorum da bekliyorum :)

Fiyat işi ayrı mesele, sen almak istedin de araç bulmadık mı yani :D neyse

1.0 Titanium için bişey demek şuan zor..Minimum Eylül. (Sadece benim tahminim)

Yanıtlama zamanı:

Biliyorsun 1.0 style için Aylin burada 46500 rakamı verdi. Otokoç hafta sonu bana 47500 dedi. Dün başka bir bayi 48200 dedi (opak HB için). Korkarım haftaya liste fiyatının üstüne çıkacak :D

Ben golfVII 1.2 tsi bekliyorum artık :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

Biliyor musunuz, bu beklenecek yıl sonları asla bitmeyecek...!

Ben bekledim de ne oldu start-stoptan mahrum kaldım...Daha fazla beklemicem dedim bu sefer de sony ve tekno paketi alamadım....Ya hiç beklemiceksin ya da beklemişken tam bekliceksin....Sabreden derviş misali....Biz derviş olamadık ^_^ Ama en çok üzüldüğüm ne sony ne sürüş takip asistanı ne de uzun-kısa far..Tek kör nokta olmadığına üzülüyorum arabamda..Şehir içi trafikte çok ama çok gerekli ve kurtarıcı...Umarım sonradan eklenebilir bişeydir de ben de arabama eklettiririm....

Yanıtlama zamanı:

Yıllardır takip ettiğim şey; Ford araçlarını ülkeye giren ilk partiden alacaksınız otosan henüz kırpma yapmamış oluyor.

FII aracım TR ye ve izmire gelen ilk 3-5 araçtan bir tanesiydi ve X paket dışında en dolusuydu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otosan F3'de kırpmadı..

Aptal almanlar ilk partide start-stop yolladı sadece.(ekleme demek lazım buna) Listelerde bunu görmedik dahi biliyorsunuz..

Nitekim donanım hep ekleniyor üzerine..Henüz kırpılma yok gibi :yeah:

Yanıtlama zamanı:

sanırım my for touch denilen sistem bu.. navigasyon ve geri görüş kamerası da mevcut... dediğiniz gibi bu gelecekse ve bizim araçlarımıza uygulanabilecekse sony müzik sistemi almam ben bunu beklerim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Artık beklemeye gerek yok :)

Opak 53.750 (indirimli liste)

Yanıtlama zamanı:

Artık beklemeye gerek yok :)

Opak 53.750 (indirimli liste)

bu fiyat tit + smart paketli 5k fiyatı mı?

Yanıtlama zamanı:

Evet..Benim tahminim :yeah:

Özetle 1.6'dan 1500 lira pahalı işte :)

şimdi aradım titler yok diyor

zorla sipariş girilebildiğine ikna edebildim. sonrada fiyat veremem diyor. Mrkezle konuşup dönecekmiş bakalım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.