Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

titanium alalım dedim sedan olsun benzinli olsun dedim 49tl lik bir fiyat çıkarttılar tamam dedim el sıkıştım özelliklerinde

kendi kendine park etme sony teyp falan var dedi:)

sizce titan. sedan benzinli nasıl bir araçtır sizce almalımıyım yoksa hb trend plus dizel mi alayım?

Bence bir yanlışlık var.

Size verilen fiyat 1.6 atmosferik benzinli fiyatıdır, yeni Titanium'lar daha gelmedi, ancak sipariş alındığını söylüyor Yakup, ve Sony yeni modellerde olacak (tabii C-Max değilse). Ayrıca yeniler büyük olsaılıkla 1.0 EB motor ile gelecekler. Şu andaki test araçları bu donanım ve motor ile dağıtılıyor.

Pazartesi göreceğiniz eğer test aracı ise Sony vb. olabilir, ama onu da hemen almanız mümkün olmayabilir.

Yok Pazartesi satın alacağınız araç gelecekse onda da Sony olma olasılığı neredeyse imkansız.

Verilen fiyat sipariş edilecek yeni Titanium 1.0 EB için ise hiç düşünmeden alın, yok eskisi için ise (Sony'siz ve 1.6 atmosferik olan) liste pşin fiyatından 2000 TL indirimli, yani kendince cazip.

Bence bayi ile bu çerçevede bir daha konuşun.

Benzinli nasıldır derseniz, 1.6 atmosferik göreceli az yakan, güvenilir ve uzun ömürlü bir motordur, performans düşkünlerini çok tatmin etmeyecektir, LPG uyumlu olup ekonomiyi böyle de arttırabilir. 1.0 EB yüksek torku, göreceli düşük tüketimi ve düşük vergisi ile daha ilgi çekici ve tercih edilecek motr. Onda LPG şimdilik zor, ayrıca henüz kullanıcı deneyimioldukça kısıtlı, ama şu ana kadar geri bildirimler çok olumlu ve umut verici.

Dizel daha pahalı, daha ekonomik, ancak kullanım keyfi bence benzinli gibi değil (EB ile kıyaslayarak söylüyorum)

• Yanıt 559
  • Görüntüleme 249,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu ne ya, bu saatten sonra Focus'un donanımını anlamak için kümeler teorisini falan mı öğrenmek gerekecek...

Benim yorgun ve yıpranmış hafızamın bunları ne anlaması ne de aklında tutması mümkün değil.

Giderek arabadan elektronik bir oyuncağa yöneliyoruz ve işin özü ıskalanıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İşin öz'ü basit fakat herkes yazınca karışıyor.

Titanium ilk çıktığından beri

oto park opsiyonu vardı.

Sonra,

Aktif şehir için ve ısıtmalı cam oto park'a dahil oldu ismi de PLUS oldu..Yani tit'den aktif şehir içi ve cam çıkmıştı..

Sonra,

Oto park ile Sony buluştu ismi de Smart oldu...

Aktif şehiriçi'de (cam ile) GÜVENLİK paketi olan TEKNO'ya dahil edildi..

Yanıtlama zamanı:

İşin öz'ü basit fakat herkes yazınca karışıyor.

Titanium ilk çıktığından beri

oto park opsiyonu vardı.

Sonra,

Aktif şehir için ve ısıtmalı cam oto park'a dahil oldu ismi de PLUS oldu..Yani tit'den aktif şehir içi ve cam çıkmıştı..

Sonra,

Oto park ile Sony buluştu ismi de Smart oldu...

Aktif şehiriçi'de (cam ile) GÜVENLİK paketi olan TEKNO'ya dahil edildi..

Yok be usta, işin özü, arabada basacaksın gidecek, viraja gireceksin sorunsuz dönecek, güvenli duracak, bunlara yoğunlaşılacak, sürüş keyfi olacak kısacası, böyle ıvır-zıvırlarla oyalanırken benim için kaçan öz bu!

Ha hepsi Focus'ta var mı var, ama kaç kişi bunu önemsiyor (forum dışı düşünelim) be kaç kişi kağıt kalem donanım hesabı yapıyor?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok be usta, işin özü, arabada basacaksın gidecek, viraja gireceksin sorunsuz dönecek, güvenli duracak, bunlara yoğunlaşılacak, sürüş keyfi olacak kısacası, böyle ıvır-zıvırlarla oyalanırken benim için kaçan öz bu!

Ha hepsi Focus'ta var mı var, ama kaç kişi bunu önemsiyor (forum dışı düşünelim) be kaç kişi kağıt kalem donanım hesabı yapıyor?

Aynen öyle..

Yanıtlama zamanı:

Az önce bir işim için izkar servise uğradım ve orada yeni style ların donanımı ile ilgili öğrendiğim şey artık titanium haricinde hiç bir pakette bluetooh büyük ekran ve aux girişi mevcut değil.Trendlerdeki gibi küçük ekranlı bluetooth suz aux suz ve sadece usb girişli ses sistemi mevcut.

Buyrun servisteki liste soldaki liste eski style sağdaki ise yeni style donanımı

Yanıtlama zamanı:

Aynen abicim aynen.

Avrupa ile aynı olduk diyebiliriz,real titanium :P

Ama

• Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB)

girişi mevcut..TREND itibarıyla

Sadece usb girişi mevcut yazdımya :)

Yanıtlama zamanı:

Bence ya trendx ya da tit +X+smart+tekno sunroof almalı :D

Arasında hep bir şeyler eksik..

Yanıtlama zamanı:

Smart'ı Titanium'a yakın planda direk dahil etmeleri gerekiyor.

Sipariş geyiklerinden vazgeçmeleri iyi olacak.

Birde xenon opsiyon olsa

Titanium + Xenon

Tamamdır.Mis :D

Çok uyanık gördüm seni Yakup..Yok smartı titanyuma dahil et yok xenonu opsiyon olarak alabil...O biraz zor hatta imkansız,otosan asla smartı titanyumda standart yapmayacak ve çatır çatırda alacak o parayı milletten...Avrupada da öyle zaten....Xenonu da X paketi alamayanlar sonradan taktırtmak için uğraşıp duracaklar,aynen sony gibi 900 tl lkik xenonu 2000 TL.ye taktırtabiliyorsan taktırtacaksın....Tamam ben Sony için beklemeyip Sonysiz aldım arabayı ama siz de o kadar uyanık olmayın yani...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.