Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201214 yıl comment_101350 titanium alalım dedim sedan olsun benzinli olsun dedim 49tl lik bir fiyat çıkarttılar tamam dedim el sıkıştım özelliklerinde kendi kendine park etme sony teyp falan var dedi:) sizce titan. sedan benzinli nasıl bir araçtır sizce almalımıyım yoksa hb trend plus dizel mi alayım? Bence bir yanlışlık var. Size verilen fiyat 1.6 atmosferik benzinli fiyatıdır, yeni Titanium'lar daha gelmedi, ancak sipariş alındığını söylüyor Yakup, ve Sony yeni modellerde olacak (tabii C-Max değilse). Ayrıca yeniler büyük olsaılıkla 1.0 EB motor ile gelecekler. Şu andaki test araçları bu donanım ve motor ile dağıtılıyor. Pazartesi göreceğiniz eğer test aracı ise Sony vb. olabilir, ama onu da hemen almanız mümkün olmayabilir. Yok Pazartesi satın alacağınız araç gelecekse onda da Sony olma olasılığı neredeyse imkansız. Verilen fiyat sipariş edilecek yeni Titanium 1.0 EB için ise hiç düşünmeden alın, yok eskisi için ise (Sony'siz ve 1.6 atmosferik olan) liste pşin fiyatından 2000 TL indirimli, yani kendince cazip. Bence bayi ile bu çerçevede bir daha konuşun. Benzinli nasıldır derseniz, 1.6 atmosferik göreceli az yakan, güvenilir ve uzun ömürlü bir motordur, performans düşkünlerini çok tatmin etmeyecektir, LPG uyumlu olup ekonomiyi böyle de arttırabilir. 1.0 EB yüksek torku, göreceli düşük tüketimi ve düşük vergisi ile daha ilgi çekici ve tercih edilecek motr. Onda LPG şimdilik zor, ayrıca henüz kullanıcı deneyimioldukça kısıtlı, ama şu ana kadar geri bildirimler çok olumlu ve umut verici. Dizel daha pahalı, daha ekonomik, ancak kullanım keyfi bence benzinli gibi değil (EB ile kıyaslayarak söylüyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201214 yıl comment_101699 biraz geç kaldım bunu sormakta, listeyide inceledim ama gözümden kaçan bişey varmı merak ettim titanium + plus = titanium + smart + ısıtmalı ön cam - sony denklemi doğru mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201214 yıl Yazar comment_101701 Doğru. Ama eksik aktif sehir ici de yeni denklemde yok. Tekno ile geliyor o Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101756 Şöyle yani; titanium + plus = titanium + smart + ısıtmalı ön cam + aktif şehir içi güvenlik - sony Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101786 Bu ne ya, bu saatten sonra Focus'un donanımını anlamak için kümeler teorisini falan mı öğrenmek gerekecek... Benim yorgun ve yıpranmış hafızamın bunları ne anlaması ne de aklında tutması mümkün değil. Giderek arabadan elektronik bir oyuncağa yöneliyoruz ve işin özü ıskalanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101787 İşin öz'ü basit fakat herkes yazınca karışıyor. Titanium ilk çıktığından beri oto park opsiyonu vardı. Sonra, Aktif şehir için ve ısıtmalı cam oto park'a dahil oldu ismi de PLUS oldu..Yani tit'den aktif şehir içi ve cam çıkmıştı.. Sonra, Oto park ile Sony buluştu ismi de Smart oldu... Aktif şehiriçi'de (cam ile) GÜVENLİK paketi olan TEKNO'ya dahil edildi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101799 İşin öz'ü basit fakat herkes yazınca karışıyor. Titanium ilk çıktığından beri oto park opsiyonu vardı. Sonra, Aktif şehir için ve ısıtmalı cam oto park'a dahil oldu ismi de PLUS oldu..Yani tit'den aktif şehir içi ve cam çıkmıştı.. Sonra, Oto park ile Sony buluştu ismi de Smart oldu... Aktif şehiriçi'de (cam ile) GÜVENLİK paketi olan TEKNO'ya dahil edildi.. Yok be usta, işin özü, arabada basacaksın gidecek, viraja gireceksin sorunsuz dönecek, güvenli duracak, bunlara yoğunlaşılacak, sürüş keyfi olacak kısacası, böyle ıvır-zıvırlarla oyalanırken benim için kaçan öz bu! Ha hepsi Focus'ta var mı var, ama kaç kişi bunu önemsiyor (forum dışı düşünelim) be kaç kişi kağıt kalem donanım hesabı yapıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101800 Yok be usta, işin özü, arabada basacaksın gidecek, viraja gireceksin sorunsuz dönecek, güvenli duracak, bunlara yoğunlaşılacak, sürüş keyfi olacak kısacası, böyle ıvır-zıvırlarla oyalanırken benim için kaçan öz bu! Ha hepsi Focus'ta var mı var, ama kaç kişi bunu önemsiyor (forum dışı düşünelim) be kaç kişi kağıt kalem donanım hesabı yapıyor? Aynen öyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101807 Az önce bir işim için izkar servise uğradım ve orada yeni style ların donanımı ile ilgili öğrendiğim şey artık titanium haricinde hiç bir pakette bluetooh büyük ekran ve aux girişi mevcut değil.Trendlerdeki gibi küçük ekranlı bluetooth suz aux suz ve sadece usb girişli ses sistemi mevcut. Buyrun servisteki liste soldaki liste eski style sağdaki ise yeni style donanımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101808 Aynen abicim aynen. Avrupa ile aynı olduk diyebiliriz,real titanium Ama Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB) girişi mevcut..TREND itibarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101812 Aynen abicim aynen. Avrupa ile aynı olduk diyebiliriz,real titanium Ama Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB) girişi mevcut..TREND itibarıyla Sadece usb girişi mevcut yazdımya Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101814 Sadece usb girişi mevcut yazdımya Özür Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101868 Bence ya trendx ya da tit +X+smart+tekno sunroof almalı Arasında hep bir şeyler eksik.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101871 Smart'ı Titanium'a yakın planda direk dahil etmeleri gerekiyor. Sipariş geyiklerinden vazgeçmeleri iyi olacak. Birde xenon opsiyon olsa Titanium + Xenon Tamamdır.Mis Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101947 Smart'ı Titanium'a yakın planda direk dahil etmeleri gerekiyor. Sipariş geyiklerinden vazgeçmeleri iyi olacak. Birde xenon opsiyon olsa Titanium + Xenon Tamamdır.Mis Çok uyanık gördüm seni Yakup..Yok smartı titanyuma dahil et yok xenonu opsiyon olarak alabil...O biraz zor hatta imkansız,otosan asla smartı titanyumda standart yapmayacak ve çatır çatırda alacak o parayı milletten...Avrupada da öyle zaten....Xenonu da X paketi alamayanlar sonradan taktırtmak için uğraşıp duracaklar,aynen sony gibi 900 tl lkik xenonu 2000 TL.ye taktırtabiliyorsan taktırtacaksın....Tamam ben Sony için beklemeyip Sonysiz aldım arabayı ama siz de o kadar uyanık olmayın yani... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın