Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179192 <p> Yok, bak neler var: Alfa Romeo: Sportronic, Q-System, Q-Tronic Aston Martin: Touchtronic Audi: Tiptronic BMW: Steptronic Citroen EGS, SensoDrive Ford (USA): SelectShift Honda: iShift, S-matic, MultiMatic, SportShift Hyundai: Shiftronic, HIVEC H-Matic Jaguar: Bosch Mechatronic Kia: Sportmatic Land Rover: CommandShift Lexus: E-Shift Mazda: ActiveMatic Mercedes-Benz: TouchShift Mitsubishi: INVECS, INVECS II, INVECS III, Sportronic, tiptronic, Allshift Nissan: Xtronic Opel / Vauxhall: ActiveSelect, tiptronic Peugeot: 2Tronic, tiptronic Porsche: Tiptronic, Tiptronic S Saab: Sentronic SEAT: tiptronic Škoda Auto: DSG Subaru: Sportshift Toyota: ECT, Multimode manual transmission Volkswagen Ticari: tiptronic Volkswagen Binek: tiptronic (DSG) Volvo: Geartronic Güzel liste Mercedes 'deki Touchshift nedir yahu? Dokunuyor muyuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179193 Tronic, Shift veya Matic arasında seçim yapabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179195 Mercedes 'deki Touchshift nedir yahu? Dokunuyor muyuz? Yok, o dokunuyor, sen değiştiriyorsun :D Mercedes sonuçta sıradan olmamalı değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179196 Tronic, Shift veya Matic arasında seçim yapabilirsiniz. Tronic tercihimdir. Yok, o dokunuyor, sen değiştiriyorsun :D Mercedes sonuçta sıradan olmamalı değil mi? Ben dokunuyorsam o niye değiştirmiyor? Veya o dokunuyorsa niye ben değiştiriyorum? Mercedes yaptı gene Mercedes'liğini. Aferim ona otur 5 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179254 Triptronic yok derken? Bunların çoğunluğunda limitler haricinde istediğiniz zaman istediğiniz viteste gidemiyor musunuz anlamadım? Yoksa triptonik ile klasik tork konvertörlü şanzımanı mı kast ediyorsunuz? @Aydın Baran, Serdar abinin inememe sebebi yol ve yük kaynaklı diye tahmin ediyorum o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179256 Triptronic yok derken? Bunların çoğunluğunda limitler haricinde istediğiniz zaman istediğiniz viteste gidemiyor musunuz anlamadım? Yoksa triptonik ile klasik tork konvertörlü şanzımanı mı kast ediyorsunuz? @Aydın Baran, Serdar abinin inememe sebebi yol ve yük kaynaklı diye tahmin ediyorum o zaman. Triptronik derken manueli kastetmiştim ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179257 Triptronic diye bir isimlendirme yok, Tiptronic var, ve tabii diğer çekici pazarlama isimlendirmeleri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179258 Triptronic diye bir isimlendirme yok, Tiptronic var, ve tabii diğer çekici pazarlama isimlendirmeleri. Evet hatalı yazmışım. Daha doğrusu hatalı biliyormuşum. Anladığım kadarıyla ticari adlar bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179266 Triptronic yok derken? Bunların çoğunluğunda limitler haricinde istediğiniz zaman istediğiniz viteste gidemiyor musunuz anlamadım? Yoksa triptonik ile klasik tork konvertörlü şanzımanı mı kast ediyorsunuz? @Aydın Baran, Serdar abinin inememe sebebi yol ve yük kaynaklı diye tahmin ediyorum o zaman. Tiptronic(veya ticari adı her neyse) sanziman mekaniğinden bağımsız olarak manuel değiştirmeye izin vermesi benim bildigim kadarıyla. Yani CVT tiptronic te olur tork konvertorlu tiptronic te. Mesela bazılarında D 3 2 1 diye gider D de bu kullanacak maksimum vitesi belirtir tiptronic olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179267 Tiptronic(veya ticari adı her neyse) sanziman mekaniğinden bağımsız olarak manuel değiştirmeye izin vermesi benim bildigim kadarıyla. Yani CVT tiptronic te olur tork konvertorlu tiptronic te. Mesela bazılarında D 3 2 1 diye gider D de bu kullanacak maksimum vitesi belirtir tiptronic olmaz.+ - tuşları,kolu artık neyi olursa, = tiptronic o zaman, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201313 yıl comment_179268 + - tuşları,kolu artık neyi olursa, = tiptronic o zaman, Aynen ama dediğim gibi benim bildigim kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201313 yıl comment_179377 Aynen ama dediğim gibi benim bildigim kadarıyla. Bende öyle biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201313 yıl comment_179532 Mersin s.ici sakin kullanim trafik yogunlugu pek yok zaman zaman oluyor 5.6 lt/100 km. Ortalamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201313 yıl comment_179534 Mersin s.ici sakin kullanim trafik yogunlugu pek yok zaman zaman oluyor 5.6 lt/100 km. Ortalamam. Mersin'de olduğunuza göre klima boyuna açıktır herhalde? Doğru mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179580 Aynen oyle klimam hep acik Ayrica 17 jant ile degerim bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın