Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımın Yakıtı Fazla TDCI

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tabiki .umarım vardır bi çözümleri

• Yakup Ç. A., başlığı Aracımın Yakıtı Fazla TDCI olarak değiştirdi
  • Yanıt 57
  • Görüntüleme 14,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İbrahim Uyanık
    İbrahim Uyanık

Merhaba   Yakıt tüketiminin yüksek olabilmesi ve bunun düşürülmesine yönelik bazı tespitlerimi sizlerle paylaşmak isterim...   Hepimizin bildiği standart hususları geçersek , Elektronik Gaz Pedalı

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba, bayiniz doğru söylemiş. Siz neye göre çok diyorsunuz ? Yol bilgisayarı değeri nedir ? Ölçümü nasıl yapıyorsunuz?      Size tavsiyem tam depo doldurun. Oldukça fazla yol  alarak (minimum

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup zaten gerekli olanları yazmış... Öncelikle normal sapmalar dahilinde miyiz, yoksa gerçekten araç kaynaklı sorun mu var onu tespit etmek gerek. Sizin tüketiminiz ve hesaplama yöntemi nedir? Sp

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Son depoda 600 küsür km'de full istanbul şehiriçi depo ölçümü 6.28 çıktı benim. Çok ekonomi odaklı kullanmıyorum malesef, iş çıkışı da dur kalk trafiğe kalıyorum. Yol bilgisayarı 7 civarı gösteriyor. Kalibrasyon filan yapmadım malesef bir ara yapmam lazım

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi
60->600

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

Son depoda 60 küsür km'de full istanbul şehiriçi depo ölçümü 6.28 çıktı benim. Çok ekonomi odaklı kullanmıyorum malesef, iş çıkışı da dur kalk trafiğe kalıyorum. Yol bilgisayarı 7 civarı gösteriyor. Kalibrasyon filan yapmadım malesef bir ara yapmam lazım

temde kullanımın depo ölçümünü yaptın mı hiç?

Ankara-İstanbul Boluya kadar 90-100 Boludan sonra 120-130 5.1 yaktı
İstanbul-Ankara neredeyse tamamı 135 sabit 6.5 yaktı 

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

Son depoda 60 küsür km'de full istanbul şehiriçi depo ölçümü 6.28 çıktı benim. Çok ekonomi odaklı kullanmıyorum malesef, iş çıkışı da dur kalk trafiğe kalıyorum. Yol bilgisayarı 7 civarı gösteriyor. Kalibrasyon filan yapmadım malesef bir ara yapmam lazım

Istanbul için bu rakamlar normal olsa gerek

Yanıtlama zamanı:
49 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

temde kullanımın depo ölçümünü yaptın mı hiç?

Ankara-İstanbul Boluya kadar 90-100 Boludan sonra 120-130 5.1 yaktı
İstanbul-Ankara neredeyse tamamı 135 sabit 6.5 yaktı 

Henüz yapmadım ya, genelde trafiğe kalmamak için cuma'dan alel acele çıktığımdan o iş yalan oluyor da bir dahakine aklımda bulunsun.

2 dakika önce, Bekir B. yazdı:

Istanbul için bu rakamlar normal olsa gerek

abi senin araba olsa 4,5 yakardı da ben 6 civarına razıyım tabi :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Değerli arkadaşlar bugün servise gittim akü kutup başlıklarını söküp bi 10 dk sonra taktılar.tüm göstergeleri resetlemek için yaptılar.değerlerde bi yanlışlık varsa anlaşılması için.kullanacağım bakalım bi değişim olacak mı 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar servise de gittim  bir işe yaramadı.Fabrika değerleri 4.7 şehir içi tüketim yazıyor,ben onu yakalma derdinde değilim ama 7.4 çok değil mi sizce ?

nerdeyse benzin gibi yakacak. 

Hamit Özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Hamit Özdemir yazdı:

Arkadaşlar servise de gittim  bir işe yaramadı.Fabri değerleri 4.7 şehir içi tüketim yazıyor,ben onu yakalma derdinde değilim ama 7.4 çok değil mi sizce ?

nerdeyse benzin gibi yakacak. 

Çok cevabı şarta göre değişir hocam. Örnek, sabit 60km/h hızla motor sıcaklığı optimum şekilde sürüyorsanız tüketim evet yüksek. Düşük motor sıcaklığı, değişik hızlar ve trafik ile hayır çok da yüksek değil. Problem var mı kontrol edilmeli diğer şartlarda sürüş yapıp kontrol etmeli, özetle uzaktan çözülecek araştırılacak şey değil maalesef.

Yanıtlama zamanı:

Dizel cmax var 2 gündür kullanıyorum. Devirli kullanmayı henüz beceremedim. Ankara dur kalklı trafikte 6.1lt. Depo hesabı henüz yapmadım. Depoyu fulleyince yeniden bakarım. Aldığım kişi de sürekli 7 ve üzeri ortalama yapıyordu. Ama bu araçla ilgili değil kullanım tarzı ve kullanım mesafesiyle bağlantılı. Ben marş basınca rahat yarım saat kullanıyorken önceki sahibi 500m sonra stop ediyordu. Araca alıştıkca daha da düşeceğini düşünüyorum ortalamamın

IMG-20190320-WA0042.jpeg

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Ankara dur kalklı trafikte 6.1lt.

Benim ki dur kalk trafikli İstanbul da 6,5-7,2 arası değişiyor..

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, suat coşkun yazdı:

Benim ki dur kalk trafikli İstanbul da 6,5-7,2 arası değişiyor..

Abi şuan hala düşüşte.100km dir kullanıyorum tahminim ş içini 6.0 ile biteceği. Acemiliği atınca daha da düşermi bilemedim.

Yanıtlama zamanı:

Bence çok iyi.Aslında bende bu değerleri yakalarım diye düşünüyorum ama araba genelde hanımda.Hanımlar 3 pedal ve direksiyon yani tekniğe pek bakmadıkları için bu değerler çıkıyor..

Yanıtlama zamanı:

trafiğin çok yoğun olmadığı ve hız ortalamamın 50 km olduğu bir sürüşle kullanmama rağmen 7.4 ortalamam.ilk defa otomatiği kullanıyorum ama manueli bile  sakin kullanıyordum.Bakalım depoyu doldurup tüm sayaçları sıfırladıktan sonra tekrar bakacağım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.