Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2016 Renault Megane Tanıtıldı

Featured Replies

• Yanıt 97
  • Görüntüleme 22,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Clio'nun geniş ve uzun haline son dönem far grubu eklenmiş, Clio'daki rafinelik megane'a gelirse tamamdır. Farlarda da sanıyorum LED bulunuyor o da tamam, motor grubu vs zaten güncel. Eski versiyonda

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bugün vatandaşı deneme fırsatı buldum  Yeni başlık ile devam edeceğim.   GTLine ve Icon kardeşler...    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
vites ve direksiyon nerede hocam ?

fotolarda camdan içeri mi baktınız, ben mi göremiyorum iç fotoları? [emoji4]

@Semih G.

Bir kaç yerde daha vardı oradan aklımda kalmış çok detaylı bakmadan buradaki fotolara aklımdakileri yazdıydım :)

Hiç huyum değildir cama kafayı dayayıp bir aracın içine bakmak :D

Yanıtlama zamanı:

Bende beğenmeyenlerdenim
çok abartılı bir araç  hele o  farlar stoplar 

Yanıtlama zamanı:

Ben beğendim. Arka omuz clioyla aynı ki beğenirim onu. 

Tebrikler Renaulta sıkıcılıktan çıkıp ileri görüşlü davranmış.

İç ekran ise umarım ya Apple car yada Android auto muydu işte o ikisinden biri olsun :D 

Fordun sync 3 ler falan hikaye istediği kadar zorlasın insanların alıştığı android veya iOs işletim sistemi gibi olamayacak 

Ekleme: Umarım Coupe yaparlar yine bu tasarım coupeyle akabilir :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sync 3 hem Apple car hemde Android Auto destekliyor/cek (Geliştirme aşamasında). Sen nereleri takip ediyorsun aslan :)
Amerika firmasında olmayacak da nerde olacak bunlar :) Basit entegrasyon işleri.

Ayrıca, sync almaksızın sadece bu iki entegrasyonu alt spec ford'lara koymayı düşünüyorlar (dokunmatik ekranı standart yapma derdinde olabilirler)

Apple Listesi

apple_car.thumb.png.b6689a3b074fab99b756

Renault'ta da olacak. Resmi açıklama yok ama çalışması var. R-Link 2 olursa zaten onun tabanı Android

Bu da Megane videosu

Yanıtlama zamanı:

Far adam gibi olaydı belki ama, bu hali bana itici göründü. Talismandaki aynı çirkin farı buna da taşımışlar. Bir dikkati çeken de Passat-jetta gibi olmuşlar.. Talisman ile çok fazla ortak noktası var.

Yanıtlama zamanı:

ben baktıkça daha çok beğeniyorum yahu... içini, direksiyon formunu, koltuk kumaş ve yanaklarını vs vs... özellikle direksiyondaki büyük röno acaip hoşuma gitti :) multimedya için bişi demiyorum, hep gereksiz ve oyalayıcı, trafik açısından tehlikeli bulmuşumdur... bedva verirlerse alırım ama para verip almam.

ayrıca vites topuzunu artık şuandaki minibüs vitesi kıvamından çıkarıp vw, ford klasına getirmeleri iyi olmuş nispeten...

alsak mı patron? @Alperen G.

Yanıtlama zamanı:

Alperen alamaz. Artık aile arabasına geçecek. O bücür hb bagajına anca bebe eşyaları sığar. Sw ya da sedan paklar onu

Yanıtlama zamanı:

Alperen alamaz. Artık aile arabasına geçecek. O bücür hb bagajına anca bebe eşyaları sığar. Sw ya da sedan paklar onu

Meganeların SW tasarımı HB tasarımından he zaman daha güzel olduğu için bence SW düşünülmeyecek bir seçenek değil Megane için.

Yanıtlama zamanı:

Bencede güzel. marka algısı dışında süper gözüküyor

Yanıtlama zamanı:

Megane bitti, Fluence verelim dediler ... akraba evliliği ürünü (bkn.neden amcanın kızı ile evlenmemek lazım) o çirkin şeyi çıkardılar. Yürüyen berbat, frenler Allahlık ... o da tutmadı gene Megane'ye dönüş.  Şimdi buna bir de sedan k*ç* uydurur bizimkiler "İğrenç" kavramına boyut atlatırlar.  Fransızlar ne zaman ambalaj'a harcadıkları zaman + paranın yarısını yürüyen aksama, frenlere, yol tutuşuna ayırcak? Heyecanla bekliyorum. (bkn.daha çok beklerim) 

Yanıtlama zamanı:

ben baktıkça daha çok beğeniyorum yahu... içini, direksiyon formunu, koltuk kumaş ve yanaklarını vs vs... özellikle direksiyondaki büyük röno acaip hoşuma gitti [emoji4] multimedya için bişi demiyorum, hep gereksiz ve oyalayıcı, trafik açısından tehlikeli bulmuşumdur... bedva verirlerse alırım ama para verip almam.

ayrıca vites topuzunu artık şuandaki minibüs vitesi kıvamından çıkarıp vw, ford klasına getirmeleri iyi olmuş nispeten...

alsak mı patron? //profile/1189-alperen-g/">@Alperen G.

Haci sekil semal tamam da Citroen disinda Fransiz alacagimi pek sanmiyorum.. (Bknz. Buyuk konusmak).. Ha neden Citroen dersen onu da bilmiyorum.. Nedense benim nezdimde iyi bir imaji var.

Dun kendimi sahibinden'de ikinci el Bmw 5.20d GT bakarken buldum mesela.. Ne bagaj var arabada ya.. (Bknz. Algida secicilik... Evet yeni bir dondurma) :)

Yanıtlama zamanı:

yeni hyundai tuscon unda testini bekliyoruz

Yanıtlama zamanı:

Haci sekil semal tamam da Citroen disinda Fransiz alacagimi pek sanmiyorum.. (Bknz. Buyuk konusmak).. Ha neden Citroen dersen onu da bilmiyorum.. Nedense benim nezdimde iyi bir imaji var.

Dun kendimi sahibinden'de ikinci el Bmw 5.20d GT bakarken buldum mesela.. Ne bagaj var arabada ya.. (Bknz. Algida secicilik... Evet yeni bir dondurma) :)

hahaahh, dondurma mevsimi de geçmeye yakın, bademciklere dikkat :)

sahibinden derya deniz... ben lastik bakıcam diye giriyorum, en son arsa alırken kendimi buluyorum :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.